Secció III. Altres disposicions i actes administratius
ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA
CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I UNIVERSITATS
Núm. 693146
Resolució del conseller d'Educació i Universitats per la qual s'autoritza la modificació de la configuració del centre privat de formació professional CESUR Mallorca, amb la supressió d'1 unitat dels cicles formatius de grau superior COM31, IFC33, SAN31 i SAN34 i l'ampliació de 2 unitats del cicle formatiu de grau mitjà SAN23, d'1 unitat dels cicles formatius de grau superior SAN32 i ADG32 en la modalitat presencial i l'ampliació dels cursos d'especialització (CE) d'Intel·ligència artificial i Big Data, Desenvolupament de videojocs i realitat virtual i de Cultius cel·lulars
Fets
1. La Resolució del conseller d'Educació i Formació Professional de 31 d'agost de 2022, autoritzà l'obertura i el funcionament del centre privat de formació professional CESUR MALLORCA (BOIB núm. 119, de 10 de setembre), amb aquesta autorització el centre va quedar configurat de la manera següent:
Cicles formatius de la família professional de Sanitat (SAN):
Tècnic superior en Higiene bucodental (SAN 34): 2 unitats (2 grups de 1r i 2 grups de 2n) en horari de matí i horabaixa i amb una capacitat màxima de 30 places escolars per grup.
Tècnic superior en Laboratori clínic i biomèdic (SAN36) : 2 unitats (2 grups de 1r i 2 grups de 2n) en horari de matí i horabaixa i amb una capacitat màxima de 30 places escolars per grup.
Tècnic superior en Anatomia patològica i citodiagnosi (SAN31): 2 unitats (2 grups de 1r i 2 grups de 2n) en horari de matí i hobabaixa i amb una capacitat màxima de 30 places escolars per grup.
Tècnic superior en Imatge per al diagnòstic i medicina nuclear (SAN35): 2 unitats (2 grups de 1r i dos grups de 2n) en horari de matí i horabaixa i amb una capacitat màxima de 30 places escolars per grup.
Cicles formatius de la família professional de Comerç i màrqueting (COM):
Tècnic superior en Màrqueting i publicitat (COM31): 2 unitats (2 grups de 1r i 2 grups de 2n) en horari de matí i horabaixa i amb una capacitat màxima de 30 places escolars per grup.
Cicles formatius de la família professional d'Informàtica i comunicacions (IFC):
Tècnic superior en Desenvolupament d'aplicacions multiplataforma (IFC32) : 2 unitats (2 grups de 1r i 2 grups de 2n) en horari de matí i horabaixa i amb una capacitat màxima de 30 places escolars per grup.
Tècnic superior en Desenvolupament d'aplicacions web (IFC33) : 2 unitats (2 grups de 1r i 2 grups de 2n) en horari de matí i horabaixa i amb una capacitat màxima de 30 places escolars per grup.
Adscripció administrativa: Els ensenyaments de formació professional de grau superior autoritzats, queden adscrits a l'IES Guillem Sagrera, de Palma, (codi 07006512).
2. El 30 de desembre de 2022, (GOIBE 798551/2022), el Sr Manuel Martín Martín com a representant del Centro superior de formación Europa-Sur SA, amb CIF A92194844, i titular del centre privat de formació professional CESUR Mallorca, presentà la documentació corresponent per sol·licitar la modificació de la configuració amb la renuncia i per tant la supressió d'1unitat dels cicles formatius de grau superior següents: COM31, IFC 33, SAN31 i SAN 34 i l'ampliació de 2 unitats del cicle formatiu de grau mitjà SAN23, l'ampliació d'1 unitat dels cicles formatius de grau superior SAN32 i ADG32, tots quatre en la modalitat presencial i l'ampliació dels cursos d'especialització (CE) d'Intel·ligència artificial i big data, Desenvolupament de videojocs i realitat virtual, tots dos de la família professional d'Informàtica i comunicacions i el CE de Cultius cel·lulars, de la família professional de Química.
