Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MENORCA

INSTITUT MENORQUÍ D'ESTUDIS

Núm. 637208
Acord del Consell Rector de l’Institut Menorquí d’Estudis de data 19 de setembre de 2024, relatiu a la delegació en el president de l’IME de l’aprovació de les bases per a la borsa extraordinària de personal auxiliar administratiu (exp. I0055-2024-000003)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Vist l'expedient en tràmit per a la contractació de personal auxiliar administratiu per acumulació de tasques (exp. I0055-2024-000003), el qual està informat favorablement tant pel servei de gestió de persones com per intervenció;

Vista la borsa preferent d'auxiliar administratiu, creada a través del procés extraordinari d'estabilització;

Vist que de les persones relacionades en la borsa preferent, totes han estabilitzat en altres administracions i han justificat la impossibilitat d'acceptar l'oferiment de 4 mesos per aquest 2024;

Vist que el servei de gestió de persones del Consell Insular de Menorca no disposa del temps material per concloure la borsa definitiva del procés extraordinari d'estabilització, per aquesta acumulació de tasques;

Vist que el Consell Insular de Menorca tampoc disposa de cap borsa d'auxiliar administratiu de la qual disposar de candidatures;

Atès que la necessitat a cobrir era per l'últim trimestre d'aquest any i que el proper Consell Rector és el 19 de setembre;

Vista la urgència per a la cobertura, s'opta per realització d'una oferta pública a través del SOIB per a la cobertura de la plaça.

Atès el que preveuen l'article 9 de la Llei 40/2015 d'1 6 d'octubre, de règim jurídic del sector públic, i les disposicions contingudes, en la Llei 4/2022 de 28 de juny, de consells insulars i la Llei 7/1985 de 2 d'abril, reguladora de les Bases de Règim Local i resta de normativa que la desenvolupa, en relació amb la delegació interorgànica de competències.

El Consell Rector, per unanimitat dels set membres assistents, aprova els següents acords:

PRIMER.- El Consell Rector delegui en el president l'elaboració i aprovació de les bases per a la creació d'una borsa extraordinària per a la plaça d'auxiliar administratiu.

SEGON.-  Realitzar la gestió urgent de la cobertura a través d'una oferta pública al SOIB.

TERCER.-  Publicar aquest acord al Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el tauler d'edictes de l'IME, sense perjudici de què produeixi efectes des del moment de la seva adopció.

La qual cosa es publica per general coneixement i perquè tingui els efectes que corresponguin, al mateix temps que es fa saber que contra l'acord precedent, que posa fi a la via administrativa, es poden interposar els recursos següents:

- En el termini d'un mes a partir de l'endemà de la publicació d'aquest edicte en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, recurs potestatiu de reposició davant el Consell Rector de l'Institut Menorquí d'Estudis. Aquest recurs s'entendrà desestimat si no s'ha notificat la resolució quan hagi transcorregut un mes des de la seva interposició. Contra la desestimació per silenci del recurs de reposició es pot interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma.

- En el termini de dos mesos a partir de l'endemà de la publicació d'aquest edicte en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma  sempre que no s'hagués interposat recurs potestatiu de reposició, atès que en aquest cas s'haurà d'esperar que se'n dicti resolució.

Tot això sens perjudici que es pugui utilitzar qualsevol altre recurs que es consideri procedent en dret.

Tot l'anterior s'ajusta a la Llei 29/1998, de 13 de juliol, que regula de la jurisdicció contenciosa administrativa, i a la Llei 39/2015 d'1 d'octubre del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

 

Finalment, escau d'indicar que la interposició dels recursos pertinents no suspèn l'eficàcia de la resolució impugnada ni interromp els terminis que se'n puguin derivar, excepte que l'autoritat competent ho acordi expressament.

 

(Signat electrònicament: 1 d'octubre de 2024)

El president Joan Pons Torres