Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE TURISME, CULTURA I ESPORTS

Núm. 630601
Extracte de la Resolució del conseller de Turisme, Cultura i Esports per la qual es convoquen ajuts per a l'organització d'esdeveniments esportius d'alt nivell que es celebrin en temporada baixa i que tinguin un impacte significatiu en el conjunt del sistema esportiu i turístic a les Illes Balears, any 2024

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS: 787887

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.b y 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet es pot consultar a la base de dades nacional de subvencions (http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index):

1. Beneficiaris

Poden ser beneficiaris de les ajudes a projectes d'especial rellevància les persones jurídiques privades amb residencia fiscal en un país de la Unió Europea que organitzi esdeveniments esportius a l'àmbit geogràfic de les Illes Balears.

2. Finalitat

Donar suport als projectes d'especial rellevància amb alguna de les següents característiques:

  • Projectes que incideixin en la promoció de l'esport d'alt nivell, mitjançant l'organització d'esdeveniments esportius a les Illes Balears, inclosos als calendaris oficials de les federacions esportives nacionals o internacionals, o bé, en el cas d'esports autòctons, al calendari de les federacions esportives de les Illes Balears (Tipus 1).
  • Projectes que incideixin en la promoció de l'esport de competició que tinguin un efecte sobre la desestacionalització turística i la promoció de les Illes Balears, mitjançant l'organització d'esdeveniments esportius (Tipus 2).

3. Bases reguladores:

Ordre de la consellera d'Afers Socials i Esports de 12 de febrer de 2021 per la qual s'estableixen les bases reguladores per concedir subvencions en matèria d'esports. (BOIB núm. 23, de 16 de febrer).

4. Import:

La dotació de la convocatòria és d'un màxim de 400.000,00 euros.

5. Termini de presentació de sol·licituds:

El termini per presentar les sol·licituds es de deu (10) dies hàbils comptadors des de l'endemà de la publicació d'aquest extracte de la Resolució de la convocatòria de subvencions en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, a data de signatura digital (1 d'octubre de 2024)

El conseller de Turisme, Cultura i Esports Jaume Bauza Mayol