Torna

BOLETÍN OFICIAL DE LAS ISLAS BALEARES

Sección V. Anuncios

Subsección tercera. Anuncios particulares

COLONYA CAJA DE AHORROS DE POLLENÇA

Núm. 8545
Asamblea General Ordinária de la Entidad, a celebrar el proximo día 12 de junio de 2015

  • Contenido, oficial y auténtico, de la disposición: Documento pdf  Versión PDF

Texto

Per acord del Consell d’Administració, adoptat a la sessió de dia 12 de maig de 2015, es convoca als Srs. consellers generals a la reunió ordinària de l’Assemblea General, que tindrà lloc al domicili social de l’Entitat, Plaça Major, 7, 1er. de Pollença, el divendres dia  12 de juny de 2015 a les 18.30 h., en primera convocatòria i a les  19.30 h. en segona convocatòria, atenent el següent:

ORDRE DEL DIA

1.- Confecció de la llista d’assistents per a la determinació de quòrum i constitució de l’Assemblea.       

2.- Informe del president de l’Entitat.

3.- Informe de la Comissió de Control.

4.- Informe d’auditoria dels comptes anuals.

5.- Informe anual sobre remuneracions dels membres del Consell d’Administració.

6.- Informe anual sobre les mesures adoptades per a garantir la independència dels consellers generals en representació del grup d’impositors.

7.- Examen i aprovació, si cal, dels comptes anuals individuals i consolidats de l’Entitat (balanç, compte de pèrdues i guanys, estat de canvis en el patrimoni net, estat de fluxos d’efectiu i la memòria), de l’informe de gestió i de l’aplicació dels resultats als fins propis de l’Entitat, així com de la gestió del Consell d’Administració, corresponent a l’exercici 2014.

8.- Aprovació, si cal, de les  línies generals d’actuació i pressupostos de l’Entitat per a l’exercici 2015.

9.- Informe sobre activitats de la Fundació Guillem Cifre de Colonya i aprovació, si cal, de la liquidació  del pressupost  de l’Exercici 2014. Estudi del pressupost de la Fundació Guillem Cifre de Colonya per a 2015 (gestió O.B.S.) i assignació, si cal,  de partida pressupostària.

10.- Aprovació, si cal, de l’adaptació dels Estatuts i Reglament de l’Entitat a la Llei 26/2013 de caixes d’estalvis i fundacions bancàries i al Decret autonòmic 52/2014, pel qual es regulen els òrgans de govern de les caixes d’estalvis amb seu social a les Illes Balears.

11.- Celebració del sorteig per determinar aquells membres  de l’Assemblea General que, d’acord al que disposen les disposicions transitòries del nou Reglament, continuaran en el seu càrrec fins a la segona renovació per meitats.

12.- Celebració del sorteig per determinar aquells membres  del Consell d’Administració que, d’acord al que disposen les disposicions transitòries del nou Reglament, continuaran en el seu càrrec fins a la segona renovació per meitats.

13.- Elecció de dos membres del Consell d’Administració per formar part de la Comissió de Retribucions i Nomenaments.

14.- Assumptes varis.

15.- Precs i preguntes.

16.- Designació de dos interventors per a l’aprovació de l’Acta.

    

Pollença, a 13 de maig de 2015  

        

El President

Josep A. Cifre Rodríguez