Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT DE MEDI AMBIENT, MEDI RURAL I ESPORTS

Núm. 639178
Extracte de la resolució del vicepresident segon i conseller executiu del Departament de Medi Ambient, Medi Rural i Esports del Consell de Mallorca, de data 30 de setembre de 2024, de concessió de les subvencions per a projectes de reutilització tèxtils procedents de la recollida selectiva per a l’any 2024

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El  vicepresident segon i conseller executiu del Departament de Medi Ambient, Medi Rural i Esports , en data 30 de setembre de 2024, ha dictat la següent:

RESOLUCIÓ

“1.  Concedir la subvenció de la convocatòria de subvencions per a projectes de reutilització tèxtils procedents de la recollida selectiva per a l'any 2024 a favor de la següent entitat sense ànim de lucre,   per l' import següent:

  • Fundació Deixalles amb CIF G07255953 per import de 3.000,00€, per  a la realització del projecte: ” IX Marató de Reciclatge Creatiu de Roba: Reutilització i moda conscient”.

2. Disposar la despesa de tres mil euros (3.000,00 €) amb càrrec a l'aplicació pressupostària 50.16220.48000 del pressupost de 2024, d'acord amb la D provisional amb el núm. d'operació 920240011888.

3. Revertir a la partida pressupostària 50.16220.4800 i, per tant, anul·lar l'autorització de despesa (A) amb núm. d'operació 22024008788 per a l'exercici 2024, (A/220240020874) la quantia de 7.000,00 €, com a romanent total, derivats de la diferència entre la quantitat de la dotació pressupostària destinada a les subvencions de la convocatòria esmentada i la suma dels imports de subvenció atorgats, i anul·lar la retenció de crèdit (RC) amb núm. d'operació  22024008788 per la quantia de 7.000,00 €.

4. Publicar aquest acord al Butlletí Oficial de les Illes Balears i traslladar la informació sobre la concessió d'aquestes subvencions a la Base de Dades Nacional de Subvencions.”

El cobrament d'aquesta subvenció està subjecte al que estableixen les seves bases, en particular pel que fa al termini i lloc per presentar la documentació justificativa (punt 17 de les bases), la forma i continguts per justificar-la i les mesures de difusió de la subvenció concedida (punt 18 de les bases), la pèrdua de dret al cobrament de la subvenció (punt 19 de les bases), i les obligacions de les persones beneficiàries (punt 20 de les bases). 

Contra aquest acord, que no posa fi a la via administrativa, podeu interposar el recurs d'alçada, en el termini d'un mes, comptador a partir de l'endemà de la seva publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears. El recurs es pot interposar formalment davant aquest Consell Executiu o davant la Comissió de Govern del Consell Insular de Mallorca, que és l'òrgan competent per resoldre'l.

Contra la desestimació expressa d'aquest recurs d'alçada, hi podeu interposar el recurs contenciós administratiu (davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma que correspongui o la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears), en el termini de dos mesos, comptadors a partir de l'endemà de rebre la notificació de la desestimació del dit recurs d'alçada.

Si han transcorregut tres mesos des de la interposició del recurs d'alçada i no n'heu rebut la notificació de resolució expressa, s'entén desestimat per silenci i podeu interposar el recurs contenciós administratiu (davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma que correspongui o la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears), en el termini de sis mesos, comptadors a partir de l'endemà de la desestimació presumpta.

No obstant l'anterior, podeu interposar, si escau, qualsevol altre recurs que considereu oportú. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa-administrativa i de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Palma, document signat electrònicament (3 d'octubre de 2024

El vicepresident segon i conseller executiu de Medi Ambient, Medi Rural i Esports Pedro Bestard Martínez)