Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 645438
Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques de correcció d’errades de la Resolució de la consellera de Presidència i Administracions públiques per la qual es declaren decaiguts en el seu dret al tràmit a les persones que no han presentat documentació en termini en el procés excepcional d’estabilització per concurs extraordinari de mèrits per constituir una borsa extraordinària, per cobrir amb caràcter d'interinitat, places del cos facultatiu superior, especialitat química per a l’illa de Mallorca de l’Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. En data 3 d'octubre de 2024 es va publicar en el BOIB núm. 130 la Resolució de la consellera de Presidència i Administracions públiques per la qual es declaren decaiguts en el seu dret al tràmit a les persones que no han presentat documentació en termini en el procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per constituir una borsa extraordinària, per cobrir amb caràcter d'interinitat, places del cos facultatiu superior, especialitat química per a l'illa de Mallorca de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

2. S'han detectat errades en l'Annex de la Resolució esmentada al paràgraf anterior, atès que María Emilia Rosende Mustillo no figurava a l'Annex de l'Acord de data 10 de juliol de 2024 del Tribunal de suport per al cos facultatiu superior, Química per a l'illa de Mallorca del concurs extraordinari de mèrits del procés d'estabilització de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, mitjançant el qual es requeria a les persones aspirants perquè en el termini de deu dies hàbils, aportassin la documentació indicada a l'esmentat Annex.

Fonaments de Dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que aquestes poden rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància de les persones interessades, els errors materials, de fet o aritmètics que hi hagi en els seus actes.

2. D'altra banda, l'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratius correspon a l'òrgan que hagi dictat l'acte o la disposició.

3. El Decret 12/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, i posteriors modificacions

Per tot això, dict la següent,

Resolució

1. Esmenar les errades advertides en l'Annex de la Resolució de la consellera de Presidència i Administracions públiques per la qual es declaren decaiguts en el seu dret al tràmit a les persones que no han presentat documentació en termini en el procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per constituir una borsa extraordinària, per cobrir amb caràcter d'interinitat, places del cos facultatiu superior, especialitat química per a l'illa de Mallorca de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 130, de 3 d'octubre de 2024), en els termes establerts en l'Annex de la present Resolució.

2. Publicar aquesta resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears, en el Portal de l'Opositor (http://oposicions.caib.es) i en la Seu electrònica www.caib.es.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la consellera de Presidència i Administracions Públiques en el termini d'un mes comptador a partir de l'endemà que s'hagi publicat, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de dos mesos comptadors a partir de l'endemà que s'hagi publicat la Resolució, d'acord amb els articles 8.2 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

(Signat electrònicament: 4 d'octubre de 2024)

La consellera de Presidència i Administracions Públiques Antònia Maria Estarellas Torrens

 

ANNEX

On hi diu,

ANNEX

DNI

COGNOMS, NOM

***2778*

PICÓ CUADRADO, GEMMA

***6188*

ROSENDE MUSTILLO, MARIA EMILIA

Hi ha de dir,

ANNEX

DNI

COGNOMS, NOM

***2778*

PICÓ CUADRADO, GEMMA