Torna

BOLETÍN OFICIAL DE LAS ISLAS BALEARES

Sección II. Autoridades y personal

Subsección segunda. Oposiciones y concursos

ADMINISTRACIÓN DE LA COMUNIDAD AUTÓNOMA

ESCUELA BALEAR DE ADMINISTRACIÓN PÚBLICA (EBAP)

Núm. 1583
Resolució de la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques de 9 de febrer de 2018 per la qual s’aproven les llistes definitives de persones aspirants admeses i excloses, amb indicació de les causes d’exclusió, de les proves selectives per accedir, pel torn lliure, al cos de l’Advocacia de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, convocades per Resolució de 26 d’octubre de 2017 (BOIB núm. 132, de 28 d’octubre)

  • Contenido, oficial y auténtico, de la disposición: Documento pdf  Versión PDF

Texto

Antecedents

1. Mitjançant Resolució de 5 de maig de 2016 es varen aprovar les bases generals que han de regir els processos selectius per a la cobertura de les places vacants de personal funcionari, de l’àmbit dels serveis generals, previstes a les ofertes públiques d’ocupació que aprovi la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, incloses les ofertes d’ocupació pública aprovades per Acord del Consell de Govern per als anys 2014, 2015 (BOIB núm. 60 de 12 de maig).

2. Per Resolució de 26 d’octubre de 2017, es va aprovar la convocatòria, les bases, el barem de mèrits i la designació del Tribunal Qualificador de les proves selectives per a l’ingrés, pel torn lliure, al cos d’advocacia de l’Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 132 de 28 d’octubre).

3. Per Resolució de 15 de desembre de 2017 (BOIB núm. 157, de 23 de desembre) es van aprovar les llistes provisionals de persones aspirants admeses i excloses, amb indicació de les causes d’exclusió, de les proves selectives esmentades.

4. Una vegada finalitzat el termini previst en la base 7.1 de les bases generals perquè les persones excloses o omeses esmenin les deficiències o aportin la documentació preceptiva, s’ha d’aprovar i publicar la llista definitiva de persones admeses i excloses, amb indicació de les causes d’exclusió, de les proves selectives esmentades.

5. El Tribunal Qualificador de les proves selectives per accedir, pel torn lliure, al cos de l’Advocacia de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, en la sessió de constitució de dia 11 de gener de 2018, ha formulat la proposta del dia, hora i lloc de realització del primer torn del primer exercici de les proves selectives esmentades, en compliment de la previsió de la base 9.4 de les bases generals.

Fonaments de dret

1. La Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

2. La Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

3. El Decret 27/1994, d’11 de març, pel qual s’aprova el Reglament d’ingrés del personal al servei de la Comunitat Autònoma.

4. La Resolució de 5 de maig de 2016, per la qual s’aproven les bases generals que han de regir els processos selectius per a la cobertura de les places vacants de personal funcionari, de l’àmbit dels serveis generals, previstes a les ofertes públiques d’ocupació que aprovi la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, incloses les ofertes d’ocupació pública, aprovades per Acord del Consell de Govern per als anys 2014 i 2015.

5. La Resolució de 26 d’octubre de 2017, per la qual es va aprovar la convocatòria, les bases, el barem de mèrits i la designació del Tribunal Qualificador de les proves selectives per a l’ingrés, pel torn lliure, al cos d’advocacia de l’Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 132 de 28 d’octubre).

Per tot l’anterior dict la següent:

Resolució

1. Aprovar la llista definitiva de persones aspirants admeses en les proves selectives, per accedir, pel torn lliure, al cos de l’Advocacia de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, en els termes que estableix l’annex 1 d’aquesta Resolució.

 2. Aprovar la llista definitiva de persones aspirants excloses en les proves selectives, amb indicació de les causes de l’exclusió, per accedir, pel torn lliure, al cos de l’Advocacia de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, en els termes que estableix l’annex 2 d’aquesta Resolució.

