Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE FORMENTERA

Núm. 661175
Bases i convocatòria simultània per a l'atorgament de subvencions per a l'adquisició de bicicletes urbanes convencionals, bicicletes urbanes convencionals electrificades, bicicletes elèctriques o kits d'electrificació de bicicletes, per a l'any 2024

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic que el Ple del Consell Insular de Formentera en la sessió de caràcter Ordinari de dia 27 de setembre de 2024, ha adoptat el següent acord:

PRP2024/692 BASES I CONVOCATÒRIA SIMULTÀNIA PER A L'ATORGAMENT DE SUBVENCIONS PER A L'ADQUISICIÓ DE BICICLETES URBANES CONVENCIONALS, BICICLETES URBANES CONVENCIONALS ELECTRIFICADES, BICICLETES ELÈCTRIQUES O KITS D'ELECTRIFICACIÓ DE BICICLETES, PER A L'ANY 2024.

...

ACORD

JUSTIFICACIÓ (PART EXPOSITIVA).- 

BASES I CONVOCATÒRIA SIMULTÀNIA PER A L'ATORGAMENT DE SUBVENCIONS PER A L'ADQUISICIÓ DE BICICLETES URBANES CONVENCIONALS, BICICLETES URBANES CONVENCIONALS ELECTRIFICADES, BICICLETES ELÈCTRIQUES O KITS D'ELECTRIFICACIÓ DE BICICLETES, PER A L'ANY 2024.

En sessió del Ple del Consell Insular de Formentera de data 21 de desembre de 2018 es va adoptar l'acord d'aprovar definitivament el Pla de Mobilitat Sostenible de Formentera (BOIB núm. 65 de 14 de maig de 2019).

Aconseguir que el nombre de desplaçaments interns en bicicleta en els diferents nuclis urbans de Formentera s'incrementi de manera considerable i es redueixi l'ús del vehicle privat en recorreguts de menys de 5 minuts és un dels principals objectius del Pla de Mobilitat Sostenible de Formentera.

Per això, la promoció de la bicicleta per part de l'Administració és fonamental i, en aquest sentit, la proposta 11.1.4 del Pla de Mobilitat Sostenible consisteix en implementar un programa d'electrificar bicicletes, tant per als residents a l'illa com per als comerços locals, amb l'objectiu de que els desplaçaments interns així com el repartiment de mercaderies als comerços locals tendeixi a una mobilitat més sostenible, tot reduint l'ús del vehicle privat. La proposta planteja també ampliar l'actuació a la compra de bicicletes urbanes convencionals, per tal de fomentar l'ús de la bicicleta com a mode de transport quotidià.

En aquest sentit, als anys 2021 i 2022, es varen realitzar unes convocatòries per a l'atorgament de subvencions per a l'adquisició de bicicletes urbanes, convencionals o elèctriques (BOIB núm. 166 de 2 de desembre de 2021; BOIB núm. 124 de 22 de setembre de 2022 i BOIB núm.137 de 10 d'octubre de 2023).

PART RESOLUTIVA.-

PRIMER.- APROVAR les bases i convocatòria simultània per a l'atorgament de subvencions per a l'adquisició de bicicletes urbanes convencionals, bicicletes urbanes convencionals electrificades, bicicletes elèctriques o kits d'electrificació de bicicletes, per a l'any 2024.

Aquesta convocatòria se regeix a més a més del que es diu a les Bases, per allò establert en l'article 96.2 de la Llei 4/2022, de 28 de juny, de consells insulars i en la disposició addicional novena d'aquesta Llei sobre Normativa en matèria de subvencions que se'n remet a la legislació de subvencions de la comunitat autònoma (representada pel Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de subvencions de les Illes Balears a aplicar en tot allò que no contradigui la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions; el Reial decret 887/2006, de 21 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament de la Llei 38/2003).

SEGON.- PUBLICAR l'acord present al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), al tauler d'anuncis i a la pàgina web del Consell Insular de Formentera.

 

La qual cosa es fa pública, per a general coneixement.

