Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT DE CULTURA I PATRIMONI

Núm. 637824
Resolució de la presidència del Consell Assessor del Patrimoni Cultural Immaterial de Mallorca per la qual es nomenen les set vocalies previstes al Reglament d’organització i funcionament d’aquest òrgan

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 30 de setembre de 2024, la presidenta del Consell Assessor del Patrimoni Cultural Immaterial de Mallorca,  Sra. Antònia Roca Bellinfante, va adoptar la següent resolució:

L'article 2.1 c) del Reglament d'Organització i Funcionament del Consell Assessor del Patrimoni Cultural Immaterial de Mallorca, aprovat pel Ple del Consell de 13 de juny de 2024 (BOIB núm. 80, de 15 de juny de 2024) estableix que integren el Consell Assessor de Patrimoni Cultural Immaterial de Mallorca, entre d'altres,

c) 7 vocalies, tots ells nomenats per la presidència del Consell Assessor de Patrimoni Cultural Immaterial de Mallorca:

  • Dos tècnics o tècniques del Departament del Consell Insular de Mallorca competent en matèria de patrimoni cultural immaterial.
  • Cinc persones de competència reconeguda en l'àmbit de la cultura popular i tradicional de Mallorca.

A tal efecte, la vicepresidenta primera i consellera executiva de Cultura i Patrimoni, en la seva qualitat de Presidenta del Consell Assessor del Patrimoni Cultural Immaterial de Mallorca, dicta la següent:

RESOLUCIÓ

1.- Nomenar les Sres. Jerònia Florit Zuazaga i Catalina María Andreu Mulet, tècniques adscrites al Departament de Cultura i Patrimoni del Consell Insular de Mallorca, vocals del Consell Assessor del Patrimoni Cultural Immaterial de Mallorca,

2.- Nomenar les Sres. Juana María Borrás Riera, Caterina Valriu Llinàs, Eugenia Gallego Cañellas, i els Srs. Bartomeu Bestard Cladera i Juan José Soler Martínez, vocals del Consell Assessor del Patrimoni Cultural Immaterial de Mallorca, en la seva qualitat de persones de competència reconeguda en l'àmbit de la cultura popular i tradicional de Mallorca.

3.- Comunicar-ho a les persones interessades i a la Secretaria Consell Assessor del Patrimoni Cultural Immaterial de Mallorca.

4.- Publicar el contingut d'aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en la Seu electrònica del Consell Insular de Mallorca.

5.- Donar-ne compta a la Comissió Insular de Patrimoni Històric en la primera sessió que tingui lloc.

 

Palma, (signat electrònicament: 3 d'octubre de 2024)

El secretari del Consell Assessor del Patrimoni Cultural Immaterial de Mallorca Miguel Barceló Llompart