Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE LLORET DE VISTALEGRE

Núm. 659105
Convocatòria i bases d'un concurs per a l'elaboració del Logotip del municipi de Lloret de Vistalegre, amb motiu de la celebració del seu primer centenari

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Acord de Junta de Govern Local de data 9 d'octubre de 2024, pel qual es convoquen i aproven les bases que han de regir el concurs per a l'elaboració del Logotip del municipi de Lloret de Vistalegre, amb motiu de la celebració del seu primer centenari

«ACORD DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL

Considerant els articles 21.1 h) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local i 29.1 t) de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears, pels quals el municipi exerceix competències en matèria de Informació i promoció de l'activitat turística d'interès i àmbit local,

Vista la voluntat de l'Ajuntament de celebrar un concurs a fi de trobar un logotip en commemoració del primer centenari de la segregació municipal de Sineu i de la creació de l'Ajuntament de Lloret de Vistalegre.

Examinada la documentació que l'acompanya, vist l'informe de Secretaria-intervenció, i de conformitat amb allò que s'ha fixat en l'article 23 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, l'article1 21.1.f) i s) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les Bases del Règim Local i en l'article 16 de l'Ordenança reguladora de la concessió de subvencions (BOIB 82, 28 de juny de 2016), proposo a la Junta de Govern Local l'adopció del següent,

ACORD

PRIMER. Aprovar la convocatòria i les bases per a la concessió d'un premi mitjançant procediment de concurrència competitiva , amb el text que figura en l'Annex de la present convocatòria.

SEGON. Aprovar la despesa corresponent per import de 1.000,00 euros amb càrrec la Retenció de crèdit amb núm. ass. 2510 euros a la partida 334-480.01 del pressupost de despeses de 2024.

TERCER.- Designar com a instructor al Sr. Antoni Gomila Puiggròs, regidor de Participació Ciutadana, Educació i Comunicació i com a membres de la comissió qualificadora els qui formin part de la Comissió del centenari en els termes de la base 5 de l'annex.

QUART.- Publicar la present convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i al tauler d'anuncis de la seu electrònica de l'Ajuntament de conformitat amb l'article 17.2 de l'esmentada ordenança i 23.2 de la Llei i38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions.

 

Lloret de Vistalegre a data de signatura electrònica (10 d'octubre de 2024)

El batle Sebastià Amengual Figueras

 

ANNEX BASES CONCURS DE PREMI LOGOTIP CENTENARI MUNICIPI DE LLORET DE VISTALEGRE

1. Objecte del concurs.

Cercam un logotip destinat a ser la imatge representativa de la commemoració del primer centenari de la segregació municipal de Sineu i de la creació de l'Ajuntament de Lloret de Vistalegre.

El logotip serà utilitzat en tota la difusió d'informació sobre aquesta efemèride, a través de la pàgina web municipal, xarxes socials, papereria, cartells promocionals i altres suports i materials.

2. Participants.

Podran participar en aquest concurs totes les persones físiques o jurídiques que treballen en l'àmbit del disseny o la il·lustració.

Els participants podran presentar diferents propostes, amb un límit de 2 per participant.

3. Disseny del logotip.

Tots els dissenys presentats han de ser originals i inèdits, i els participants són responsables de garantir que no existeixin drets de tercers sobre els dissenys presentats.

La tècnica serà lliure, però els participants hauran de tenir en compte que els dissenys seran reproduïts en diferents suports i materials.

S'exclouran tots aquells logotips que tinguin connotacions sexistes, xenòfobes, racistes, homòfobes o ofensives contra persones o institucions.

Es presentarà la proposta en format .PDF acompanyat de l'original en format vectorial extensió .SVG

El disseny en color haurà d'anar acompanyat d'una versió monocroma, blanc i negre o escala de grises. La tipografia i els colors hauran d'acompanyar-se amb una descripció tècnica (font, grandària, color).

4. Termini de presentació.

El termini per a presentar les propostes comença en el moment des del qual aquestes bases s'han fet públiques i finalitza a les 23.59 hores del diumenge 15 de desembre de 2024.

Les propostes es presentaran per la seu electrònica de l'Ajuntament, mitjançant una «Instancia general» (https://lloretdevistalegre.sedelectronica.es/) i també s'enviaran al correu

agomila@ajlloretdevistalegre.net amb l'assumpte "Concurs logotip Centenari" on indicarà nom i cognoms, correu i telèfon de contacte.

Cada concursant pot adjuntar una breu explicació en la qual es descrigui la història que el treball pretengui transmetre.

El regidor de Comunicació Antoni Gomila Puiggròs garantirà l'anonimat de les propostes davant els membres del jurat fins a la selecció de la guanyadora.

5. Composició del jurat.

El jurat estarà compost pels membres de la Comissió del Centenari, que ha convocat l'Ajuntament per a l'organització dels actes de commemoració d'aquest aniversari.

Cap membre del jurat podrà participar com a concursant.

Contra els acords que adopti el jurat del concurs, no procedirà cap reclamació, tret que es tingui constància d'haver vulnerat l'estipulat en les presents bases.

6. Premi.

El jurat seleccionarà un disseny guanyador entre totes les propostes admeses.

L'autor del disseny guanyador rebrà un premi de 1.000,00 €.

La proposta guanyadora serà donada a conèixer durant l'acte d'obertura de l'any del Centenari que se celebrarà a Lloret de Vistalegre dia 31 de desembre de 2024 a les 12.00 hores.

7. Propietat intel·lectual i drets de reproducció.

La propietat del logotip premiat se cedirà a l'Ajuntament de Lloret de Vistalegre, el qual es reserva tots els drets de propietat i ús de la proposta premiada.

8. Acceptació de les bases.

La participació en el concurs porta implícita l'acceptació de totes aquestes bases i la decisió del Jurat.»

 

Lloret de Vistalegre, a data de signatura electrònica (10 d'octubre de 2024)

El batle Sebastià Amengual Figueras