 

Formentera, amb data de la signatura electrònica (10 d'octubre de 2024)

El president del Consell Insular de Formentera Lorenzo Córdoba Marí

 

ANNEX

BASES I CONVOCATÒRIA SIMULTÀNIA PER A L'ATORGAMENT DE SUBVENCIONS PER A L'ADQUISICIÓ DE BICICLETES URBANES CONVENCIONALS, BICICLETES URBANES CONVENCIONALS ELECTRIFICADES, BICICLETES ELÈCTRIQUES O EQUIPS D'ELECTRIFICACIÓ DE BICICLETES, PER A L'ANY 2024.

1. Objecte

1. L'objecte d'aquestes bases és, d'acord amb el que estableix la proposta 4 del programa 11 del Pla de mobilitat sostenible de l'illa de Formentera, regular la concessió d'ajuts de l'Àrea de Mobilitat del Consell Insular de Formentera per a l'adquisició o electrificació de bicicletes, de manera que contribueixin a promoure la mobilitat sostenible, millorar la qualitat de l'aire, reduir la contaminació acústica, les emissions de gasos amb efecte d'hivernacle i el consum d'energia.

2. Seran objecte d'ajuda les bicicletes noves de tipus urbana, de passeig, de ciutat, de trekking o tot terreny, bé siguin convencionals, convencionals electrificades o elèctriques, i els equips d'electrificació de bicicletes convencionals, adquirides en règim de propietat.

3. Les subvencions es concediran en règim de concurrència competitiva, i l'únic criteri d'atorgament serà el del moment de presentació de les corresponents sol·licituds, fins a esgotar la dotació pressupostària disponible.

2. Consignació pressupostària

El pressupost per a aquesta convocatòria és d'11.750,00 € (onze mil set-cents cinquanta euros) amb càrrec a la partida pressupostària 1 440 4800001 dels pressuposts generals del Consell Insular de Formentera per a l'any 2024.

3. Persones beneficiàries i requisits tècnics

1. Podran resultar beneficiàries d'aquesta subvenció les persones físiques majors d'onze anys residents a Formentera que adquireixin, a partir de la data que determini la convocatòria corresponent, una bicicleta de tipus urbana, de passeig, de ciutat, de trekking o tot terreny, bé sigui convencional, convencional electrificada (amb equip) o elèctrica, o l'equip d'electrificació per a l'assistència al pedaleig d'una bicicleta convencional.

No podran obtenir la condició de persones beneficiàries aquelles que incorrin en alguna de les prohibicions establertes als apartats 2 i 3 de l'article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.

2. Les bicicletes subvencionables seran de tipus urbana, de passeig, de ciutat, de trekking o tot terreny, bé siguin convencionals, convencionals electrificades (amb equip per a l'assistència al pedaleig) o elèctriques. Queden excloses les bicicletes de caràcter esportiu, les bicicletes de caràcter infantil i aquelles que no compleixin els requisits tècnics de la convocatòria. Els requisits tècnics són:

2.1. Requisits i accessoris mínims de les bicicletes convencionals subvencionables:

  • Casc
  • Llum del davant i posterior
  • Armilla reflectant
  • Amb pota de cabra o cavallet
  • Bicicletes plegables incloses
  • Dos adhesius amb els logotips del Consell Insular de Formentera i el projecte Formentera.eco

2.2. Requisits i accessoris mínims per a les bicicletes elèctriques i convencionals electrificades amb equips subvencionables:

  • Casc
  • Llum del davant i posterior
  • Armilla reflectant
  • Amb pota de cabra o cavallet
  • Bicicletes plegables incloses
  • Dos adhesius amb els logotips del Consell Insular de Formentera i el projecte Formentera.eco
  • Potència del motor elèctric inferior o igual a 250 W
  • Autonomia mínima de 50 km
  • Bateria amb capacitat mínima de 9 Ah
  • L'alimentació ha de tallar-se quan la bicicleta arribi als 25 km/h o bé quan la persona deixi de pedalar
  • Sense accelerador o gatell

3. Els equips d'electrificació per a l'assistència al pedaleig subvencionables compliran les limitacions assenyalades per a les bicicletes elèctriques.

4. Obligacions de les persones beneficiàries

Les persones beneficiàries de les ajudes quedaran sotmeses al règim d'obligacions, intervencions i sancions que estableixen el Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de subvencions, la Llei estatal 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, el Reial decret 887/2006, de 21 de juliol, pel qual s'aprova el reglament de la Llei 38/2003, i altra normativa que sigui d'aplicació.