3. El 16 de març de 2023, l'arquitecte del Servei de Centres va emetre un informe favorable de la documentació presentada, indicant que els plànols del centre complien amb els requisits mínims establerts per la legislació vigent, informant favorablement de l'ampliació dels següents cicles de Grau D:
Cicles formatius de la família professional de Sanitat (SAN):
CFGM Tècnic en Cures auxiliars d'infermeria (SAN23): 2 unitats (2 grups) en horari de matí i horabaixa (Cicle LOGSE) i 20 places escolars per grup .
CFGS Tècnic superior en Dietètica (SAN32): 1 unitat en horari d'horabaixa i 20 places escolars (Cicle LOGSE).
Cicles formatius de la família professional d'Administració i gestió (ADG):
CFGS Tècnic superior en Administració i finances (ADG32): 1 unitat i 30 places escolars en horari de matí (Cicle LOE).
Cursos d'especialització Grau E:
de la família professional d'Informàtica i comunicacions (IFC):
Curs d'especialització en Intel·ligència artificial i Big data: 1 unitat i 30 places en horari d'horabaixa.
Curs d'especialització en Desenvolupament de videojocs i realitat virtual: 1 unitat i 30 places en horari d'horabaixa.
de la família professional de Química (QUI):
Curs d'Especialització en Cultius cel·lulars: 1 unitat i 20 places en horari d'horabaixa
Aquest informe va ser notificat al centre en data 5 d'abril de 2023.
4. En data 25 de maig de 2023, el representant del centre privat de formació professional CESUR Mallorca sol·licità la visita dels tècnics de la Conselleria d'Educació a les instal·lacions del centre per comprovar la coincidència amb els plànols aprovats.
5. El 21 de juliol de 2023, el Departament de Formació Professional i Qualificacions Professionals de la Direcció General de Formació Professional i Formació Permanent del Professorat, va emetre un informe favorable de la visita realitzada al centre en data 19 de juliol de 2023 i comprovar el compliment dels equipaments necessaris per a la implantació dels cicles formatius següents, grau D:
de la família professional de Sanitat (SAN)
CFGM Tècnic en Cures auxiliars d'infermeria (SAN23): 2 unitats
CFGS Tècnic superior en Dietètica (SAN32): 1 unitat
de la família professional d'Administració i gestió (ADG):
CFGS Tècnic superior en Administració i finances (ADG32): 1 unitat
I dels Cursos d'especialització (CE) grau E:
de la família professional d'Informàtica i Comunicacions (IFC):
Curs d'especialització en Intel·ligència artificial i Big data
Curs d'especialització en Desenvolupament de videojocs i realitat virtual
de la família professional de Química (QUI):
Curs d'Especialització en Cultius cel·lulars.
En aquest informe s'indica que pel que fa als estudis de Dietètica i de Cures auxiliars d'infermeria (cicles LOGSE), la normativa no marca cap tipus d'equipament mínim, però el centre ha presentat factures proforma dels equipaments que consideren que són necessaris per impartir aquests estudis. S'ha revisat tota la documentació i s'ha considerat adient.
6. En data 9 de setembre de 2023, l'arquitecte del Servei de Centres va emetre un informe favorable sobre la visita realitzada al centre i constatà la total coincidència amb els plànols aprovats el 16 de març de 2023.
7. En data 8 d'octubre de 2024, la cap del Departament de Planificació i Centres va emetre un informe favorable sobre la modificació de la configuració del centre privat de formació professional CESUR Mallorca, que havia estat informat favorablement per l'arquitecte dels servei de Centres i pel Departament de Formació Professional i Qualificacions Professionals de la direcció general de Formació Professional i Ordenació Educativa.
8. En data 10 d'octubre de 2024, la directora general de Planificació i Gestió Educatives va proposar l'autorització de la modificació de la configuració del centre privat de formació professional CESUR MALLORCA, amb la supressió d'1unitat dels cicles formatius de grau superior COM31, IFC 33, SAN31 i SAN 34 i l'ampliació de 2 unitats del cicle formatiu de grau mitjà SAN23, d'1 unitat dels cicles formatius de grau superior SAN32 i ADG32 en la modalitat presencial; l'ampliació dels cursos d'especialització (CE) d'Intel·ligència artificial i Big Data, Desenvolupament de videojocs i realitat virtual, de la família professional d'Informàtica i comunicacions i de Cultius cel·lulars, de la família professional de Química
Fonaments de dret
1. La Llei orgànica 8/1985, de 3 de juliol, reguladora del dret a l'educació (BOE núm. 159, de 4 de juliol).
2. La Llei orgànica 2/2006, de 3 de maig, d'educació, modificada per la Llei orgànica 3/2020, de 29 de desembre (BOE núm. 340, de 30 de desembre).
