Torna

BOLETÍN OFICIAL DE LAS ISLAS BALEARES

Sección II. Autoridades y personal

Subsección segunda. Oposiciones y concursos

ADMINISTRACIÓN DE LA COMUNIDAD AUTÓNOMA

SERVICIO DE SALUD DE LAS ILLES BALEARS

Núm. 10401
Resolución del director general del Servicio de Salud de las Islas Baleares de 18 de septiembre de 2017 por la que se emplaza a las personas interesadas en el Recurso contencioso-administrativo del procedimiento abreviado n.º 4/2017

  • Contenido, oficial y auténtico, de la disposición: Documento pdf  Versión PDF

Texto

Antecedents

1.   L’organització sindical CSI-F ha interposat un recurs contenciós administratiu (actuacions PA 4/2017, que es tramiten pel procediment abreujat davant el Jutjat Contenciós Administratiu núm. 1 de Palma) pel qual impugna la Resolució del director general del Servei de Salut per la qual es dispensa de l’exigibilitat de coneixements de català en els procediments de selecció, provisió i mobilitat corresponents a determinades categories de personal estatutari del Servei de Salut de les Illes Balears. Alhora, CSI-F ha impugnat la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 23 d’agost de 2017 per la qual es convoca un concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria d’auxiliar d’infermeria dependents del Servei de Salut de les Illes Balears (i la correcció d’errors).

2.   De manera directa o indirecta, la impugnació esmentada pot resultar rellevant per a una pluralitat de persones que podrien tenir la condició d’interessades en el procés.

Consideracions jurídiques

1.   Article 49 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

2.   Article 40 i els següents de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Per tot això dict la següent

Resolució

1.   Citar les persones interessades en el Recurs contenciós administratiu en qüestió perquè puguin personar-se com a demandades davant el Jutjat Contenciós Administratiu núm. 1 de Palma en el termini de cinc dies comptadors des de l’endemà de la data de publicació d’aquesta resolució.

2.   Comunicar a les persones interessades que, si s’hi personen fora del termini establit, se les considerarà com a part —però això no vol dir que s’hagi de retrotreure ni interrompre el procediment— i que, si no s’hi personen, el procediment continuarà i no serà procedent fer-los cap més notificació.

3.   Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Palma, 18 de setembre de 2017

El director general

Julio Miguel Fuster Culebras