Són obligacions, entre d'altres, de les persones beneficiàries:

  1. Sotmetre's a les actuacions de comprovació de l'entitat que concedeix l'ajuda i les de control financer.
  2. Acreditar la realització de l'activitat al Consell Insular, així com el compliment dels requisits i les condicions que determini la concessió de l'ajuda.

Qualsevol alteració de les condicions considerades per concedir l'ajuda podrà donar lloc a la modificació de la resolució de la concessió.

L'incompliment d'aquestes obligacions per part de les persones beneficiàries, l'alteració substancial de les condicions determinants de l'atorgament de l'ajuda o la concurrència de les causes de reintegrament previstes a l'article 11 del Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, i a l'article 37 de la Llei 38/2003, podrà donar lloc al reintegrament de la subvenció.

En especial hauran d'acreditar, amb anterioritat a dictar-se la proposta de resolució de concessió, que es troben al corrent en el compliment de les seues obligacions tributàries i amb la Seguretat Social.

Les persones beneficiàries d'aquesta convocatòria hauran de complir particularment les obligacions següents:

  • Comunicar a l'Àrea de Mobilitat el número de bastidor i, si escau, el número de sèrie de la bateria.
  • El vehicle subvencionat no podrà ser objecte de transmissió a tercers en un termini de dos anys, i haurà d'estar durant aquest termini a plena disposició de la persona beneficiària.
  • Mantenir la bicicleta en ús per a desplaçaments amb origen i destí a l'illa de Formentera.

5. Determinació de l'import de les ajudes i compatibilitat amb altres subvencions

1. La quantia d'aquesta ajuda consta de quatre conceptes:

  • Adquisició de bicicleta convencional nova de tipus urbana, de passeig, de ciutat, de trekking o tot terreny: la quantia de l'ajut serà de CENT CINQUANTA (150) EUROS per a cada bicicleta el preu màxim de venda al públic de la qual haurà de ser igual o inferior a 1.000 € (IVA exclòs). No seran subvencionables les compres de bicicletes de preu superior a l'indicat.
  • Adquisició de bicicleta elèctrica nova de tipus urbana, de passeig, de ciutat, de trekking o tot terreny: la quantia de l'ajut serà de QUATRE-CENTS CINQUANTA (450) EUROS per a cada bicicleta, el preu màxim de venda al públic de la qual haurà de ser igual o inferior a 3.000 € (IVA exclòs). No seran subvencionables les compres de bicicletes de preu superior a l'indicat.
  • Adquisició de bicicleta convencional nova de tipus urbana, de passeig, de ciutat, de trekking o tot terreny electrificada amb equip per a l'assistència al pedaleig: la quantia de l'ajut serà de DOS-CENTS CINQUANTA (250) EUROS per a cada bicicleta, el preu màxim de venda al públic de la qual haurà de ser igual o inferior a 1.500 € (IVA exclòs). No seran subvencionables les compres de bicicletes de preu superior a l'indicat.
  • Adquisició d'equip nou d'electrificació per a l'assistència al pedaleig de bicicleta: la quantia de l'ajut serà de CENT (100) EUROS per a cada equip, el preu màxim de venda al públic de la qual haurà de ser igual o inferior a 600 € (IVA exclòs). No seran subvencionables les compres de preu superior a l'indicat.

2. Cada beneficiari podrà sol·licitar l'ajuda per un màxim d'UNA (1) bicicleta o d'UN (1) equip d'electrificació per a l'assistència al pedaleig.

3. Aquestes ajudes no seran compatibles amb altres subvencions, ajudes, ingressos o recursos per a la mateixa finalitat, procedents de qualsevol administració o entitat pública o privada, nacional, de la Unió Europea o d'organismes internacionals.

6. Presentació de sol·licituds

1. Tota la informació i documentació relativa a la convocatòria estarà disponible al tauler d'anuncis, la pàgina web institucional (www.conselldeformentera.cat) i a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC), situada al carrer de Ramon Llull núm. 6, Sant Francesc, Formentera.

