Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE SALUT

Núm. 645837
Requeriment d’esmena de les deficiències de les sol·licituds que s’han presentat en els devuit concursos de mèrits per a l’adjudicació d’una oficina de farmàcia convocats per les Resolucions de 13 de febrer de 2024 del director general de Prestacions, Farmàcia i Consum (BOIB núm. 24, de 17 de febrer)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant devuit resolucions del director general de Prestacions, Farmàcia i Consum de 13 de febrer de 2024, publicades en el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 24, de 17 de febrer, es varen convocar sengles concursos de mèrits per a l'adjudicació de les oficines de farmàcia d'Alcúdia 3, Alcúdia 4, s'Arenal de Llucmajor, Santa Margalida, Port de Pollença, Marratxí, Porto Cristo, Calonge, Platja de Muro, Cala Millor, Can Picafort, Son Servera, Cala Lliteres, Pina, Cala Rajada, Artà, Eivissa i urbanització Les Palmeres (Llucmajor). Aquestes resolucions es varen dictar en execució de les sentències de 27 de maig de 2013 del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears i les sentències de 28 d'abril de 2015 i de 21 de juliol de 2021 de la Sala Tercera del Tribunal Suprem i de la sentència 589/2021, de 9 de novembre de 2021, del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears.

De conformitat amb les interlocutòries 277/2023, d'1 de desembre de 2023, la de 20 de desembre de 2023, i la interlocutòria de 30 de gener de 2024 ─totes de la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears─ com també amb la Sentència 589/2021, de 9 de novembre de 2021, ferma i dictada en el procediment ordinari 112/2018, seguit davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, i llevat que les bases disposin expressament una altra cosa en relació amb qualsevol dels aspectes d'aquestes, les convocatòries esmentades es regeixen per la Llei 7/1998, de 12 de novembre, d'ordenació farmacèutica de les Illes Balears, i pel Decret 25/1999, de 19 de març, pel qual s'aproven les zones farmacèutiques de les Illes Balears i el procediment per a l'autorització de noves oficines de farmàcia, en la redacció que ambdues disposicions presentaven el dia 27 d'abril de 2010.

A les bases que regeixen aquests concursos de mèrits s'estableix que, d'acord amb el que preveu l'article 45.1.b de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del règim jurídic de les administracions públiques, tots els requeriments i notificacions que s'hagin de fer als participants en els concursos en relació amb les fases i les incidències d'aquests s'han de fer mitjançant la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears. A més, aquestes bases disposen que, en el supòsit que alguna sol·licitud de participació no compleixi amb els requisits que exigeix la Llei 39/2015, s'ha de concedir un termini de deu dies perquè la persona interessada esmeni les deficiències observades o aporti els documents preceptius, amb els efectes que preveu l'article 68.1 de la Llei pel que fa a l'incompliment del requeriment.

Així mateix, a les bases esmentades s'estableix que, exhaurit el termini de presentació de sol·licituds de participació, es requerirà d'ofici als participants en els concursos convocats per les resolucions de 27 d'abril de 2010 perquè manifestin si han transmès la totalitat o part d'una oficina de farmàcia en el territori de la Unió Europea dins el termini dels tres anys precedents a la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds d'aquesta convocatòria, o si a aquesta mateixa data són titulars o cotitulars d'una oficina de farmàcia dins el mateix territori.

Per altra banda, en el supòsit que el sol·licitant sigui o hagi estat abans de la presentació de la sol·licitud de participació en la convocatòria, titular o cotitular d'una altra oficina de farmàcia, ho ha de fer constar en la sol·licitud, i hi ha d'adjuntar també la certificació del col·legi oficial de farmacèutics corresponent, una còpia de la Resolució d'autorització de l'oficina de farmàcia i de l'acta d'obertura i posada en funcionament o el document acreditatiu de la data d'obertura. Els titulars o cotitulars d'oficines de farmàcia han de presentar, així mateix, la documentació acreditativa de la cotització a la Seguretat Social.

