Torna

BOLETÍN OFICIAL DE LAS ISLAS BALEARES

Sección V. Anuncios

Subsección segunda. Otros anuncios oficiales

CONSEJO INSULAR DE FORMENTERA

Núm. 6897
Propuesta de resolución de un procedimiento sancionador por incumplimiento de la Ordenanza reguladora de la Actividad de Publicidad Dinámica de Formentera, exp. nº OPD 31/2014

  • Contenido, oficial y auténtico, de la disposición: Documento pdf  Versión PDF

Texto

El President del Consell Insular de Formentera, va incoar procediment sancionador a les persones que es relacionen a continuació, pels motius que s’hi esmenten:

Claus d’identificació:

OPD: Ordenança reguladora de l'Activitat de Publicitat Dinàmica de Formentera, publicada en el BOIB núm.46 de 29 de març de 2012.

Nº Expedient

Document Identificació

Identitat

Domicili

Data de la denúncia

Precepte Infringit

OPD 31/2014PS

B-57653727

FORMENTERA

BON GUST S.L.

C/ Santa María, 50

07860 Sant Francesc

14/08/2013

Art. 33.a OPD

No havent estat possible la notificació personal a la persona interessada en el domicili indicat a l’expedient i d’acord amb l’establert a l’article 59.5 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i de Procediment Administratiu Comú, i en compliment de la normativa de protecció de dades de caràcter personal és procedeix a la publicació del present anunci de resolució emesa pel President del Consell Insular de Formentera .

Quedant a disposició de les mateixes, l’expedient sancionador corresponent a cada una d’elles, a la seu del Consell Insular de Formentera, Plaça de la Constitució nº 1 07860 Sant Francesc, Formentera (Illes Balears). Així mateix, informar-los que poden formular les al·legacions que estimin pertinents, en el termini de quinze dies. Tot l’anterior, sens perjudici de les reclamacions o impugnacions que els interessats considerin pertinents.

 

Formentera, 13 de abril de 2015.

El President,
Jaume Ferrer Ribas