Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT D'HISENDA I FUNCIÓ PÚBLICA

Núm. 634318
Resolució de citació a termini a les persones interessades en el recurs contenciós administratiu que es segueix pels tràmits del Procediment Abreujat 288/2024, davant el Jutjat Contenciós Administratiu número 1 de Palma de Mallorca, interposat per desestimació presumpte per silenci administratiu de la reclamació administrativa formulada el 20 de febrer de 2020

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

El recurs contenciós administratiu que ha interposat el Procurador dels Tribunals Sr. Antonio Canals Medina en representació del sindicat Central Sindical Independiente y de Funcionarios  (CSIF), que ha originat les Actuacions de Procediment Abreujat 288/2024, que es tramita al Jutjat Contenciós Administratiu número 1 de Palma de Mallorca, contra la  desestimació presumpte per silenci administratiu de la reclamació administrativa formulada el 20 de febrer de 2020.

Fonaments de dret

L'article 49 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, en relació amb l'article 45 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Per tant, en us de les atribucions conferides,

 Resolc

Citar a termini les persones interessades en l'expedient corresponent al recurs contenciós administratiu que es segueix pels tràmits del Procediment Abreujat 288/2024, davant el jutjat Contenciós Administratiu número 1 de Palma de Mallorca, per tal que puguin comparèixer com a demandades en el termini de nou dies des de la publicació d'aquesta Resolució.

 

Palma, a la data de la signatura electrònica (27 de setembre de 2024)

El conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública (Decret de 27-08-2019, BOIB núm. 123, de 7 de setembre)  Rafael Ángel Bosch Sans