Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE CIUTADELLA

Núm. 635509
Aprovació inicial del Pla de mobilitat urbana sostenible (PMUS) de Ciutadella de Menorca (expedient 2024/009104)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament, en sessió ordinària celebrada el dia 19-09-2024, al punt 8 de l'ordre del dia, va adoptar els acords següents:

«PRIMER. Aprovar inicialment el Pla de mobilitat urbana sostenible (PMUS) de Ciutadella de Menorca, tal com consta a l'expedient.

SEGON. Donar a l'expedient la tramitació i la publicitat preceptives, i audiència a les associacions veïnals i de defensa de persones consumidores i usuàries, establertes en el municipi, mitjançant exposició d'aquest acord en el tauler d'anuncis d'aquest ajuntament i en el BOIB, per termini de trenta dies hàbils, dins dels quals els interessats podran examinar-ho i plantejar les reclamacions, objeccions o observacions que estimin oportunes.

Així mateix, estarà a la disposició de les persones interessades a la seu electrònica d'aquest ajuntament [adreça www.ajciutadella.org].

TERCER. Si durant el termini atorgat no s'haguessin presentat reclamacions o suggeriments, l'acord inicialment adoptat s'entendria definitivament aprovat sense necessitat de nou acord exprés.»

La qual cosa es fa pública per a general coneixement.

 

Ciutadella de Menorca, en la data de la signatura electrònica (2 d'octubre de 2024)

L'alcalde Llorenç Ferrer Monjo