Torna

BOLETÍN OFICIAL DE LAS ISLAS BALEARES

Sección IV. Procedimientos judiciales

JUZGADOS DE PALMA DE MALLORCA

JUZGADO DE 1A. INSTANCIA NÚM. 24 DE PALMA DE MALLORCA

Núm. 1832
Procedimiento ordinario 299/2017 sobre otras materias

  • Contenido, oficial y auténtico, de la disposición: Documento pdf  Versión PDF

Texto

D. SANTIAGO CÓZAR GARCÍA, Letrado de la Administración de Justicia, del JDO. PRIMERA INSTANCIA N. 24 de PALMA DE MALLORCA, por el presente, ANUNCIO:

En el presente procedimiento seguido a instancia de  OLIVER MATEU PROMOCIONES Y PROYECTOS SL frente a  HEREDEROS LEGALES Y LA HERENCIA YACENTE DE Dª MARIA ISABEL RAMIREZ QUEIJA se ha dictado sentencia, cuyo encabezamiento y fallo es del tenor literal es el siguiente:

SENTÈNCIA  Nº 28/2018

Palma, a 14 de febrer de dos mil divuit.

Vistos per mi, la Sra. Margalida Victòria Crespí Serra, Magistrada- Jutgessa del Jutjat de Primera Instància núm. 24 de Palma i del seu partit, els presents autos de Judici Ordinari núm. 299/2017 de reclamació de quantitat, seguits davant aquest Jutjat a instància de OLIVER MATEU PROMOCIONES Y PROYECTOS S.L., representada per la Procuradora dels Tribunals Sra. Maria del Carmen Gayà Font i assistida per la lletrada Sra. Nieves Aleñar Feliu, contra els HEREUS LEGALS I L’HERENCIA JACENT DE LA SRA. MARIA ISABEL RAMIREZ QUEIJA, declarats en situació processal de rebel·lia.

DECISIÓ

Que HE D’ESTIMAR íntegrament la demanda formulada la Procuradora dels Tribunals Sra. Maria del Carmen Gayà Font, en representació de OLIVER MATEU PROMOCIONES Y PROYECTOS S.L., contra els HEREUS LEGALS I L’HERENCIA JACENT DE LA SRA. MARIA ISABEL RAMIREZ QUEIJA i, en conseqüència, he de condemnar a la part demandada a pagar a l’actora la quantitat de 10.022’95 euros. Aquesta sentència meritarà els interessos de l’art. 575 LEC des de la data en que ha estat dictada.

Tot això amb expressa condemna en costes a la part demandada.

Forma d’Impugnació:  Notifiqui’s a les parts la present resolució, informant-les de que contra aquesta sentència es pot interposar recurs d’apel·lació dins dels  vint dies següents a la seva notificació, que s’interposarà davant aquest òrgan judicial i serà resolta per l’Audiència Provincial de les Illes Balears.

Conforme a la D.A. Quinzena de la L.O.P.J., per a l’admissió del recurs s’haurà d’acreditar haver constituït, al compte de dipòsits i consignacions d’aquest òrgan, un dipòsit de 50 euros excepte que el recurrent sigui beneficiari de justícia gratuïta, el Ministeri Fiscal, l’Estat, la CCAA o una entitat local o organisme depenent.

El dipòsit s’haurà de constituir ingressant la citada quantitat a aquest jutjat, al compte d’aquest expedient, indicant, en el camp “concepte” la indicació “Recurs” seguida del codi “02 Civil-Apel·lació”. Si l’ingrés es fa mitjançant transferència bancària s’haurà d’incloure, després del compte referit, separats per un espai, la indicació “recurs” seguida del codi “02 Civil-Apel·lació”.

En el cas de que s’hagin de realitzar altres pagaments al mateix compte, s’haurà de verificar un ingrés per cada concepte, fins i tot si aquests obeeixen a altres recursos de la mateixa o distinta classe indicant, en aquest cas, en el camp observacions la data de la resolució recorreguda amb el format DD/MM/AA.

Així per aquesta la meva sentència, ho pronuncio, mano i signo.

Y encontrándose dicho demandado,  HEREDEROS LEGALES Y LA HERENCIA YACENTE DE Dª MARIA ISABEL RAMIREZ QUEIJA, en paradero desconocido, se expide el presente a fin de que sirva de notificación en forma al mismo.

PALMA DE MALLORCA a quince de febrero de dos mil dieciocho.

EL/LA LETRADO DE LA ADMINISTRACIÓN DE JUSTICIA,