Torna

BOLETÍN OFICIAL DE LAS ISLAS BALEARES

Sección V. Anuncios

Subsección segunda. Otros anuncios oficiales

CONSEJO INSULAR DE FORMENTERA

Núm. 2655
Propuesta del instructor del expediente de Restablecimiento de la Legalidad Urbanística 45/2015

  • Contenido, oficial y auténtico, de la disposición: Documento pdf  Versión PDF

Texto

L’instructor de l’expedient, en data 19 de febrer de 2016, va emetre proposta de molició de les obres que motivaren l’inici de l’expedient de Restabliment de la Legalitat Urbanística Núm. 45/2015.

En la proposta s’atorguen 10 dies per formular al·legacions i/o presentar els documents i informacions que acreditin la legalitat de les actuacions.

No havent estat possible la notificació per carta certificada amb avís de rebut a l’ interessat que s’esmenta a continuació, i d’acord amb l’article 59.5 de la Llei 30/1922, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, procedeix la publicació d’aquest anunci.

Claus d’identificació:

Núm. Expedient.

Identitat

Data d’inici d’expedient

Llei d’aplicació

Restabliment de la Legalitat Urbanística 45/2015

Bernard Duselneurg

08/07/2015

Llei 2/2014 de 25 de març d’Ús i Ordenació del Sòl

Quedant a disposició de l’interessat, l’expedient a la seu del Consell Insular de Formentera, àrea d’Urbanisme, situada a la Plaça de la Constitució, Núm. 1 de Sant Francesc, Formentera (Illes Balears). Així mateix, informar-lo que al ser un acte tràmit, no cap contra aquesta proposta interposar recurs, tenint 10 dies per formular al·legacions.

 

Formentera, 7 de març de 2016

El President
Jaume Ferrer Ribas