Qui desitgi optar a les ajudes objecte d'aquesta subvenció haurà de presentar la sol·licitud juntament amb els documents següents:

a) Còpia del DNI de la persona sol·licitant. En el cas de persona estrangera: NIE o targeta de residència.

b) Model de sol·licitud, annex I.

c) Pressupost o factura amb marca, model i els requisits tècnics exigits a la convocatòria.

d) Declaració responsable de no estar incorrent en cap de les prohibicions per obtenir la condició de beneficiària, previstes a l'art. 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions (annex II).

e) Declaració responsable que la bicicleta i/o equip subvencionats no serà objecte de transmissió a tercers en un termini de dos anys, que haurà d'estar a plena disposició de la persona beneficiària durant aquest termini, i que es mantindrà el seu ús per a desplaçaments amb origen i destí a l'illa de Formentera (annex II).

f) Declaració responsable de no haver sol·licitat o rebut altres subvencions, ajudes, ingressos o recursos per a la mateixa finalitat, procedents de qualsevol administració o entitat pública o privada, nacional, de la Unió Europea o d'organismes internacionals (annex II).

g)Autorització expressa al Consell Insular per obtenir les dades relatives al compliment de les obligacions fiscals i de la Seguretat Social (annex II).

h) En el cas que no s'aporti l'autorització prevista a l'apartat anterior o no fos possible per part del Consell Insular obtenir aquestes dades, certificacions acreditatives d'estar al corrent en el compliment de les obligacions tributàries i amb la Seguretat Social, expedides a l'any en curs per l'Administració tributària competent i per la TGSS, respectivament.

i) Documentació justificativa de la titularitat del compte bancari.

j) Còpia del rebut de l'assegurança de responsabilitat civil.

2. Les sol·licituds podran presentar-se al Registre del Consell Insular de Formentera o remetre's per qualsevol de les formes previstes a l'article 16 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Les sol·licituds es formalitzaran mitjançant una instància, segons el model normalitzat que figura com a Annex I d'aquesta convocatòria. Aquestes seran presentades al Registre General del Consell Insular de Formentera, a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC), situada al carrer de Ramon Llull núm. 6, Sant Francesc, Formentera, de forma telemàtica a través de l'Oficina Virtual d'Atenció Ciutadana (OVAC), o mitjançant qualsevol de les formes establertes a l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, dirigides al president del Consell Insular de Formentera, en el termini de trenta dies naturals comptats a partir de l'endemà de la publicació de la convocatòria al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB). Les sol·licituds registrades fora de termini seran excloses i s'arxivaran. Si l'últim dia de presentació fos inhàbil, el termini s'entendrà ampliat fins al següent dia hàbil. Els anuncis restants i successius es faran públics únicament al tauler d'anuncis del Consell Insular i a la pàgina web www.consellinsulardeformentera.cat.

Les instàncies presentades en la forma prevista a l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques no seran admeses encara que consti que es varen entregar abans de la finalització del termini de presentació de sol·licituds, tret que es remeti la justificació de la data de remissió de la sol·licitud a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC), dins del termini establert, per correu electrònic a: atenciociutadana@conselldeformentera.cat.

7. Procediment de concessió

El crèdit pressupostari destinat a aquesta convocatòria de subvencions es distribuirà, en les quanties de les ajudes establertes a l'article 5, a favor de les persones físiques que acreditin el compliment dels requisits establerts en aquesta convocatòria, i es manté oberta aquesta possibilitat fins que s'esgoti la dotació pressupostària.

L'ordre de prelació que se seguirà per resoldre sobre la concessió de les ajudes serà el de la data i hora de presentació de la sol·licitud en forma, amb tota la documentació indicada a la convocatòria o la data de presentació dels documents requerits en cas que en faltés algun.

8. Instrucció i resolució

L'òrgan instructor del procediment està format pels membres següents de l'Àrea de Mobilitat del Consell Insular de Formentera:

  • Presidenta: Sra. CARMEN CASTELLÓ RIERA; tècnica de Mobilitat del Consell Insular de Formentera.
  • Secretaria: Sra. LAURA GUAITA; administrativa de l'Àrea de Mobilitat del Consell Insular de Formentera.
  • Vocal: Sr. MIQUEL GALMÉS SAGRERA; tècnic de Mobilitat del Consell Insular de Formentera.

