Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'ALCÚDIA

Núm. 659169
Extracte de la convocatòria de subvencions de concurrència competitiva relacionada amb els ajuts econòmics estudis superiors adreçats a estudiants de batxillerat i formació professional d'Alcúdia curs 2023/2024

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS (Identif. 788062): De conformitat amb el previst en els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet de la qual pot consultar-se en la Base de dades Nacional de Subvencions.

https://webpub2.igae.hacienda.gob.es/teseonet/convocatoria/detalle?id=989622

Primer. Beneficiaris:

Poden ser beneficiaris tots als estudiants que hagin cursat batxillerat i cicles formatius de grau mitjà i grau superior i que no es poden realitzar o -hagin quedat exclosos per falta de places disponibles dins el municipi d'Alcúdia- (*) durant el curs 2023/2024 en règim de concurrència competitiva i seguint els principis d'objectivitat i publicitat i que compleixin amb els requisits establerts a les bases.

Segon. Finalitat:

S'estableixen ajuts amb la finalitat de donar suport econòmic per a les despeses inherents que suposa pels estudiants de batxillerat i cicles formatius de grau mitjà i grau superior empadronats Alcúdia la realització dels seus estudis.

Tercer. Bases reguladores:

Bases reguladores per a la concessió de ajuts d'ajuts econòmics a l'estudi adreçada als estudiants de batxillerat i formació professional d'Alcúdia per al curs 2023-2024.

Enllaç a la publicació:

https://www.caib.es/eboibfront/ca/2024/11978/seccio-iii-altres-disposicions-i-actes-administrat/472

Quart. Import:

La dotació econòmica total per aquesta convocatòria per aquesta convocatòria d'ajuts d'ajuts econòmics a l'estudi adreçada als estudiants de batxillerat i formació professional d'Alcúdia per al curs 2023-2024 serà de 13.500,00€.

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds:

El termini de presentació de sol·licituds serà de 10 dies hàbils a comptar a l'endemà de la publicació de la convocatòria al Bolletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

Sisè. Criteris d'atorgament

Una vegada assolits els requisits que es marquen a les corresponents bases, a l' hora de determinar la quantia total destinada a cada ajut econòmic, es determinarà en dues fases:

1º QUANTIA INICIAL (QI) És calcularà, dividint el total de crèdit pressupostari (13.500,00€) entre el nombre total d'assignatures matriculades i aprovades del conjunt de sol·licituds presentades.

2º QUANTIA COMPLEMENTARIA (QC) Si una vegada que s'hagi calculada la quantia inicial, quedés romanent pressupostari en la fase (QI), es realitzarà una segona tabulació amb el romanent existent a l'apartat anterior, seguint els mateixos criteris de l'apartat anterior, és a dir:

És calcularà, dividint el total del romanent existent a l'apartat anterior entre el nombre total d'assignatures matriculades i aprovades del conjunt de sol·licituds presentades.

QUANTIA FINAL (QF) El còmput de la quantia total final (QF) de cada ajut econòmic es determinarà atenent la Quantia Inicial (QI) estipulada, i arribat el cas d'existir romanent, amb el sumatori dels apartats Quantia Inicial (QI) més la Quantia Complementaria (QC),

LIMITACIONS DE QUANTIES

Limitació primera: Atenent el que es disposa als requisit de la present convocatòria, per part del sol·licitant d'haver-se matriculat i assolir un aprovat d' un mínim de 3 assignatures en cas de batxillerat i de 2 assignatures (o bé el pràcticum formatiu en centres de treball ) en el cas de formació professional durant el curs acadèmic 2023/2024.

Limitació segona: Es determina una quantia màxima destinada a cada sol·licitud acceptada a la present convocatòria, independentment de les assignatures matriculades i aprovades en cada cas per part del alumne de 450€

Setè. Fer pública la resolució de la convocatòria al BOIB, al tauló d'anuncis de l'Ajuntament d'Alcúdia i publicar la convocatòria a la Base de Dades Nacional de subvencions (BDNS).

 

Alcúdia, en data de la signatura electrónica (10 d'octubre de 2024)

La batlessa Josefina Linares Capó