Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 634594
Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques per la qual es designa el COLEF com a entitat col·laboradora per a l’assessorament i desenvolupament, amb el Tribunal Qualificador, de les proves selectives per a l’ingrés pel torn lliure, al cos ajudant facultatiu, escala d'agents de medi ambient de l’Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, proves convocades per Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques de 19 de desembre de 2023

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Mitjançant Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques es varen aprovar la convocatòria, les bases, els exercicis i temari, i el barem de mèrits de les proves selectives per a l'ingrés, pel torn lliure, als cossos de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears de 19 de desembre de 2023 (BOIB núm. 172, de 21 de desembre de 2023).

2. El Tribunal Qualificador de les proves selectives per a l'ingrés pel torn lliure, al cos ajudant facultatiu, escala d'agents de medi ambient de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, d'acord amb el punt 18.3 de les bases específiques de la convocatòria esmentada en el punt anterior, ha sol·licitat el nomenament de personal assessor especialista perquè col·labori en les seves especialitats tècniques amb el Tribunal per dur a terme el desenvolupament del primer exercici del procés selectiu, corresponent a la prova d'aptitud física.

3. En conseqüència, per dur a terme aquesta tasca de col·laboració en el desenvolupament de les proves d'aptitud física, prova de marxa amb pes (PACK TEST) i prova de natació de 50 metres, s'ha considerat adient que, aquestes es dugin a terme amb personal titulat que garanteixi el seu correcte desenvolupament, motiu pel qual es proposa la designació del Col·legi Oficial de Llicenciats en Educació Física i l'Esport de les Illes Balears com a entitat especialista, que haurà de complir les condicions següents

1. El COLEF ha de donar compliment al previst en els pressuposts acceptats per a cada una de les illes en les que es desenvolupen les proves.

2. Els concrets col·laboradors designat pel COLEF que participin com a àrbitres en cada una de les proves, ha d'acreditar al tribunal la seva identitat i manifestar que no incorre en causes d'abstenció, declaració de la que n'ha de quedar constància en l'acta corresponent.

Fonaments de dret

1. L'article 10 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, en relació amb l'article 6.3 c) de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

2. L'article 30 del Decret 27/1994, d'11 de març, pel qual s'aprova el reglament d'ingrés del personal al servei de la CAIB.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Designar el COLEF com a entitat col·laboradora per a l'assessorament i desenvolupament, amb el Tribunal Qualificador, de les proves selectives per a l'ingrés pel torn lliure, al cos ajudant facultatiu, escala d'agents de medi ambient de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, proves convocades per Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques de 19 de desembre de 2023.

2. Informar les persones col·legiades que siguin designades com a assessors especialistes de l'obligació d'abstenir-se d'intervenir en el procés selectiu si hi concorre alguna de les circumstàncies que preveu l'article 23 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic.

3. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, a la Seu Electrònica de la CAIB (www.caib.es) i en el Portal de l'Opositor (http://oposicions.caib.es).

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la consellera de Presidència i Administracions Públiques en el termini d'un mes, comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

També es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos, comptadors des de l'endemà de la publicació, d'acord amb els articles 8.2 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

(Signat electrònicament: 1 d'octubre de 2024)

La consellera de Presidència i Administracions Públiques Antònia Maria Estarellas Torrens