L'òrgan instructor ha de portar a terme les actuacions necessàries per a la determinació, el coneixement i la comprovació de les dades en virtut de les quals s'ha de dictar resolució, en el marc de l'article 16 del Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de subvencions.

Una vegada realitzats els actes d'instrucció que resultin oportuns per a la determinació, el coneixement i la comprovació de les dades en virtut de les quals s'hagi de dictar resolució d´atorgament o denegació, l´òrgan instructor elevarà el corresponent informe proposta al president o a la persona en qui es deleguin les competències. A les propostes s'expressarà la identificació de les persones beneficiàries i la quantia, així com les sol·licituds excloses, amb indicació de la causa d'exclusió.

Les subvencions atorgades o denegades es notificaran mitjançant publicació al tauler d'anuncis de la Corporació, i a la pàgina web del Consell Insular.

9. Pagament de la subvenció

El pagament de la subvenció es tramitarà una vegada justificades les despeses objecte de subvenció i emès informe tècnic/jurídic favorable.

L'acord de Presidència o de l'òrgan en què es delegui aquesta competència que atorga la subvenció es farà efectiu a través d'un ingrés al compte bancari de les persones que acreditin la titularitat mitjançant el certificat aportat juntament amb la sol·licitud.

L'adquisició de la bicicleta o equip haurà de realitzar-se abans del 30 de juny de 2025 i la justificació haurà de presentar-se com a màxim dos mesos després de la data de la factura de compra o de la notificació de la concessió de la subvenció, en cas d'haver-se realitzat l'adquisició anteriorment a aquesta.

La justificació de la subvenció consistirà en:

  • Factura amb marca, model, núm. de bastidor (en el cas de bicicletes), número de sèrie de la bateria, si escau, i els requisits exigits a la convocatòria (si a la factura no apareixen és necessari demanar un certificat o la fitxa tècnica a la botiga en què s'indiqui que el model comprat té les característiques exigides).
  • Declaració responsable (annex II).

Si la justificació de les despeses presentades fos incorrecta o incompleta, per part del Consell Insular de Formentera es requerirà l'esmena necessària.

La justificació de les despeses objecte de subvenció es portarà a terme mitjançant escrit (amb relació detallada de cada un dels documents que s'hi adjunten, així com l'import total de la justificació que presenten), i es presentarà al Registre de l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC, carrer de Ramon Llull, núm. 6 baixos, Sant Francesc, en horari d'atenció al públic, de 9.00 a 14.00 hores), de forma telemàtica a través de l'Oficina Virtual d'Atenció Ciutadana (OVAC) o amb qualsevol de les formes establertes a l'art. 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, dirigida al president del Consell Insular de Formentera.

10. Revocació de les subvencions concedides

D'acord amb el que disposa l'article 43 del Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de subvencions, s'ha de revocar la subvenció quan, posteriorment a la resolució de concessió vàlida i ajustada a dret, el beneficiari incompleixi totalment o parcialment les obligacions o els compromisos contrets als quals està condicionada l'eficàcia de l'acte de concessió de la subvenció. En tal cas, quedarà sense efecte el fet de concessió, totalment o parcialment, i es reintegraran al Consell Insular de Formentera les quantitats satisfetes indegudament, a més de l'interès de demora corresponent.

11. Llei orgànica 3/2018, de 5 de novembre, de protecció de dades de caràcter personal

D'acord amb la Llei orgànica 3/2018, de 5 de novembre, de protecció de dades de caràcter personal, es posa de manifest que la informació facilitada pels sol·licitants d'aquestes ajudes serà tractada en un fitxer degudament protegit per la gestió d'aquest programa. Les persones interessades podran sol·licitar a l'administració l'exercici dels seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició.

Amb la presentació de la sol·licitud i la resta de la documentació requerida per participar en aquest programa, l'interessat autoritza el Consell Insular de Formentera a facilitar les dades aportades a qualsevol administració o organisme, sempre que així ho requereixi expressament per al compliment de les seues obligacions específiques i garanteixi, igualment, la confidencialitat de la informació.

12. Règim d'infraccions i sancions

L'incompliment de les obligacions que contrauen les persones beneficiàries pot donar lloc al règim sancionador previst a la normativa vigent.

