Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MENORCA

INSTITUT MENORQUÍ D'ESTUDIS

Núm. 637145
Institut Menorquí d'Estudis. Acord del Consell Rector de l'Institut Menorquí d'Estudis de data 3 de setembre de 2024, relatiu a la delegació en el president de l'IME de l'aprovació de les bases específiques de les diferents places de l'oferta pública d’ocupació de l'IME 2023 (exp. I0053-2023-000016)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Vista la proposta de delegació en el president de l'IME de l'aprovació de les bases específiques de l'oferta pública d'ocupació 2023, el Consell Rector, per unanimitat dels vuit membres assistents, aprova els acords que es transcriuen a continuació:

Primer. Delegar en el president l'aprovació de la modificació de l'oferta d'ocupació pública extraordinària de l'IME corresponent a l'any 2023, un cop estigui aprovada la modificació de la plantilla de l'IME en els termes proposats pel Consell Rector en data 7 de desembre de 2024.

Segon. Delegar en el president l'aprovació de les bases específiques de les 4 places que componen l'oferta pública d'ocupació.

Tercer. Publicar aquest acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el tauler d'edictes de l'IME, sense perjudici que produeixi efectes des del moment de la seva adopció.

La qual cosa es publica per general coneixement i perquè tingui els efectes que corresponguin, al mateix temps que es fa saber que contra l'acord precedent, que posa fi a la via administrativa, es poden interposar els recursos següents:

- En el termini d'un mes a partir de l'endemà de la publicació d'aquest edicte en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, recurs potestatiu de reposició davant el Consell Rector de l'Institut Menorquí d'Estudis. Aquest recurs s'entendrà desestimat si no s'ha notificat la resolució quan hagi transcorregut un mes des de la seva interposició. Contra la desestimació per silenci del recurs de reposició es pot interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma.

- En el termini de dos mesos a partir de l'endemà de la publicació d'aquest edicte en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma  sempre que no s'hagués interposat recurs potestatiu de reposició, atès que en aquest cas s'haurà d'esperar que se'n dicti resolució.

Tot això sens perjudici que es pugui utilitzar qualsevol altre recurs que es consideri procedent en dret.

Tot l'anterior s'ajusta a la Llei 29/1998, de 13 de juliol, que regula de la jurisdicció contenciosa administrativa, i a la Llei 39/2015 d'1 d'octubre del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

Finalment, escau d'indicar que la interposició dels recursos pertinents no suspèn l'eficàcia de la resolució impugnada ni interromp els terminis que se'n puguin derivar, excepte que l'autoritat competent ho acordi expressament.

 

Signat en el lloc i la data que consta en la signatura electrònica (1 d'octubre de 2024)

El president Joan Pons Torres