Torna

BOLETÍN OFICIAL DE LAS ISLAS BALEARES

Sección II. Autoridades y personal

Subsección segunda. Oposiciones y concursos

ADMINISTRACIÓN DE LA COMUNIDAD AUTÓNOMA

ESCUELA BALEAR DE ADMINISTRACIÓN PÚBLICA (EBAP)

Núm. 11031
Resolución de la consejera de Hacienda y Administraciones Públicas de 22 de octubre de 2018 de corrección de un error observado en la Resolución de 10 de octubre de 2018 por la que se aprueban las listas definitivas de persones aspirantes admitidas y excluidas, de las pruebas selectivas convocadas para el ingreso a diversas escalas y especialidades del cuerpo facultativo técnico de la Administración especial de la Comunidad Autónoma de las Illes Balears

  • Contenido, oficial y auténtico, de la disposición: Documento pdf  Versión PDF

Texto

Antecedents

1. Mitjançant la Resolució de 10 d’octubre de 2018 es varen aprovar les llistes definitives de persones aspirants admeses i excloses, amb indicació de les causes d’exclusió, de les proves selectives convocades per a l’ingrés a diverses escales i especialitats del cos facultatiu tècnic, de l’Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 127, de 13 d’octubre de 2018).  

2. S’ha advertit un error en l’annex 1 de la Resolució esmentada en el punt anterior, relatiu a l’admissió errònia d’una persona aspirant de l’especialitat de prevenció de riscs laborals, que ha d’estar exclosa ja que no compleix el requisit de titulació exigida.

Fonaments de dret

1. L’article 109.2 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, disposa que «Les administracions públiques poden rectificar, així mateix, en qualsevol moment, d’ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes».

2. L’article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que «La revocació dels actes de gravamen o desfavorables i la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives correspon a l’òrgan que hagi dictat l’acte o la disposició.»

Atès tot això, dict la següent:

Resolució

1. Corregir l’error advertit en la Resolució de 10  d’octubre de 2018 per la qual s’aproven les llistes definitives de persones aspirants admeses i excloses, amb indicació de les causes d’exclusió, de les proves selectives convocades per a l’ingrés a diverses escales i especialitats del cos facultatiu tècnic de l’Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, en els termes següents:

a) Eliminar  a l’annex 1 (llista definitiva de persones aspirants admeses) una persona aspirant que estava erròniament admesa a l’especialitat de prevenció de riscs laborals.

b) Afegir a l’annex 2 (llista definitiva de persones aspirants excloses) la persona admesa erròniament,  que es declara definitivament exclosa per no complir el requisit de titulació exigida.

2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en el tauler d’anuncis de l’EBAP i en la pàgina web <www.oposicions.caib.es>

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques en el termini d’un mes, comptador des de l’endemà d’haver-se publicat, d’acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

També es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de dos mesos, comptadors des de l’endemà de la publicació de la resolució, d’acord amb els articles 8.2 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, 22 d’octubre de 2018

La consellera d’Hisenda i Administracions Públiques

Catalina Cladera i Crespí

 

ANNEX 1

Llista definitiva de persones aspirants admeses

1. S’elimina de la llista definitiva de persones aspirants admeses la persona següent:

— Cos  facultatiu tècnic.  Prevenció de Riscs Laborals

Nom                                                          DNI

TEJERO GURKE, JOSE MARCOS       *5572

 

 ANNEX 2

Llista definitiva de persones aspirants excloses

2. S’afegeix a la llista definitiva de persones aspirants excloses la persona següent:

 — Cos  facultatiu tècnic.  Prevenció de Riscs Laborals

Nom                                                           DNI       Motiu d’exclusió

TEJERO GURKE, JOSE MARCOS       *5572     NO COMPLEIX EL REQUISIT DE TITULACIÓ   EXIGIDA