Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 660805
Resolució del director gerent de l’Àrea d’Eivissa i Formentera per la qual es resol la convocatòria per la provisió, pel sistema de lliure designació, del lloc de treball de supervisor/supervisora d’unitat d’infermeria de la Unitat d’Atenció Intermèdia Polivalent de l’Hospital Can Misses, Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1.- El dia 31 d'agost de 2024, es va publicar en el BOIB núm. 114, la Resolució del 28  d'agost del director gerent de l'Àrea d'Eivissa i Formentera per la qual es convoca el procediment per proveir, pel sistema de lliure designació, el lloc de treball de supervisor/supervisora d'unitat d'infermeria de la Unitat d'Atenció Intermèdia Polivalent de l'Hospital Can Misses, Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera.

2.- El 30 de setembre de 2024, una vegada finalitzat el termini per presentar sol·licituds, la Comissió d'Avaluació es reuneix per a revisar les sol·licituds presentades i el mèrits aportats a l'efecte de verificar que l'única candidata, la senyora Inmaculada Macias García, compleix amb els requisits exigits a la convocatòria.

Així mateix, la Comissió d'Avaluació acorda per unanimitat publicar la proposta d'admissió provisional de la senyora Inmaculada Macias García en el procediment per a proveir, pel sistema de lliure designació, el lloc de treball de supervisor/supervisora d'unitat d'infermeria de la Unitat d'Atenció Intermèdia Polivalent de l'Hospital Can Misses, Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera.

3.- L'1 d'octubre de 2024, d'acord amb l'apartat 9.a) de les bases de la convocatòria, es publiquen al portal web del Servei de Salut de les Illes Balears (www.ibsalut.es), així com al de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera (www.asef.es), les llistes provisionals d'admesos i exclosos.

4.- D'acord amb l'apartat 9.b) de les bases de la convocatòria, els aspirants disposen d'un termini de tres dies hàbils, a comptar des de l'endemà de la publicació de les llistes provisionals indicades en el punt anterior, per presentar reclamacions o per esmenar, si escau, el defecte que hagi motivat l'exclusió o corregir errors detectats en la consignació de les dades personals.

Transcorregut el termini esmentat, no s'han presentat reclamacions a les llistes provisional d'admesos i exclosos.

5.- De conformitat amb el que es disposa en l'apartat 7.b) de les bases de la convocatòria, la Comissió d'Avaluació convoca a la candidata, la senyora Inmaculada Macias García, per a la defensa pública del projecte.

6.- El 9 d'octubre de 2024, d'acord amb l'apartat 9.c) de les bases de la convocatòria, es va publicar al portal web del Servei de Salut de les Illes Balears (www.ibsalut.es), així com al de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera (www.asef.es), la llista definitiva d'admesos en el procediment de provisió.

7.- D'acord amb l'anteriorment exposat, la Comissió de Valoració acorda per unanimitat elevar al director gerent de l'Àrea d'Eivissa i Formentera la proposta d'adjudicació del lloc de treball de supervisor/supervisora d'unitat d'infermeria de la Unitat d'Atenció Intermèdia Polivalent de l'Hospital Can Misses, Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera, a la senyora Inmaculada Macias García.

Fonaments de dret

1. La Llei 55/2003, de 16 de desembre, l'estatut marc del personal estatutari dels serveis de salut.

2. El Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut bàsic de l'empleat públic.

3. El Reial decret llei 1/1999, de 8 de gener, sobre selecció de personal estatutari i provisió de places a les institucions sanitàries de la Seguretat Social.

4. El Reial decret 521/1987, de 15 d'abril, pel qual s'aprova el Reglament sobre Estructura, Organització i Funcionament del Hospitals gestionats per l'Institut Nacional de la Salut.

5. La Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

6. La disposició final segona del Decret-llei 5/2023, de 28 d'agost, de mesures urgents a l'àmbit educatiu i al sanitari, per la qual es modifica la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears,  quant al nivell exigit de coneixement de la llengua catalana.

Per tot això, atesa  la proposta efectuada per la Comissió d'Avaluació, dicta la següent

Resolució

 

1. Adjudicar el lloc de treball de de supervisor/supervisora d'unitat d'infermeria de la Unitat d'Atenció Intermèdia Polivalent de l'Hospital Can Misses, Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera, a la senyora Inmaculada Macias García, donat que reuneix els requisits establerts en la convocatòria i que ha superat el procediment de provisió, acreditant la seva idoneïtat per a dur a terme les funcions i competències pròpies del lloc convocat.

2. Publicar aquesta resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears i al portal web del Servei de Salut de les Illes Balears (www.ibsalut.es), així com al de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera (www.asef.es).

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució —que exhaureix la via administrativa— es pot interposar un recurs de reposició davant l'òrgan que la dicta, en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la data de publicació, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques , en relació amb l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant els jutjats del Contenciós Administratiu del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la data de publicació d'aquesta resolució, d'acord amb els articles 8 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció contenciosa administrativa, sens perjudici de qualsevol altre recurs que es consideri procedent interposar.

 

Firmat electrònicament: 11 d'octubre de 2024

El director gerent de l'Àrea de Salut d'Eivissa i FormenteraJosé Enrique Garcerán Azorín-Gómez Per delegació de competència de la consellera de Salut (BOIB núm. 112, de 12/08/2023)