13. Recursos

La resolució de concessió de les ajudes posa fi a la via administrativa i, davant aquesta, es pot interposar o bé recurs potestatiu de reposició davant el mateix òrgan que la dicti, en el termini d'un mes des de la notificació, o bé recurs contenciós administratiu davant els jutjats contenciosos administratius de Palma, en el termini de dos mesos des de la notificació.

14. Règim jurídic i publicació

Aquesta convocatòria es regeix per aquestes bases i, en allò que no estigui previst, pel Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de subvencions de les Illes Balears, i subsidiàriament per la Llei estatal 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, el Reial decret 887/2006, de 21 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament de la Llei 38/2003, i la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment comú de les administracions públiques i per la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic, en tot allò que li sigui d'aplicació.

Es regeixen també pel que disposa el Pla Estratègic de Subvencions del Consell Insular de Formentera per als exercicis 2024-2025 aprovat pel Ple del consell en sessió ordinària de data 21 de març de 2024 i publicat en el BOIB núm. 40, de 23 de març de 2024.

15. Publicació i vigència de les bases

Aquestes bases es publicaran al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) i entraran en vigor l'endemà de la publicació.

 

 

ANNEX I SOL·LICITUD Subvencions per a l'adquisició de bicicletes urbanes convencionals, bicicletes urbanes convencionals electrificades, bicicletes elèctriques o equips d'electrificació de bicicletes, per a l'any 2024

Sol·licitant

 

DNI

 

Domicili

 

Codi Postal

 

Telèfon

 

Correu electrònic

 

Documentació que s'adjunta:

a) Documentació que acrediti la identitat de la persona física sol·licitant (còpia del DNI).

b) Justificant de compra en què aparegui la marca, model i els requisits tècnics exigits a la convocatòria.

c) Declaració expressa i responsable de no haver incorregut en les causes de prohibició per obtenir la condició d'entitat beneficiària a la qual es fa referència a l'article 3 (Annex II).

d) Declaració responsable que la bicicleta i/o equip subvencionats no serà objecte de transmissió a tercers en un termini de dos anys, que haurà d'estar a plena disposició de la persona beneficiària durant aquest termini, i que es mantindrà el seu ús per a desplaçaments amb origen i destí a Formentera (Annex II).

e) Autorització voluntària al Consell Insular per cercar les dades relatives al compliment de les obligacions fiscals i de la Seguretat Social (Annex II).

f) En el cas de no autoritzar el punt anterior, certificats d'estar al corrent en el compliment de les obligacions tributàries i amb la Seguretat Social.

g) Documentació justificativa de la titularitat del  compte bancari.

h) Còpia del rebut de l'assegurança de responsabilitat civil.

i) Declaració responsable d'ajuts sol·licitats i/o atorgats (Annex III).

Data i signatura

 

 

 

ANNEX II DECLARACIÓ RESPONSABLE Subvencions per a l'adquisició de bicicletes urbanes convencionals, bicicletes urbanes convencionals electrificades, bicicletes elèctriques o equips d'electrificació de bicicletes, per a l'any 2024

Sol·licitant

 

DNI

 

DECLAR

  • Que no incorro en cap de les prohibicions previstes a l'article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.
  • Que em compromet que la bicicleta subvencionada no serà objecte de transmissió a tercers en un termini de dos anys, que haurà d'estar a la meua plena disposició durant aquest termini i que en mantindré l'ús per a desplaçaments amb origen i destinació a Formentera.
  • Que no he sol·licitat ajuts a altres administracions públiques o entitats privades ni he rebut resolució d'atorgament de subvenció d'altres administracions públiques o entitats privades per al mateix projecte per al qual he presentat la sol·licitud d'ajuda.

AUTORITZACIÓ VOLUNTÀRIA PER A COMPROVACIÓ DE DADES

  • La persona física sol·licitant autoritza expressament el Consell Insular de Formentera per comprovar que està al corrent en el pagament de les seues obligacions fiscals i de la Seguretat Social (en cas contrari o en el supòsit de resultar impossible obtenir aquestes dades, per concedir l'ajut haurà d'aportar els certificats d'Hisenda i de la Tresoreria General de la Seguretat Social).

 

 

No

 

Data i signatura