Torna

BOLETÍN OFICIAL DE LAS ISLAS BALEARES

Sección II. Autoridades y personal

Subsección segunda. Oposiciones y concursos

ADMINISTRACIÓN DE LA COMUNIDAD AUTÓNOMA

CONSEJERÍA DE PRESIDENCIA

Núm. 4909
Corrección de erratas del edicto 4166 publicado en el Boletín Oficial de las Illes Balears nº 49 de 21 de abril de 2018 del Servicio de Salud de las Islas Baleares relativa al apartado 3.13 de la Resolución del director general del Servicio de Salud de las Islas Baleares de 13 de abril de 2018 por la que se convoca un concurso-oposición para cubrir plazas vacantes de la categoría de celador/celadora

  • Contenido, oficial y auténtico, de la disposición: Documento pdf  Versión PDF

Texto

En el Boletín Oficial de las Illes Balears nº 49 de 21 de abril de 2018 se ha detectado una errata en la publicación del edicto 4166, en concreto, falta texto en el apartado 3.13 de la versión catalana.

Por ello, y de conformidad con el artículo 56.3 de la Ley 3/2003, de 26 de marzo, de régimen jurídico de la Administración de la Comunidad Autónoma de las Illes Balears, y con el artículo 19 del Decreto 68/2012, de 27 de julio, por el que se regula el Boletín Oficial de las Illes Balears, se tiene que subsanar el error.

Donde dice:

“3.13. Per al torn de promoció interna, tot aspirant ha de presentar també els documents següents:

ol·licitud, en la qual ha de figurar llegible el segell de registre d’entrada, sense perjudici que posteriorment —una vegada emès el certificat requerit— l’hagi d’aportar per unir-lo a l’expedient”.

Debe decir:

“3.13. Per al torn de promoció interna, tot aspirant ha de presentar també els documents següents:

  1. Fotocòpia compulsada del nomenament per ocupar una plaça fixa com a personal estatutari en una categoria diferent de la convocada del mateix grup de classificació o d’un d’inferior.
  2. Certificat original o còpia compulsada dels serveis prestats expedit per la gerència o per la direcció de gestió de la institució corresponent. La gerència de la destinació actual de l’aspirant pot certificar prestacions de serveis anteriors a la incorporació a aquesta darrera sempre que constin en el seu expedient personal o que els acrediti fefaentment. Si no rep a temps el certificat sol·licitat, l’aspirant ha d’adjuntar una fotocòpia compulsada d’aquesta sol·licitud, en la qual ha de figurar llegible el segell de registre d’entrada, sense perjudici que posteriorment —una vegada emès el certificat requerit— l’hagi d’aportar per unir-lo a l’expedient.”

  

Palma, 9 de mayo de 2018

La secretària general

M Teresa Suárez Genovard