Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE SES SALINES

Núm. 633647
Decret deixar sense efecte el borsí interins arquiteste municipal per estabilització

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Decret de la Batlia

Antecedents:

1.- El 2 de setembre de 2024, el Sr. Batle va dictar Resolució 2024/1149 d'aprovació de la constitució d'una borsa d'interins d'arquitecte municipal de l'Ajuntament de Ses Salines derivat del procés selectiu d'estabilització pel sistema excepcional de concurs de mèrits per a l'ingrés com a personal funcionari. La resolució va ser publicada en el BOIB núm. 118 de 7 de setembre de 2024.

Atesa la Instrucció 2/2023 del Conseller d'Hisenda i Funció Pública para a la confecció de les llistes parcial de personal funcionari interí i laboral temporal derivades dels processos d'estabilització i per a la constitució de les borses, segons el qual la constitució de la borsa s'ha de dur a terme mitjançant resolució de la Consellera d'Hisenda i Funció Pública a partir del llistat tramitat pel Tribunal, una vegada excloses les persones que han superat el procés selectiu. 

En ús de les atribucions que m'han estat legalment conferides resolc:

Primer.- Deixar sense efecte el Decret 2024/1149 de 2 de setembre de 2024 per resultar competent per a la constitució de la borsa derivada dels processos d'estabilització, de conformitat amb la Instrucció 2/2023 anteriorment ressenyada, el Conseller d'Hisenda i Funció Pública.

Segon.- Procedir a la publicació de la present resolució.

 

Ses Salines, (signat electrònicament: 1 d'octubre de 2024

El batle Juan Rodriguez Ginard

Signat electrònicament: 2 d'octubre de 2024)

El secretari-interventor Jaime Perelló Marcé)