3. La Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 44, de 3 d'abril).
4. La Llei 1/2022, de 8 de març, d'educació de les Illes Balears, la qual estableix a l'article 102, punt 2, de Creació de centres que la creació, la supressió i la transformació de centres privats s'ha de sotmetre a l'autorització administrativa corresponent. (BOIB núm. 38, de 17 de març).
5. La Llei Orgànica 3/2022, de 31 de març, d'ordenació i integració de la Formació Professional, (BOE núm. 78, d'1 d'abril de 2022), la qual estableix al capítol II, les diferents tipologies d'ofertes i graus de formació, a l'article 45 estableix que els cicles formatius de grau mitjà i de grau superior estaran vinculats, amb caràcter general a estàndards de competència de nivell 2 i 3 respectivament del Catàleg Nacional d'estàndards de competències professionals.
6. El Reial Decret 659/2023, de 18 de juliol, pel qual es desenvolupa l'ordenació del Sistema de Formació Professional (BOE núm. 174, de 22 de juliol). El capítol I. Organització d'ofertes formatives de formació professional, l'article 4, punt 1, estableix que: Les ofertes del Sistema de Formació Professional responen tipològicament als següents graus seqüencials:
a) Grau A. ”Acreditació parcial de competència” (nivells 1, 2 o 3).
b) Grau B. ”Certificat de competència” (nivells 1, 2 o 3).
c) Grau C. ”Certificat professional” (nivells 1, 2 o 3).
d) Grau D. “ Cicle formatiu de grau bàsic, grau mitjà o grau superior” (nivells 1, 2 o 3 respectivament).
e) Grau E. ”Curs d'especialització, de grau mitjà o grau superior (nivells 2 o 3 respectivament).
7. El Reial Decret 278/2023, de 11 d'abril, pel qual s'estableix el calendari d'implantació del sistema de formació professional establert per la Llei Orgànica 3/2022, de 31 de març, d'ordenació i integració de la Formació professional (BOE núm. 87, de 12 d'abril), estableix a l' article 11, d'Oferta de Graus D que:
1.L'any acadèmic 2023-2024, començarà la implantació gradual de les ofertes de grau D, en els termes establerts a l'article 40 de la Llei orgànica. Al llarg dels dos anys següents, i en el marc temporal del calendari establert per aquest Reial decret, se'n completarà la implantació, i s'extingiran els currículums corresponents dels actuals cicles formatius. Igualment a l'article 12 del mateix Reial decret estableix l'oferta de Graus E, indicant el següent:
1.L'any acadèmic 2023-2024 s'implantaran, amb caràcter gradual, les ofertes de Grau E, en els termes establerts als articles 51 i 52 de la Llei Orgànica, que cada administració educativa consideri, atenent els seus criteris de planificació.
2.L'any acadèmic 2024-2025 s'implantaran, amb caràcter general, les ofertes de Grau E, en els termes establerts als articles 51 i 52 de la Llei Orgànica.
8. El Reial decret 332/1992, de 3 d'abril, sobre autoritzacions de centres docents privats, per impartir ensenyaments de règim general no universitaris (BOE núm. 86, de 9 d'abril), modificat pel Reial decret 131/2010, de 12 de febrer (BOE núm. 62, de 12 de març).
9. El Reial decret 536/1995. de 7 d'abril pel qual s'estableix el títol de Tècnic superior en Dietètica i els corresponents ensenyaments mínims (BOE núm. 131, de 2 de juny).
10. El Reial decret 548/1995. de 7 d'abril pel qual s'estableix el currículum del cicle formatiu de grau superior corresponent al títol de Tècnic superior en Dietètica (BOE núm. 131, de 2 de juny).
