Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'ALCÚDIA

Núm. 659166
Extracte de la convocatòria de subvencions de concurrència competitiva relacionada amb els ajuts econòmics a l'estudi /Erasmus Plus període 2023/2024) adreçada a estudiants i persones d'Alcúdia, beneficiaries del programa de mobilitat internacional Erasmus Plus

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS (Identif. 788074): De conformitat amb el previst en els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet de la qual pot consultar-se en la Base de dades Nacional de Subvencions.

https://webpub2.igae.hacienda.gob.es/teseonet/convocatoria/detalle?id=989634

Primer. Beneficiaris:

Poden ser beneficiaris tots tots els participants al programa Erasmus Plus, que dins el període establert hagin participat i conclòs amb èxit dins l'Acció clau 1: - Mobilitat educativa de les persones- relacionades amb projectes de mobilitat per a estudiants i persones d'educació superior

Segon. Finalitat:

S'estableixen ajuts amb la finalitat de donar suport econòmic per a les despeses inherents que suposa pels estudiants beneficiaris del Programa de mobilitat internacional Erasmus Plus empadronats Alcúdia la realització dels seus estudis.

Tercer. Bases reguladores:

Bases reguladores per a la concessió de ajuts d'ajuts econòmics a l'estudi adreçada a estudiants i persones d'Alcúdia, beneficiaris del programa de mobilitat internacional Erasmus plus per al curs 2023-2024

Enllaç a la publicació:

https://www.caib.es/eboibfront/ca/2024/11978/seccio-iii-altres-disposicions-i-actes-administrat/472

Quart. Import:

La dotació econòmica total per aquesta convocatòria per aquesta convocatòria d' ajuts econòmics per a estudiants beneficiaris de programa de mobilitat internacional Erasmus Plus serà de 1.500,00€.

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds:

El termini de presentació de sol·licituds serà de 10 dies hàbils a comptar a l'endemà de la publicació de la convocatòria al Bolletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

Sisè. Criteris d'atorgament

Una vegada assolits els requisits que es marquen a les corresponents bases, a l' hora de determinar la quantia total destinada a cada ajut econòmic, es determinarà en dues fases:

1º QUANTIA FINAL (QF)

És calcularà, dividint el total de crèdit pressupostari (1.500,00€) entre el nombre total de sol·licituds presentades i acceptades a tràmit.

LIMITACIONS DE QUANTIES

Limitació primera: Atenent el que es disposa als requisit de la present convocatòria, el sol·licitant acreditarà el haver estat seleccionat per les institucions d'Educació Superior d'origen en el marc del Programa Erasmus plus i alhora disposar de la corresponent certificació d'aprofitament de la beca Erasmus plus, emesa per la universitat o organisme competent dins els períodes estipulats a presents bases.

Limitació segona: Es determina una quantia màxima destinada a cada sol·licitud acceptada a la present convocatòria de 500€

Setè. Fer pública la resolució de la convocatòria al BOIB, al tauló d'anuncis de l'Ajuntament d'Alcúdia i publicar la convocatòria a la Base de Dades Nacional de subvencions (BDNS).

 

Alcúdia, en data de la signatura electrónica (10 d'octubre de 2024)

La batlessa Josefina Linares Capó