Torna

BOLETÍN OFICIAL DE LAS ISLAS BALEARES

Sección IV. Procedimientos judiciales

JUZGADOS DE PALMA DE MALLORCA

JUZGADO DE 1A. INSTANCIA NÚM. 24 DE PALMA DE MALLORCA

Núm. 11899
Procedimiento Ordinario 348/2013

  • Contenido, oficial y auténtico, de la disposición: Documento pdf  Versión PDF

Texto

CÉDULA DE NOTIFICACIÓN

En el procedimiento de referencia se ha dictado la resolución del tenor literal siguiente:

SENTÈNCIA

Palma, a 25 de juny de dos mil divuit.

Vistos per mi, la Sra. Margalida Victòria Crespí Serra, Magistrada- Jutgessa del Jutjat de Primera Instància núm. 24 de Palma i del seu partit, els presents autos de Judici Ordinari núm. 348/2013 de reclamació de quantitat, seguits davant aquest Jutjat a instància del Sr. LUIS SANCHEZ CUETO ALVAREZ, representat per la Procuradora dels Tribunals Sra. Maria Isabel Muñoz García i assistit per si mateix, qui a la vegada actua com a demandat reconvencional, contra l’HERENCIA JACENT DEL Sr. JESUS MARIA DE COSSIO Y AMONDO, declarada en situació processal de rebel·lia, i BUFETE FERRER S.L., representada per la Procuradora dels Tribunals Sra. Maria Montserrat Montané Ponce i assistida pel Lletrat Sr. Pedro Ferrer Pasqual, qui a la vegada actua com actor reconvencional.

DECISIÓ

Que HE DE DESESTIMAR la demanda formulada per la Procuradora dels Tribunals Sra. Maria Isabel Muñoz García, en representació del Sr. LUIS SANCHEZ CUETO ALVAREZ, contra l’HERENCIA JACENT DEL Sr. JESUS MARIA DE COSSIO Y AMONDO.

Pertoca la condemna de la part actora al pagament de les costes que aquesta demanda hagi generat.

Que HE D’ESTIMAR parcialment la demanda formulada per la Procuradora dels Tribunals Sra. Maria Isabel Muñoz García, en representació del Sr. LUIS SANCHEZ CUETO ALVAREZ, contra BUFETE FERRER S.L. i, en conseqüència, he de condemnar a la part demandada a pagar a l’actor la quantitat de 11.849’50 euros.

Respecte d’aquesta demanda, cada part haurà de pagar les costes generades a la seva instància i les comuns per meitats.

Que HE D’ESTIMAR parcialment la demanda formulada per la Procuradora dels Tribunals Sra. Maria Montserrat Montané Ponce, en representació de BUFETE FERRER S.L., contra el Sr. LUIS SANCHEZ CUETO ALVAREZ i, en conseqüència, he de condemnar al demandat a:

  1. Donar compte a Bufete Ferrer de les actuacions i feines dutes a terme entre el dia 1 de setembre de 2004 i el dia 1 de novembre de 2006 als assumptes relacionats al fet tercer de la demanda, que foren gestionats pel Sr. Sánchez.
  2. Donar compte a Bufete Ferrer de les provisions de fons rebudes, de les minutes emeses i de les quantitats cobrades en els abans citats assumptes.
  3. Això no obstant, no es fa cap requeriment al demandat per l’execució d’aquesta condemna, per haver estat la mateixa objecte de compliment durant la tramitació de la present causa. Tot això s’ha d’entendre sense perjudici del dret que ostenta Bufete Ferrer a reclamar al Sr. Sánchez en fase d’execució de sentència el complement de la informació proporcionada. Aquesta reclamació s’haurà de fer en tot cas de la forma referida al Fonament de Dret Sisè d’aquesta sentència.

Respecte d’aquesta demanda, cada part haurà de pagar les costes generades a la seva instància i les comuns per meitats.

Forma d’Impugnació:  Notifiqui’s a les parts la present resolució, informant-les de que contra aquesta sentència es pot interposar recurs d’apel·lació dins dels  vint dies següents a la seva notificació, que s’interposarà davant aquest òrgan judicial i serà resolta per l’Audiència Provincial de les Illes Balears.

Conforme a la D.A. Quinzena de la L.O.P.J., per a l’admissió del recurs s’haurà d’acreditar haver constituït, al compte de dipòsits i consignacions d’aquest òrgan, un dipòsit de 50 euros excepte que el recurrent sigui beneficiari de justícia gratuïta, el Ministeri Fiscal, l’Estat, la CCAA o una entitat local o organisme depenent.

El dipòsit s’haurà de constituir ingressant la citada quantitat a aquest jutjat, al compte d’aquest expedient, indicant, en el camp “concepte” la indicació “Recurs” seguida del codi “02 Civil-Apel·lació”. Si l’ingrés es fa mitjançant transferència bancària s’haurà d’incloure, després del compte referit, separats per un espai, la indicació “recurs” seguida del codi “02 Civil-Apel·lació”.

En el cas de que s’hagin de realitzar altres pagaments al mateix compte, s’haurà de verificar un ingrés per cada concepte, fins i tot si aquests obeeixen a altres recursos de la mateixa o distinta classe indicant, en aquest cas, en el camp observacions la data de la resolució recorreguda amb el format DD/MM/AA.

Així per aquesta la meva sentència, ho pronuncio, mano i signo.

MAGISTRADA- JUTGESSA

PUBLICACIÓ.- Donada, llegida i publicada, ha estat l’anterior Sentència per la Jutgessa que la subscriu, trobant-se en el dia de la data, amb la meva assistència, celebrant audiència pública. Dono fe.

Y como consecuencia del ignorado paradero de HERENCIA YACENTE / HEREDEROS DESCONOCIDOS DE D. JESÚS MARIA DE COSSIO AMONDO, se extiende la presente para que sirva de cédula de notificación.

En PALMA DE MALLORCA, a trece de noviembre de dos mil dieciocho.

EL/LA LETRADO DE LA ADMINISTRACIÓN DE JUSTICIA