Atès que la Direcció General de Prestacions, Farmàcia i Consum té la competència en matèria d'ordenació farmacèutica en la nostra Comunitat Autònoma, la Comissió de valoració sol·licitarà la incorporació d'ofici de la documentació acreditativa dels participants que siguin o hagin estat titulars d'oficines de farmàcia en el territori de les Illes Balears; ara bé resulta necessari el requeriment quant a la possible titularitat o cotitularitat d'oficina de farmàcia fora del nostre territori dels participants en els concursos de mèrits convocats.

La Comissió de valoració ha examinat les sol·licituds de participació que s'han presentat i, en relació amb l'apartat V de les Bases, i atès el que s'exposa

Acorda

1. Requerir als participants dels concursos l'esmena de les deficiències de la documentació requerida per participar en el concurs, com també l'aportació de la documentació relativa a la justificació dels mèrits que han al·legat, i que s'indiquen en l'annex d'aquest document, en el termini de deu dies hàbils, comptadors des de l'endemà de la publicació d'aquest requeriment en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

S'adverteix als interessats que no es poden presentar, i si els presenten no es tindran en compte, els documents acreditatius de mèrits no al·legats en el termini de presentació de sol·licituds de participació en els concursos.

En conseqüència, només es poden esmenar els defectes d'acreditació dels mèrits al·legats, en el termini de deu dies concedit, adjuntant la documentació complementària requerida per l'Administració.

En qualsevol cas i de conformitat amb el punt V de les Resolucions del director general Prestacions, Farmàcia i Consum de 13 de febrer de 2024, els interessats poden esmenar també els defectes que considerin que hi ha en l'acreditació dels mèrits que han al·legat, adjuntant la documentació complementària que considerin procedent, en el termini de deu dies concedit, encara que l'Administració no hagi dirigit un requeriment exprés al respecte.

2. Requerir d'ofici a tots els participants en els concursos convocats per les resolucions de 27 d'abril de 2010 perquè, en el termini de deu dies hàbils, comptadors des de l'endemà de la publicació d'aquest requeriment en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, manifestin si han tramès la totalitat o part d'una oficina de farmàcia dins el territori de la Unió Europea dins dels tres anys precedents a la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds d'aquesta convocatòria de 2024.

S'exceptua d'aquest requeriment els participants en els concursos convocats per les resolucions de 27 d'abril de 2010 que hagin transmès la totalitat o part d'una oficina de farmàcia dins el territori de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, dins dels tres anys precedents a la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds d'aquesta convocatòria de 2024. Aquesta Administració durà a terme d'ofici aquesta comprovació.

3. Advertir que si aquesta Administració detecta que algun participant en el concurs ha transmès la totalitat o part d'una oficina de farmàcia en el territori de la Unió Europea dins dels tres anys precedents a la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds d'aquesta convocatòria, es donarà per exclòs en el concurs esmentat.

4. Recordar a tots els participants que a la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds d'aquesta convocatòria de 2024 (18 de març de 2024) siguin o hagin estat titulars o cotitulars d'una oficina de farmàcia dins el territori de la Unió Europea, que han de presentar la documentació que s'estableix a l'apartat f) de les bases i, en conseqüència, requerir a tots els participants que es trobin en dita situació perquè, en el termini de deu dies hàbils, comptadors des de l'endemà de la publicació d'aquest requeriment en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, presentin la documentació següent:

  • Certificació del col·legi oficial de farmacèutics corresponent, amb la indicació del percentatge de titularitat o cotitularitat de l'oficina de farmàcia.
  • Còpia de la Resolució d'autorització de l'oficina de farmàcia.
  • L'acta d'obertura i posada en funcionament de l'oficina de farmàcia o el document acreditatiu de la data d'obertura.
  • Documentació acreditativa de la seva cotització a la Seguretat Social.

