Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE MURO

Núm. 640787
Aprovació inicial del Pla de Mobilitat Urbana Sotenible (PMUS) de Muro

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple en data 26 de setembre de 2024, va adoptar el següent acord:

«APROVACIÓ INICIAL DEL PLA DE MOBILITAT URBANA SOSTENIBLE (PMUS) DE MURO

Atès que l'Ajuntament de Muro va iniciar l'any 2021 els tràmits per a la redacció del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Muro amb l'objectiu d'establir les actuacions a seguir a per a millorar la mobilitat al municipi (Exp. 2021/539).

Vist el document «Memòria diagnosi del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Muro», redactat l'any 2022 per l'empresa Ingeniería Balear. Gestión de proyectos SL, sota la supervisió de les àrees d'urbanisme, mobilitat, medi ambient i el departament de Policia de l'Ajuntament de Muro.

Atès que el citat document era la primera passa necessària que havia de servir de base per a la definició d'actuacions de millora d'infraestructures en el marc del desenvolupament del primer Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Muro (PMUS de Muro).

Vist l'acord del Ple de data 31/08/2023 on es varen adoptar els següents acords:

- Aprovar el document «Memòria diagnosi del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Muro», redactat l'any 2022 per l'empresa Ingeniería Balear. Gestión de proyectos SL.

- Continuar amb el procés de redacció del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Muro, que a partir de la citada diagnosi ha d'incorporar propostes d'actuació concretes en tots els aspectes relacionats amb la mobilitat: xarxa viària, transport públic, transport privat, ús de la bicicleta, infraestructures per a vianants, jerarquia viària, estacionament, etc.

Vist el document «Memòria de propostes d'actuació del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Muro», redactat l'any 2024 per l'empresa Ingeniería Balear. Gestión de proyectos SL, sota la supervisió de les àrees d'urbanisme, mobilitat, medi ambient i el departament de Policia de l'Ajuntament de Muro.

Vista l'acta de la comissió informativa de medi ambient de data 19/08/2024 en la qual es va acordar, per unanimitat, deixar l'expedient damunt la taula per a un millor estudi.

Atès que s'han incorporat a l'expedient les aportacions realitzades pels membres de la comissió.

Atès que en aquest nou document de propostes d'actuació s'estableixen les línies d'actuació general i les actuacions concretes a executar per a assolir els objectius del Pla de Mobilitat Sostenible del municipi de Muro.

Per tot això,

El Ple de l'Ajuntament, amb onze vots a favor dels grups municipals EL PI, UIM, PP, CDM, MÉS PER MURO; i dues abstencions del grup municipal SOCIALISTA, acorda:

Primer- Aprovar inicialment el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Muro (compost dels documents annexes «Memòria diagnosi del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Muro» i «Memòria de propostes d'actuació del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Muro»).

Segon.- Sotmetre el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Muro a informació pública i audiència dels interessats per un termini de trenta dies, mitjançant anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, així com en la seu electrònica d'aquest Ajuntament. Durant aquest període quedarà l'expedient, a disposició de qualsevol persona a fi de que es puguin formular els suggeriments, observacions i al·legacions que s'estimin oportunes.»

Muro, en data de la signatura electrònica (1 d'octubre de 2024

El batle Miquel Porquer Tugores)