Torna

BOLETÍN OFICIAL DE LAS ISLAS BALEARES

Sección IV. Procedimientos judiciales

JUZGADOS DE PALMA DE MALLORCA

JUZGADO DE 1A. INSTANCIA NÚM. 24 DE PALMA DE MALLORCA

Núm. 6165
Notificacion sentencia procedimiento ordinario 206/2016

  • Contenido, oficial y auténtico, de la disposición: Documento pdf  Versión PDF

Texto

D./Dña.  SANTIAGO CÓZAR GARCÍA, Letrado de la Administración de Justicia de JDO. PRIMERA INSTANCIA N. 24 de PALMA DE MALLORCA,

CEDULA DE NOTIFICACION          

En el procedimiento de referencia se ha dictado sentencia en fecha 24/5/17 cuyo encabezamiento y fallo es del tenor literal siguiente:

SENTÈNCIA  Nº 104/2017

Palma, a 24 de maig de dos mil setze.

Vistos per mi, la Sra. Margalida Victòria Crespí Serra, Magistrada- Jutgessa del Jutjat de Primera Instància núm. 24 de Palma i del seu partit, els presents autos de Judici Ordinari núm. 206/2016 de reclamació de quantitat, seguits davant aquest Jutjat a instància de VOLKSWAGEN FINANCE S.A. representada pel Procurador dels tribunals Sr. Antonio Buades Garau i assistida pel lletrat Sr. Manuel Taberné Abad, contra el Sr. JUAN ANTONIO TERRASSA FLORIT i la Sra. MARIA TERESA CAMACHO MUÑOZ, declarats en situació processal de rebel·lia.

DECISIÓ

Que HE D’ESTIMAR íntegrament la demanda formulada pel Procurador dels tribunals Sr. Antonio Buades Garau, en representació de VOLKSWAGEN FINANCE S.A., contra el Sr. JUAN ANTONIO TERRASSA FLORIT i la Sra. MARIA TERESA CAMACHO MUÑOZ i, en conseqüència, he de condemnar a aquests a pagar solidàriament a l’actora la quantitat de 9.771’56 euros més els interessos legals meritats des de la data d’interposició de la demanda, el 15 de març de 2016.

Tot això amb expressa condemna en costes a la part demandada.

Forma d’Impugnació:  Notifiqui’s a les parts la present resolució, informant-les de que contra aquesta sentència es pot interposar recurs d’apel·lació dins dels  vint dies següents a la seva notificació, que s’interposarà davant aquest òrgan judicial i serà resolta per l’Audiència Provincial de les Illes Balears.

Conforme a la D.A. Quinzena de la L.O.P.J., per a l’admissió del recurs s’haurà d’acreditar haver constituït, al compte de dipòsits i consignacions d’aquest òrgan, un dipòsit de 50 euros excepte que el recurrent sigui beneficiari de justícia gratuïta, el Ministeri Fiscal, l’Estat, la CCAA o una entitat local o organisme depenent.

El dipòsit s’haurà de constituir ingressant la citada quantitat a aquest jutjat, al compte d’aquest expedient, indicant, en el camp “concepte” la indicació “Recurs” seguida del codi “02 Civil-Apel·lació”. Si l’ingrés es fa mitjançant transferència bancària s’haurà d’incloure, després del compte referit, separats per un espai, la indicació “recurs” seguida del codi “02 Civil-Apel·lació”.

En el cas de que s’hagin de realitzar altres pagaments al mateix compte, s’haurà de verificar un ingrés per cada concepte, fins i tot si aquests obeeixen a altres recursos de la mateixa o distinta classe indicant, en aquest cas, en el camp observacions la data de la resolució recorreguda amb el format DD/MM/AA.

Y como consecuencia del ignorado paradero de MARIA TERESA CAMACHO MUÑOZ, JUAN ANTONIO TERRASA FLORIT, se extiende la presente para que sirva de cédula de notificación.

En PALMA DE MALLORCA  a cinco de junio de dos mil diecisiete

EL / LA LETRADO DE LA ADMINISTRACIÓN DE JUSTICIA.