Torna

BOLETÍN OFICIAL DE LAS ISLAS BALEARES

Sección III. Otras disposiciones y actos administrativos

AYUNTAMIENTO DE CALVIÀ

Núm. 9591
Resolución de declaración de ruina de 5 de agosto de 2013

  • Contenido, oficial y auténtico, de la disposición: Documento pdf  Versión PDF

Texto

A fi de donar compliment a la proposta de resolució de 14 de juny de 2016 que ordena la publicació en el BOIB del contingut resolutiu de la declaració de ruïna de l'immoble situat en el C/ Eivissa, 19 de Santa Ponça, declarada mitjançant Resolució de 5 d'agost de 2013, a continuació es transcriu el text de referència:

“RESOL:

1º. Declarar la situació de ruïna de l'immoble situat en el c/ Eivissa, núm. 19 de Santa Ponça, propietat de l'entitat TRUST IMMOBILIARI ILLENC SA i de la qual D. Miguel Martí Rosselló ostentava la condició d'arrendatari.

2º. Atorgar el termini d'UN MES a l'entitat TRUST IMMOBILIARI ILLENC SA perquè aporti un projecte de demolició de l'habitatge, subscrit per tècnic competent.

3º. Conferir trasllat d'aquesta Resolució a la Policia Local i a Demarcació de Costes a Balears amb l'objecte de mantenir les mesures provisionals propostes per l'Arquitecte Tècnic Municipal en el seu informe d'11 de març de 2011, reiterades també en l'informe de 10 de setembre de 2012, consistents en :

Tancat provisional de la zona afectada que impedeixi el pas a les zones afectades. Mesura que ja va ser adoptada per la Policia Local.

Ordenar el tancament de la zona de litoral públic situada sota el talús on podrien produir-se accidents per despreniments de roques o rebles.

Ordenar el tancament de la via al pas del trànsit pesat i l'eliminació del trànsit pel carril situat al costat de la zona afectada. Mesura que ja va ser adoptada per la Policia Local.

4º. Donar trasllat d'aquesta Resolució a l'entitat TRUST IMMOBILIARI ILLENC SA com a propietària de l'habitatge i a D. Miguel Martí Rosselló com al seu arrendatari”.

     

Calvià, 10 d'agost de 2016

     

EL TINENT D'ALCALDE DELEGAT DE TURISME, COMERÇ

I URBANISME 

(Per delegació d'Alcaldia de 15 de juny de 2015)

 Antonio García Moles