L'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears incorporarà d'ofici la còpia de la Resolució d'autorització de l'oficina de farmàcia i l'acta d'obertura i posada en funcionament de l'oficina de farmàcia o el document acreditatiu de la data d'obertura corresponents als participants que a la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds d'aquesta convocatòria (18 de març de 2024) siguin o hagin estat titulars o cotitulars d'una oficina de farmàcia dins el territori de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, per la qual cosa els participants que es trobin en aquesta situació i no ho hagin fet, només hauran d'aportar la documentació restant.

Aquest requeriment genèric s'entén sense perjudici dels requeriments que, en el mateix sentit, es fan a participants concrets a l'Annex d'aquest Acord.

5. Advertir als participants en els concursos quant als requeriments continguts en els punts precedents, que de no esmenar les deficiències observades o no aportar els documents requerits en el termini concedit, es dictarà resolució tot tenint-los per desistits en les seves sol·licituds, d'acord amb el que disposa l'article 68.1 de la Llei 39/2015.

6. Publicar aquest requeriment, a l'efecte de notificació als interessats, en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, de conformitat amb l'article 45.1.b de la Llei 39/2015 i les Bases que regeixen els devuit concursos de mèrits per a l'adjudicació d'una oficina de farmàcia convocats per les Resolucions de 13 de febrer de 2024 del director general de Prestacions, Farmàcia i Consum (BOIB núm. 24, de 17 de febrer).

Palma, en data de la signatura electrònica (4 d'octubre de 2024)

La presidenta                                                                 La secretària

María Isabel Gimeno Franco                                              Cristina Llovet Morell

 

ANNEX

1. Álamo González, Olga

  • Requerir-li que presenti les sol·licituds de participació en els concursos de mèrits per a l'adjudicació de les sis oficines de farmàcia indicades a l'ordre de preferència que va presentar amb la sol·licitud de participació en el concurs de l'oficina de farmàcia Alcúdia 3. Així com els Annexos 1, 2, 3 i 4 corresponents a cadascuna d'aquestes sol·licituds degudament emplenats i signats.
  • Requerir-li que presenti dels justificants de pagament, dins el termini concedit a tal efecte, de les sis taxes corresponents a les sol·licituds de participació en els concursos de mèrits esmentats.

2. Amer Capellá, Antonio

Requerir-li que presenti la declaració responsable (Annex 2) degudament emplenada i signada.

3. Arteaga González, María Adelaida

Requerir-li que presenti els justificants de pagament, dins el termini concedit a tal efecte, de les taxes corresponents a les sol·licituds de participació en els devuit concursos de mèrits per a l'adjudicació d'una oficina de farmàcia.

4. Balsalobre Burgos, María Teresa

  • Requerir-li que presenti les sol·licituds de participació en els concursos de mèrits indicats en l'ordre preferència que va presentar l'any 2010, correctament emplenades i signades, amb l'excepció de la que va presentar per a concursar a la farmàcia de Platja de Muro.
  • Requerir-li que presenti els justificants de pagament, dins el termini concedit a tal efecte, de les taxes corresponents a les sol·licituds de participació esmentades, excepte la taxa corresponent al concurs de mèrits per a l'adjudicació de l'oficia de farmàcia de Platja de Muro.

5. Bernabé Muñoz, Cristina

  • Requerir-li que presenti la sol·licitud de participació en el concurs de mèrits per a l'adjudicació de l'oficina de farmàcia de Calonge.
  • Requerir-li que presenti el justificant de pagament, dins el termini concedit a tal efecte, de la taxa corresponent a la sol·licitud de participació esmentada.
  • Requerir-li que presenti el títol complet (anvers i revers) de llicenciada o graduada en farmàcia.

