Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'ALAIOR

Núm. 634673
Delegació del Ple en la Junta de Govern resolució dels recursos de resposició contra l'acord d'aprovació definitiva de l'ordenança fiscal reguladora de les contribucions especials per a les obres de la xarxa de sanejament de Son Vitamina

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Exp. Núm.: 924/2024

ANUNCI DE DELEGACIÓ DE COMPETÈNCIES

D'acord amb el que disposa l'article 51 del Reial Decret 2568/1986, de 28 de novembre, pel que s'aprova el Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals, es fa públic que el Ple de la corporació en data 14 d'agost de 2024 ha acordat, entre altres, delegar en la Junta de Govern Local la resolució dels recursos de reposició que s'interposin contra el següent acord:

"PRIMER. Desestimar les al·legacions presentades per les raons respectivament exposades a l'informe de valoració de les mateixes, que s'incorpora al present com motivació de la decisió indicada.

SEGON. Corregir l'error material del punt cinquè de l'acord del Plenari municipal de data 7 de maig de 2024:

On diu:

«CINQUÈ. Un cop aprovat definitivament l'acord d'imposició i ordenació d'aquestes contribucions especials, exigir per endavant el pagament de les quotes individuals de les contribucions especials. I, en el moment que s'efectuïn les liquidacions definitives que siguin procedents, es compensaran, com a lliurament a compte, els pagaments anticipats que s'hagin efectuat.

En qualsevol cas, els subjectes passius podran sol·licitar un fraccionament o ajornament de la quota a pagar, per un termini màxim de fins a 36 mesos, sempre que la quota a pagar no superi els 60 euros mensuals. No s'exigiran interessos de demora per aquelles sol·licituds de fraccionament que no superin els 12 mesos»

Ha de dir:

«a) El pagament dels deutes podrà ser fraccionat fins al termini màxim de 36 mesos i, en qualsevol cas, la quota mínima de cada fracció no podrà ser inferior a 100 euros mensuals.

En els fraccionaments, la primera quota s'haurà de pagar el mes posterior al que s'hagi efectuat la sol·licitud o el segon més posterior, en cas que la sol·licitud s'hagi efectuat després del dia 20 del mes anterior.»

TERCER. Aprovar amb caràcter definitiu la imposició de contribucions especials per al finançament de les obres públiques previstes en el Projecte tècnic executiu d'obres de sanejament de la urbanització Son Vitamina del terme municipal d'Alaior –signat el març 2024 per l'enginyer de camins, canals i ports Alberto Correa de la Torre–, el fet imposable del qual està constituït per l'obtenció d'un benefici o augment de valor dels béns afectes a l'establiment del servei de sanejament de la urbanització Son Vitamina.

QUART. Procedir a la determinació i ordenació del tribut concret d'acord amb el que es recull en l'Informe tecnicoeconòmic i d'Intervenció de data 24 d'abril de 2024.

— Fixar el cost previst de l'obra pública en 2.014.682,45 euros i el cost suportat per l'entitat a 1.254.585,45 euros.

— Fixar la quantitat a repartir entre els beneficiaris a 777.163,06 euros, equivalent al 61,95 % del cost suportat.

— Aplicar com a mòdul de repartiment l'aprofitament privatiu de cada solar, és a dir, el volum edificable de l'immoble.

CINQUÈ. Aprovar la relació de les finques afectades, els propietaris de les quals es veuen beneficiats per la realització de les obres de la xarxa de sanejament de la urbanització Son Vitamina del terme municipal d'Alaior i establir, amb caràcter provisional i sense perjudici de la liquidació definitiva, la quantitat que correspon a pagar en els subjectes passius en concepte de contribucions especials, que s'adjunta com a annex II, III.

 

SISÈ. Aprovar definitivament l'Ordenança fiscal reguladora de les contribucions especials per les obres de la xarxa de sanejament de la urbanització Son Vitamina del terme municipal d'Alaior, que figura com annex I al present acord.

SETÈ. No exigir el pagament anticipat de les quotes individuals de les contribucions especials.

VUITÈ. Publicar aquest Acord definitiu i el text íntegre de l'Ordenança fiscal reguladora de la contribució especial referida en el Butlletí Oficial de la Província i en el tauler d'anuncis de l'entitat, aplicant-se a partir de la data que assenyala aquest Ordenança.

Així mateix, estarà a la disposició de les persones interessades a la seu electrònica d'aquesta entitat http://alaior.sedelectronica.es].

NOVÈ. Notificar aquest Acord a totes aquelles persones que haguessin presentat al·legacions durant el període d'informació pública.

DESÈ. Notificar aquest acord a tots els subjectes passius.

ONZÈ. Facultar a l'Alcaldia per subscriure i signar tota classe de documents i, en general, per tot el relacionat amb aquest assumpte.

DOTZÈ. Delegar en la Junta de Govern la resolució dels recursos de reposició que s'interposin contra aquests acord."

L'acord del Ple, juntament amb els seus annexos, es pot consultar en el Portal de Transparència municipal mitjançant l'enllaç següent:

https://alaior.sedelectronica.es/transparency/93388b5e-4162-46dc-a4e8-cbd95e48a18d/

 

(Signat electrònicament: 18 de setembre de 2024)

El batle José Luis Benejam Saura