11. El Reial decret 546/1995, de 7 d'abril pel qual s'estableix el títol de tècnic en Cures auxiliars d'infermeria i els seus corresponents requisits mínims (BOE núm. 133, de 5 de juny).
12. El Reial decret 558/1995, de 7 d'abril pel qual s'estableix el currículum del cicle formatiu de grau mitjà corresponent al títol de Tècnic en Cures auxiliars d'infermeria (BOE núm. 134, de 6 de juny).
13. El Reial Decret 1584/2011, de 4 de novembre, pel qual s'estableix el Títol de Tècnic superior en Administració i finances i se'n fixen els ensenyaments mínims (BOE núm. 301, de 15 de desembre).
14. El Reial Decret 279/2021, de 20 d'abril, pel qual s'estableix el curs d'especialització en Intel·ligència artificial i Big data i es fixen els aspectes bàsics del currículum (BOE núm. 111, de 10 de maig)
15. El Reial Decret 93/2019, d'1 de març, pel qual s'estableix el Curs d'especialització en Cultius cel·lulars i es fixen els aspectes bàsics del currículum, i es modifica el Reial Decret 74/2018, de 19 de febrer, pel qual es estableix el títol de tècnic en muntatge d'estructures i instal·lació de sistemes aeronàutics i es fixen els aspectes bàsics del currículum (BOE núm. 70, de 22 de març).
16. El Reial Decret 1153/2021, de 28 de desembre, pel qual s'estableix el curs d'especialització en Materials compostos a la indústria aeroespacial i es fixen els aspectes bàsics del currículum, i es modifica el Reial Decret 93/2019, d'1 de març , pel qual s'estableix el curs d'especialització en cultius cel·lulars i es fixen els aspectes bàsics del currículum, i es modifica el Reial Decret 74/2018, de 19 de febrer, pel qual s'estableix el títol de Tècnic en muntatge d'estructuracions i instal·lació de sistemes aeronàutics i es fixen els aspectes bàsics del currículum (BOE núm. 20, de 24 de gener).
17. El Reial Decret 500/2024, de 21 de maig, pel qual es modifiquen determinats reials decrets pels quals s'estableixen títols de formació Professional de grau superior i se'n fixen els ensenyaments mínims (BOE núm. 129, de 28 de maig).
18. El Reial Decret 261/2021, de 13 d'abril, pel qual s'estableix el curs d'especialització en Desenvolupament de videojocs i realitat virtual i es fixen els aspectes bàsics del currículum, es modifiquen diversos reials decrets pels quals s'estableixen cursos d'especialització i els aspectes bàsics del currículum i es corregeixen errors del Reial decret 283/2019, del 22 d'abril i del Reial decret 402/2020, del 25 de febrer, pels quals estableixen els títols i els aspectes bàsics del currículum (BOE núm. 109, de 7 de maig).
19. El Reial decret 132/2010, de 12 de febrer, pel qual s'estableixen els requisits mínims dels centres que imparteixen els ensenyaments del segon cicle de l'educació infantil, l'educació primària i l'educació secundària (BOE núm. 62, de 12 de març).
20. El Reial decret 659/2023, de 18 de juliol (BOE núm. 174, de 22 de juliol), pel qual es desenvolupa l'ordenació dels sistema de formació professional.
21. L'Ordre ECD/308/2012, de 15 de febrer, per la qual s'estableix el currículum del cicle formatiu de grau superior corresponent al títol de Tècnic superior en Administració i finances (BOE núm. 45, de 22 de febrer).
22. L'Ordre EFD/657/2024, de 25 de juny, per la qual s'estableix el currículum i es regulen determinats aspectes organitzatius dels cicles de grau mitjà en l'àmbit de gestió del Ministeri d'Educació, Formació Professional i Esports (BOE núm. 158, d'1 de juliol).
23. L'Ordre EFD/659/2024, de 25 de juny, per la qual es determina el currículum i es regulen determinats aspectes organitzatius dels cicles de grau superior en l'àmbit de gestió del Ministeri d'Educació, Formació Professional i Esports (BOE núm. 158, de 1 de juliol).