6. Calderón Hernanz, Beatriz

  • Requerir-li les devuit sol·licituds de participació en els devuit concursos de mèrits convocats amb els annexos corresponents degudament emplenats i signats.
  • Requerir-li els justificants de pagament, dins el termini concedit a tal efecte, de cadascuna de les devuit taxes corresponents a les sol·licituds esmentades.
  • Requerir-li que presenti el DNI o NIE en vigor, o bé, l'autorització perquè la Conselleria de Salut consulti i verifiqui telemàticament les seves dades d'identitat.

7. Cantó Espot, Margalida

Requerir-li que presenti el DNI o NIE en vigor, o bé, l'autorització perquè la Conselleria de Salut consulti i verifiqui telemàticament les seves dades d'identitat.

8. Capó Mir, Miguel Carlos

Requerir-li que presenti el DNI o NIE en vigor, o bé, l'autorització perquè la Conselleria de Salut consulti i verifiqui telemàticament les seves dades d'identitat.

9. Castells Cuixart, Marta

  • Requerir-li que presenti els justificants de pagament, dins el termini concedit a tal efecte, de les quatre taxes corresponents a les sol·licituds de participació en els concursos de mèrits per a l'adjudicació d'una oficina de farmàcia a s'Arenal de Llucmajor, Calonge, Platja de Muro i Port de Pollença.
  • Requerir-li que presenti el títol complet (anvers i revers) de llicenciada o graduada en farmàcia.
  • Requerir-li que presenti un informe de la vida laboral complet i actualitzat expedit per la Tresoreria General de la Seguretat Social.
  • Requerir-li que presenti la certificació del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Barcelona, amb la indicació del percentatge de titularitat o cotitularitat de l'oficina de farmàcia.
  • Requerir-li que presenti la documentació corresponent a l'oficina de farmàcia de la qual sigui o hagi estat titular o cotitular a Barcelona: la Resolució d'autorització d'aquesta oficina de farmàcia i l'acta d'obertura i posada en funcionament o el document acreditatiu de la data d'obertura.
  • Requerir-li que presenti la relació dels documents presentats en les sol·licituds de participació (Annex 1), atès que aquesta numeració ha de coincidir amb la que figuri en cada document.
  • Requerir-li que presenti la documentació que s'indica en els punts 2 i 3 de la relació de documentació que s'adjunta a la sol·licitud (Annex 1), relacionats com a «Annex 4 de mèrits professionals, document A i Annex 4 mèrits acadèmics document B».

10. Céspedes Rivas, María José

Requerir-li que presenti les Resolucions d'autorització de les oficines de farmàcia de les quals sigui o hagi estat titular o cotitular.

11. Coll Bibiloni, Joana Maria

Requerir-li que presenti els justificants de pagament, dins el termini concedit a tal efecte, de les set taxes corresponents a les sol·licituds de participació en els concursos de mèrits per a l'adjudicació de les oficines de farmàcia que ha indicat en l'ordre de preferència presentat en data 15 de març de 2024, atès que ha modificat l'ordre de preferència que va establir en els concursos de l'any 2010, ha afegit la seva participació en el concurs de mèrits de l'oficina de farmàcia d'Artà i ha pagat una sola taxa.

12. Conde Cerrato, Rafael Vicente

Requerir-li que presenti l'Annex 3 degudament emplenat i signat, d'acord amb l'ordre de preferència que ha presentat amb les noves sol·licituds de participació en els concursos de mèrits convocats el febrer de 2024.

13. Cortés Martínez, Diego Miguel

  • Requerir-li que presenti el títol complet (anvers i revers) de llicenciat o graduat en farmàcia.
  • Requerir-li que presenti un informe de la vida laboral complet i actualitzat expedit per la Tresoreria General de la Seguretat Social.

14. Delgado Sánchez, Olga

Requerir-li que presenti la sol·licitud de participació en el concurs de mèrits per a l'adjudicació de l'oficina de farmàcia de s'Arenal de Llucmajor amb els annexos corresponents degudament emplenats i signats.

