Torna

BOLETÍN OFICIAL DE LAS ISLAS BALEARES

Sección II. Autoridades y personal

Subsección primera. Nombramientos, situaciones e incidencias

CONSEJO INSULAR DE EIVISSA

Núm. 12480
Nomenament de funcionari del Consell Insular d’Eivissa per formar part de l’òrgan de selecció de la convocatòria específica per a la creació d’una borsa d’agents de Medi Ambient, Grup C, Subgrup C1, pertanyents a l’escala d’administració especial, subescala tècnica, classe auxiliar, per cobrir interinament o temporalment, les possibles necessitats de provisió urgent de places i llocs de feina del Consell Insular d’Eivissa

  • Contenido, oficial y auténtico, de la disposición: Documento pdf  Versión PDF

Texto

Per resolució de la consellera executiva del Departament d’Interior, Comerç, Indústria i Relacions Institucionals núm. 2018000820 de data 28 de novembre de 2018, s’ha disposat el següent:

“.../...

Primer-  Nomenar el Sr. Antonio Suñer Torres, funcionari de carrera d’aquesta Corporació, amb la categoria de coordinador Esportiu, assessor del tribunal de selecció per a la creació d’una borsa d’agents de Medi Ambient, per a la realització de la primera prova pràctica de la primera fase del procés de selecció, consistent en una prova d’aptitud física. 

Segon- Publicar al BOIB aquest nomenament a efectes de l’establert als articles 23 i 24 de la Llei 40/2015, d’1 d’octubre, de règim jurídic del sector públic.

Tercer- Notificar la resolució que es dicti a la persona nomenada, i comunicar-la al Tribunal qualificador del referit procés selectiu.»

Eivissa, 30 de novembre de 2018

La secretaria tècnica de Presidència, Transparència, Bon Govern, TIC i Participació Ciutadana en substitució de la secretària tècnica de Turisme, Interior, Territori i Mobilitat (DP 2018000862, de 9-11-2018)

Yolanda Veny Villanueva