Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT D'INCA

Núm. 658310
Aprovació definitiva del Reglament municipal per a la realització dels treballs de camp d’inventari i valoració

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament d'Inca, en sessió ordinària celebrada en data 30 de maig de 2024, va aprovar inicialment el Reglament municipal per a la realització dels treballs de camp d'inventari i valoració.

En compliment del que disposa l'article 102 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, Municipal i de Règim Local de les Illes Balears i l'art. 49 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Regim Local, l'acord del Ple es va sotmetre a exposició pública, mitjançant anunci al BOIB (BOIB núm. 98 de data 25 de juliol de 2024) i a la pàgina web de l'Ajuntament, pel termini de trenta dies per a la presentació de reclamacions i/o suggeriments.

Transcorregut el termini anterior, no consta en el Registre General la presentació de reclamacions i/o suggeriments, per la qual cosa, segons els preceptes legals anteriors, s'entendrà definitivament aprovat el Reglament sense necessitat de nou acord exprès.

En conseqüència,

HE RESOLT

PRIMER.- Donar per aprovat definitivament el Reglament municipal per a la realització dels treballs de camp d'inventari i valoració, d'acord amb el que disposen els preceptes legals abans citats.

SEGON.- Ordenar la publicació íntegre del text definitivament aprovat al Butlletí Oficial de les Illes Balears, el qual s'adjunta en aquesta resolució.

 

(Signat electrònicament: 8 d'octubre de 2024

El batle Virgilio Moreno Sarrio)

Documents adjunts