15. Díaz Fernández, Julián

Requerir-li que presenti el justificant de pagament, dins el termini concedit a tal efecte, de les taxes corresponents a les sol·licituds de participació en els concursos de mèrits per a l'adjudicació de les oficines de farmàcia de Santa Margalida i de Son Servera.

16. Escolano Navarro, María Dolores

  • Requerir-li que presenti el justificant de pagament per l'import de 99,72 euros corresponent a la diferència de les taxes de les sol·licituds de participació presentades, atès que va pagar un import insuficient del total de l'import de les taxes corresponents a totes les sol·licituds.
  • Requerir-li que presenti la declaració responsable (Annex 2) degudament emplenada i signada.
  • Requerir-li que presenti la Resolució d'autorització de l'oficina de farmàcia de la qual sigui o hagi estat titular o cotitular a Múrcia.

17. Ferriol Durán, Gemma

  • Requerir-li que presenti el justificant del pagament de la taxa corresponent dins el termini concedit (2024), en el cas que aquesta se li hagi retornat, atesa la seva sol·licitud de devolució en el concurs 2010, o bé l'acreditació de la no devolució de la taxa del concurs 2010.
  • Requerir-li que presenti el títol complet (anvers i revers) de llicenciada o graduada en farmàcia.
  • Requerir-li que presenti el document 26 (certificat Taller Gestió Farmacèutica) dels relacionats a l'Annex 4 de la sol·licitud.

18. Garau Gelabert, María Isabel

Requerir-li que presenti un informe de la vida laboral complet i actualitzat expedit per la Tresoreria General de la Seguretat Social.

19. Garau Mut, Eva María

Requerir-li que presenti el títol complet (anvers i revers) de llicenciada o graduada en farmàcia.

20. García Bartolomé, María Sonia

Requerir-li que presenti la declaració responsable (Annex 2) degudament emplenada i signada.

21. García González, Ramón

Requerir-li que presenti el DNI o NIE en vigor, o bé, l'autorització perquè la Conselleria de Salut consulti i verifiqui telemàticament les seves dades d'identitat.

22. Ginard Bosch, Catalina Antònia

  • Requerir-li que presenti el DNI o NIE en vigor, o bé, l'autorització perquè la Conselleria de Salut consulti i verifiqui telemàticament les seves dades d'identitat.
  • Requerir-li que presenti el títol complet (anvers i revers) de llicenciada o graduada en farmàcia.

23. Gornals Gornals, María del Carmen

Requerir-li que presenti un informe de la vida laboral complet i actualitzat expedit per la Tresoreria General de la Seguretat Social.

24. Gutiérrez Rosselló, María Antonia

Requerir-li que presenti el DNI o NIE en vigor, o bé, l'autorització perquè la Conselleria de Salut consulti i verifiqui telemàticament les seves dades d'identitat.

25. Hernández González, Antonio Javier

  • Requerir la documentació corresponent a la Resolució d'autorització de l'oficina de farmàcia de la qual és titular i l'acta d'obertura i posada en funcionament o el document acreditatiu de la data de l'obertura.
  • Requerir la declaració responsable (Annex 2) degudament emplenada i signada.

26. Hormaechea Pérez, Estíbaliz

  • Requerir-li que presenti el DNI o NIE en vigor, o bé, l'autorització perquè la Conselleria de Salut consulti i verifiqui telemàticament les seves dades d'identitat.
  • Requerir-li que presenti el títol complet (anvers i revers) de llicenciada o graduada en farmàcia.

27. Josa Hidalgo, Dana

  • Requerir-li que presenti el justificant de pagament, dins el termini concedit a tal efecte, de la taxa corresponent a la sol·licitud de participació en el concurs de mèrits per a l'adjudicació de l'oficina de farmàcia d'Eivissa.
  • Requerir-li que presenti el títol complet (anvers i revers) de llicenciada o graduada en farmàcia.
  • Requerir-li que presenti la declaració responsable (Annex 2) degudament emplenada i signada.