24. L'Estatut d'autonomia de les Illes Balears, aprovat per la Llei orgànica 1/2007, de 28 de febrer (BOE núm. 52, d'1 de març), el qual estableix, en l'article 36.2, que, en matèria d'ensenyament, correspon a la Comunitat Autònoma de les Illes Balears la competència de desenvolupament legislatiu i d'execució de l'ensenyament en tota la seva extensió, nivells i graus, modalitats i especialitats.
25. El Decret 5/2024, de 29 de maig, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es modifica el Decret 12/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, modificat pel Decret 16/2023, de 20 de juliol; pel Decret 17/2023, de 23 d'agost; pel Decret 1/2024, de 4 de gener, i pel Decret 4/2024, de 17 de maig (BOIB núm. 73, de 31 de maig).
26. El Decret 91/2012, de 23 de novembre (BOIB núm. 177, de 29 de novembre) pel qual s'estableix l'ordenació general de la formació professional del sistema educatiu en el sistema integrat de formació professional a les Illes Balears.
Per tot això, i d'acord amb la proposta formulada per la Direcció General de Planificació i Gestió Educatives en data 10 d'octubre de 2024, dict la següent
Resolució
1. Autoritzar, amb efectes de l'inici del curs escolar 2023-2024, la modificació de la configuració del centre privat de formació professional CESUR MALLORCA, amb la implantació dels cicles formatius de grau mitjà i grau superior (grau D) en la modalitat presencial següents:
Cicles formatius de la família professional de Sanitat (SAN):
CFGM Tècnic en Cures auxiliars d'infermeria (SAN23): 2 unitats (2 grups) en horari de matí i horabaixa (Cicle LOGSE) i 20 places escolars per grup .
CFGS Tècnic superior en Dietètica (SAN32): 1 unitat (2 grups) en horari d'horabaixa i 20 places escolars per grup (Cicle LOGSE).
Cicles formatius de la família professional d'Administració i gestió (ADG):
CFGS Tècnic superior en Administració i finances (ADG32): 1 unitat i 30 places escolars en horari de matí (Cicle LOE).
2. Autoritzar, amb efectes de l'inici del curs escolar 2023-2024, la modificació de la configuració del centre privat de formació professional CESUR MALLORCA, amb la implantació dels cursos d'especialització (grau E) en modalitat presencial, següents:
Cursos d'especialització de la família professional d'Informàtica i comunicacions:
Curs d'especialització en Intel·ligència artificial i Big data: 1 unitat i 30 places en horari d'horabaixa.
Curs d'especialització en Desenvolupament de videojocs i realitat virtual: 1 unitat i 30 places en horari d'horabaixa.
Curs d'especialització de la família professional de química:
CE en Cultius cel·lulars: 1 unitat i 20 places en horari d'horabaixa
3. Autoritzar, amb efectes de l'inici del curs escolar 2023-2024, la modificació de la configuració del centre privat de formació professional CESUR MALLORCA, amb la supressió d'una unitat dels cicles formatius de grau superior següents
De la família professional de Sanitat (SAN):
Tècnic superior en Anatomia patològica i citodiagnosi (SAN31): 1 unitat (2 grups)
Tècnic superior en Higiene bucodental (SAN 34): 1 unitat (2 grups)
De la família professional de Comerç i Màrqueting (COM):
Tècnic superior en Màrqueting i publicitat (COM31): 1 unitat (2 grups)
De la família professional d'Informàtica i Comunicacions (IFC):
Tècnic superior en Desenvolupament d'aplicacions web (IFC33) : 1 unitat (2 grups)
4. Determinar que, com a conseqüència d'aquestes autoritzacions, el centre queda configurat de la manera següent:
Codi de centre: 07016505
Denominació genèrica: centre privat de Formació Professional
Denominació específica: CESUR Mallorca
Titular: Centro Superior de Formación Europa-Sur, S.A: (CIF: A92194844)
Domicili: Camí de Son Rapinya, núm. 12
Localitat: Son Rapinya
Municipi: Palma
CP: 07013
Ensenyaments autoritzats:
Cicles Formatius GRAU D*
Família professional de Sanitat (SAN):
Tècnic en Cures auxiliars d'infermeria (SAN23): 2 unitats (2 grups) en horari de matí i horabaixa (Cicle LOGSE) i 20 places escolars per grup .