3. Aprovar, a proposta del Tribunal Qualificador, la data, hora i lloc de realització del primer torn del primer exercici de les proves selectives, per a les persones aspirants convocades - començant per la lletra NS d’acord amb la base 8.2 de la Resolució de 26 d’octubre de 2017-  en els termes que estableix l’annex 3 d’aquesta Resolució.

4. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en els taulers d’anuncis de l’EBAP i de la conselleria competent en matèria de funció pública. Així mateix, es podrà consultar en el web http://oposicions.caib.es

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques en el termini d’un mes, comptador des de l’endemà de la publicació, d’acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú.

També es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de dos mesos, comptadors des de l’endemà de la publicació, d’acord amb els articles 8.2 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma,  9  de febrer de 2018

La consellera d'Hisenda i Administracions Públiques,

Catalina Cladera i Crespí

  

Annex 1

Llista de persones aspirants admeses

Llinatges, Nom

DNI

ADROVER MOYANO, JUANA MARIA

*0929

BARCELO ESTELRICH, ANTONIA

*4192

CAÑAS OLIVER, ANTONIO

*2493

CAPLLONCH CERDÀ, FRANCISCA SANDRA

*6693

CERDA FORTEZA, Mª ANTONIA

*7069

CERVERA TORTOSA, MIGUEL ANGEL

*3221

CIRER TORTELLA, JAUME GERARD

*8304

CLADERA ROIG, PEDRO VICENTE

*4722

CLOQUELL DONADO, MATEO

*3924

DUCROS SALVA, FRANCISCO

*3165

FEBRER COLOMINA, FREDERIC

*6038

FEO CASAS, ESTER

*7934

GARCIA CANALS, NURIA

*8133

JAUME VICENTE, MARIA DEL MAR

*1377

MARQUÉS PASCUAL, JUAN LUIS

*9888

MARTORELL FUSTER, FRANCISCO JOSE

*2236

MOREY SOLER, PAU

*2662

ORDINAS SEGUI, MARIA ANTONIA

*4178

PARERA BLANES, CATALINA

*6545

PÉREZ DAUDÉN, BEATRIZ

*4212

RAMON MAIMO, JAUME

*7614

REJDEBRANT VICENS, SUSAN

*0509

RIUTORT GARCIA, JOAN

*8545

RUIZ PARRA, ENRIQUE

*4677

TEBAR XAMENA, AINA

*1883

TOMÁS MARÍN, JOAQUÍN EDUARDO

*4434

VANRELL MARROIG, CATALINA EUGENIA

*4980

 

Annex 2

Llista de persones aspirants  excloses

 

Llinatges, nom

DNI

Motiu d’exclusió

BUSQUETS FLUXÀ, XIM

*6901

NO ACREDITA LA TITULACIÓ EXIGIDA DE CONEIXEMENTS DE LLENGUA CATALANA

OLABARRIA VAQUERO, FRANCISCO DE BORJA

*9863

NO ACREDITA LA TITULACIÓ EXIGIDA DE CONEIXEMENTS DE LLENGUA CATALANA

TUR JAUME, SILVIA

*2709

NO APORTA CERTIF. DE CAPACITACIÓ DE LA DG D'ATENCIÓ A LA DEPENDÈNCIA O ORGANISME EQUIVALENT

 

Annex 3

Data, hora i lloc de realització del primer exercici

(primer torn)

Dia:  12 de març de 2018

Hora: 15:30 hores

Lloc:  EBAP (Palma)

Persones aspirants convocades al primer torn:

ORDINAS SEGUI, MARIA ANTONIA

PARERA BLANES, CATALINA

PÉREZ DAUDÉN, BEATRIZ

RAMON MAIMO, JAUME

REJDEBRANT VICENS, SUSAN

RIUTORT GARCIA, JOAN

Per a la realització d’aquest primer exercici, el Tribunal, després de cada sessió, convocarà les persones aspirants del torn següent, amb indicació de la data i l’hora de realització.