28. López-Gascó García, María del Carmen

  • Requerir-li que presenti la documentació corresponent a la Resolució d'autorització de l'oficina de farmàcia de la qual és titular i l'acta d'obertura i posada en funcionament o el document acreditatiu de la data de l'obertura.
  • Requerir-li que presenti l'acreditació del percentatge de cotitularitat de la seva oficina de farmàcia.
  • Requerir-li que presenti un informe de la vida laboral complet i actualitzat expedit per la Tresoreria General de la Seguretat Social.

29. Marcos García, Macario

  • Requerir-li que presenti el títol complet (anvers i revers) de llicenciat o graduat en farmàcia.
  • Requerir-li que presenti un informe de la vida laboral complet i actualitzat expedit per la Tresoreria General de la Seguretat Social.
  • Requerir-li que presenti la documentació corresponent a les oficines de farmàcia de les quals sigui o hagi estat titular o cotitular a Cantabria i a Palència: les Resolucions d'autorització d'aquestes oficines de farmàcia i les actes d'obertura i posada en funcionament o el document acreditatiu de les dates d'obertura.

30. Marí Torres, Víctor

  • Requerir-li que presenti el títol complet (anvers i revers) de llicenciat o graduat en farmàcia.
  • Requerir-li que presenti el justificant del pagament de la taxa corresponent a la sol·licitud de participació en el concurs de mèrits per a l'adjudicació de l'oficina de farmàcia d'Eivissa.
  • Requerir-li que presenti els Annexos 1, 2, 3 i 4 degudament emplenats i signats.

31. Medina Esquiva, Marina

Requerir-li que presenti la documentació acreditativa de l'expedient acadèmic complet i emès per l'òrgan competent que correspongui.

32. Miralles Coll, Miguel Ángel

Requerir-li que presenti el justificant del pagament de les dotze taxes corresponents dins el termini concedit (2024), en el cas que se li hagin retornat atesa la seva sol·licitud de devolució en el concurs 2010, o bé l'acreditació de la denegació o la no devolució de les taxes esmentades del concurs 2010.

33. Moreno Rodríguez, Llanos

  • Requerir-li que presenti la documentació corresponent a la Resolució d'autorització de l'oficina de farmàcia de la qual és titular i l'acta d'obertura i posada en funcionament o el document acreditatiu de la data de l'obertura.
  • Requerir-li que presenti un informe de la vida laboral complet i actualitzat expedit per la Tresoreria General de la Seguretat Social.

34. Moreno Sánchez, Almudena

  • Requerir-li que presenti el títol complet (anvers i revers) de llicenciada o graduada en farmàcia.
  • Requerir-li que presenti un informe de la vida laboral complet i actualitzat expedit per la Tresoreria General de la Seguretat Social.

35. Navas Aranguren, Guillermo

Requerir-li que presenti la documentació corresponent a les oficines de farmàcia de les quals sigui o hagi estat titular o cotitular: la Resolució d'autorització i l'acta d'obertura i posada en funcionament o el document acreditatiu de la data de l'obertura.

36. Oliver Tauler, María del Pilar

Requerir-li que presenti el títol complet (anvers i revers) de llicenciada o graduada en farmàcia.