Tècnic superior en Dietètica (SAN32): 1 unitat (2 grups) en horari d'horabaixa i 20 places escolars per grup (Cicle LOGSE).
Tècnic superior en Higiene bucodental (SAN 34): 1 unitat (2 grups, un de 1r i un de 2n) en horari de matí, amb una capacitat màxima de 30 places escolars per grup.
Tècnic superior en Laboratori clínic i biomèdic (SAN36): 2 unitats (2 grups de 1r i 2 grups de 2n) en horari de matí i horabaixa i amb una capacitat màxima de 30 places escolars per grup.
Tècnic superior en Anatomia patològica i citodiagnosi (SAN31): 1 unitat (2 grups, 1 de 1r i 1 de 2n) en horari de matí i amb una capacitat màxima de 30 places escolars per grup.
Tècnic superior en Imatge per al diagnòstic i medicina nuclear (SAN35): 2 unitats (2 grups de 1r i 2 grups de 2n) en horari de matí i horabaixa i amb una capacitat màxima de 30 places escolars per grup.
Família professional de Comerç i màrqueting (COM):
Tècnic superior en Màrqueting i publicitat (COM31): 1 unitat (2 grups) en horari d'horabaixa, i amb una capacitat màxima de 30 places escolars per grup.
Família professional d'Administració i gestió (ADG):
CFGS Tècnic superior en Administració i finances (ADG32): 1 unitat (2 grups) i 30 places escolars per grup, en horari de matí (Cicle LOE).
Família professional d'Informàtica i comunicacions (IFC):
Tècnic superior en Desenvolupament d'aplicacions multiplataforma (IFC32) : 2 unitats (2 grups de 1r i 2 grups de 2n) en horari de matí i horabaixa i amb una capacitat màxima de 30 places escolars per grup.
Tècnic superior en Desenvolupament d'aplicacions WEB (IFC33) : 1 unitat ( 1grup de 1r i 1 grup de 2n) en horari de matí i amb una capacitat màxima de 30 places escolars per grup.
Cursos d'especialització GRAU E* :
Família professional d'Informàtica i comunicacions (IFC):
Curs d'especialització en Intel·ligència artificial i Big data: 1 unitat i 30 places en horari d'horabaixa.
Curs d'especialització en Desenvolupament de videojocs i realitat virtual: 1 unitat i 30 places en horari d'horabaixa.
Família professional de Química (QUI):
Curs d'Especialització en Cultius cel·lulars: 1 unitat i 30 places en horari d'horabaixa
Adscripció administrativa: Els ensenyaments de formació professional Grau D, cicles formatius de grau mitjà i de grau superior i els cursos d'especialització, Grau E autoritzats, queden adscrits a l'IES Guillem Sagrera, de Palma, (codi 07006512).
*Tots els cicles formatius autoritzats que deriven de la Llei orgànica 2/2006, de 3 de maig, d'educació, modificada per la Llei orgànica 3/2020, de 29 de desembre, tenen una durada de dos anys (1r i 2n) i una càrrega horària de 2000 hores. La ràtio autoritzada és de 30 places escolars per grup d'alumnes.
5. Inscriure aquestes autoritzacions en el Registre estatal de centres docents no universitaris del Ministeri d'Educació, Formació Professional i Esports (RCD) i en el Registre de centres de la Direcció General de Planificació i Gestió Educatives.
6. Fer avinent al centre esmentat que resta obligat a complir la legislació vigent i a sol·licitar la revisió oportuna de la seva configuració quan s'hagi de modificar qualsevol de les dades que figuren en aquesta Resolució.
7. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.
Interposició de recursos
Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el conseller d'Educació i Universitats, en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.
També s'hi pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació, d'acord amb els articles 10 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.
Palma, en data de la signatura electrònica: 21 d'octubre de 2024
El conseller d'Educació i Universitats Antoni Vera Alemany