Torna

BOLETÍN OFICIAL DE LAS ISLAS BALEARES

Sección IV. Procedimientos judiciales

JUZGADOS DE PALMA DE MALLORCA

JUZGADO DE 1A. INSTANCIA NÚM. 24 DE PALMA DE MALLORCA

Núm. 4902
Procedimiento ordinario 748/2017 sobre otras materias

  • Contenido, oficial y auténtico, de la disposición: Documento pdf  Versión PDF

Texto

D. SANTIAGO CÓZAR GARCÍA, Letrado de la Administración de Justicia, del JDO. PRIMERA INSTANCIA N. 24 de PALMA DE MALLORCA, por el presente,

ANUNCIO:

En el presente procedimiento seguido a instancia de   CAIXABANK SA frente a HERENCIA YACENTE DE D FRANCISCO HERNANDEZ FERNANDEZ, HERENCIA YACENTE DE ALEGRIA HERNANDEZ CASTRO se ha dictado sentencia, cuyo encabezamiento y fallo es del tenor literal siguiente:

SENTÈNCIA  Nº 74/2018

Palma, a 26 d’abril de dos mil divuit.

Vistos per mi, la Sra. Margalida Victòria Crespí Serra, Magistrada- Jutgessa del Jutjat de Primera Instància núm. 24 de Palma i del seu partit, els presents autos de Judici Ordinari núm. 748/2017 de reclamació de quantitat, seguits davant aquest Jutjat a instància de CAIXABANK S.A. representat per la Procuradora dels tribunals Sra. Maria Isabel Muñoz García i assistit pel lletrat Sr. Salvador Perera Morell, les herències jacents del Sr. FRANCISCO HERNANDEZ FERNANDEZ i la Sra. ALEGRIA HERNANDEZ CASTRO, en situació processal de rebel·lia.

DECISIÓ

Que HE D’ESTIMAR parcialment la demanda formulada per la procuradora dels tribunals Sra. Maria Isabel Muñoz García, en representació de CAIXABANK S.A., contra les herències jacents del Sr. FRANCISCO HERNANDEZ FERNANDEZ i la Sra. ALEGRIA HERNANDEZ CASTRO i, en conseqüència, he de resoldre el contracte de préstec hipotecari celebrat per les parts el dia 29 de març de 2001 i he de condemnar als demandats a pagar solidàriament al Caixabank la quantitat de 18.756’09 euros més els interessos de l’art. 576 LEC.

Cada part haurà de pagar les costes generades a instància seva i les comuns per meitats.

Forma d’Impugnació:  Notifiqui’s a les parts la present resolució, informant-les de que contra aquesta sentència es pot interposar recurs d’apel·lació dins dels  vint dies següents a la seva notificació, que s’interposarà davant aquest òrgan judicial i serà resolta per l’Audiència Provincial de les Illes Balears.

Conforme a la D.A. Quinzena de la L.O.P.J., per a l’admissió del recurs s’haurà d’acreditar haver constituït, al compte de dipòsits i consignacions d’aquest òrgan, un dipòsit de 50 euros excepte que el recurrent sigui beneficiari de justícia gratuïta, el Ministeri Fiscal, l’Estat, la CCAA o una entitat local o organisme depenent.

El dipòsit s’haurà de constituir ingressant la citada quantitat a aquest jutjat, al compte d’aquest expedient, indicant, en el camp “concepte” la indicació “Recurs” seguida del codi “02 Civil-Apel·lació”. Si l’ingrés es fa mitjançant transferència bancària s’haurà d’incloure, després del compte referit, separats per un espai, la indicació “recurs” seguida del codi “02 Civil-Apel·lació”.

En el cas de que s’hagin de realitzar altres pagaments al mateix compte, s’haurà de verificar un ingrés per cada concepte, fins i tot si aquests obeeixen a altres recursos de la mateixa o distinta classe indicant, en aquest cas, en el camp observacions la data de la resolució recorreguda amb el format DD/MM/AA.

Així per aquesta la meva sentència, ho pronuncio, mano i signo.

MAGISTRADA- JUTGESSA

PUBLICACIÓ.- Donada, llegida i publicada, ha estat l’anterior Sentència per la Jutgessa que la subscriu, trobant-se en el dia de la data, amb la meva assistència, celebrant audiència pública. Dono fe.

Y encontrándose los demandados , HERENCIA YACENTE DE FRANCISCO HERNANDEZ FERNANDEZ y HERENCIA YACENTE DE ALEGRIA HERNANDEZ CASTRO, en paradero desconocido, se expide el presente a fin de que sirva de notificación en forma al mismo.

PALMA DE MALLORCA a cuatro de mayo de dos mil dieciocho.

EL/LA LETRADO DE LA ADMINISTRACIÓN DE JUSTICIA,