37. Partera Fuentes, Concepción

  • Requerir-li que presenti els justificants de pagament, dins el termini concedit a tal efecte (2024), de les tres taxes corresponents a les sol·licituds de participació en els concursos de mèrits per a l'adjudicació de les oficines de farmàcia de Cala Rajada, Porto Cristo i Marratxí. Ha modificat l'ordre de preferència en 2024 atès que ha afegit quatre noves oficines de farmàcia a l'ordre de preferència que va establir en 2010 i que només ha pagat les taxes per concursar a aquestes quatre noves farmàcies.
  • Requerir-li que presenti un informe de la vida laboral complet i actualitzat expedit per la Tresoreria General de la Seguretat Social.
  • Requerir-li que presenti la declaració responsable (Annex 2) degudament emplenada i signada.
  • Requerir-li que presenti la documentació relativa a l'oficina de farmàcia de la qual és titular a Melilla, així com de les altres oficines de farmàcia de les quals hagi estat titular o cotitular: la certificació del col·legi de farmacèutics corresponent, la Resolució d'autorització de la farmàcia i l'acta d'obertura i posada en funcionament o el document acreditatiu de la data d'obertura.

38. Rey Ferrín, Ana

  • Requerir-li que presenti la sol·licitud de participació en el concurs de mèrits per a l'adjudicació de l'oficina de farmàcia de Pina, amb els Annexos 1, 2, 3 i 4 degudament emplenats i signats.
  • Requerir-li que presenti un informe de la vida laboral complet i actualitzat expedit per la Tresoreria General de la Seguretat Social.

39. Ripoll Jiménez, José Fernando

Requerir-li que presenti la documentació relativa a l'oficina de farmàcia de la qual va ser titular a Barcelona: la Resolució d'autorització i l'acta d'obertura i posada en funcionament de l'oficina de farmàcia o el document acreditatiu de la data d'obertura.

 

40. Rubiales Prado, Eduardo

  • Requerir-li que presenti la certificació del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Cadis, amb la indicació del percentatge de titularitat o cotitularitat de l'oficina de farmàcia de la qual va ser titular.
  • Requerir-li que presenti la Resolució d'autorització de l'oficina de farmàcia de qual va ser titular a Cadis.

41. Sanchís Noguera, Balbino

  • Requerir-li que presenti la declaració responsable (Annex 2) degudament emplenada i signada.
  • Requerir-li que presenti el títol complet (anvers i revers) de llicenciat o graduat en farmàcia.

42. Sanz López, María José

  • Requerir-li que presenti les sol·licituds de participació en els concursos de mèrits per a l'adjudicació de l'oficina de farmàcia Alcúdia 4 i Porto Cristo, amb els annexos corresponents degudament emplenats i signats.
  • Requerir-li que presenti els justificants de pagament, dins el termini concedit a tal efecte, de les dues taxes corresponents a les sol·licituds esmentades.
  • Requerir-li que presenti el títol complet (anvers i revers) de llicenciada o graduada en farmàcia.

43. Vasallo Solís, Zacarías

  • Requerir-li que presenti signat l'Annex 1 de la sol·licitud.
  • Requerir-li que presenti la declaració responsable (Annex 2) degudament emplenada i signada.
  • Requerir-li que presenti la documentació corresponent a la Resolució d'autorització de l'oficina de farmàcia de la qual sigui o hagi estat titular.
  • Requerir-li que presenti el títol complet (anvers i revers) de llicenciat o graduat en farmàcia.

44. Villarroel Solano, Valentín

  • Requerir-li que presenti la declaració responsable (Annex 2) degudament emplenada i signada.
  • Requerir-li que presenti els justificants de pagament, dins el termini concedit a tal efecte, de les tres taxes corresponents a les sol·licituds de participació en els concursos de mèrits per a l'adjudicació de les oficines de farmàcia de Les Palmeres, Porto Cristo i Son Servera.

45. Ysac Armengol, María del Carmen

Requerir-li que presenti la Resolució d'autorització de l'oficina de farmàcia de la qual sigui o hagi estat titular o cotitular a Lleida.

46. Zarauz García, José

  • Requerir-li que presenti la certificació del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Múrcia, amb la indicació del percentatge de titularitat o cotitularitat de l'oficina de farmàcia.
  • Requerir-li que presenti la Resolució d'autorització de l'oficina de farmàcia de la seva titularitat o cotitularitat a Múrcia.