Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE BUNYOLA

Núm. 632315
Aprovació inicial de la modificació del Reglament de funcionament de la Escoleta Municipal de Ca Ses Monges

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

D'acord amb el que disposen els articles 43.3 i 46.1 del Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals, aprovat per Reial decret 2568/1986, de 28 de novembre, es sotmet a informació pública l'Acord d'aprovació inicial de la Modificació del Reglament de funcionament de l'escoleta municipal de Ca ses Monges de Bunyola,  que literalment diu:

«Expedient núm.: 2345/2024

Procediment: Aprovació Modificació del Reglament de funcionament de l'escoleta municipal de Ca Ses Monges.

PROPOSTA D'APROVACIÓ DE LA MODIFICACIÓ DEL REGLAMENT DE FUNCIONAMENT DE L'ESCOLETA MUNICIPAL DE CA SES MONGES.

Considerant-se del màxim interès l'aprovació de la Modificació del Reglament de funcionament de l'escoleta municipal de Ca Ses Monges, completant el que es disposa en les Lleis i Reglaments vigents.

Vist el document de la Modificació del Reglament de funcionament de l'escoleta municipal de Ca Ses Monges que obra a l'expedient.

Vist l'Informe de Secretaria sobre la Legislació aplicable i el procediment a seguir en relació amb l'aprovació de dit Reglament, emès en data 2 de juliol de 2024.

I vista l'Acta de la Mesa General de Negociació, reunida en sessió ordinària en data 1 de juliol de 2024, on queda palès la negociació realitzada i el resultat consensuat del text proposat, que es sotmet al present Acord.

Per tot l'anterior, per part d'aquesta Regidoria es proposa al Ple de l'Ajuntament l'adopció del següent:

ACORD

PRIMER. Aprovar inicialment el text consensuat per la Mesa General de Negociació de data 1 de juliol de 2024, que recull la Modificació del Reglament de funcionament de l'escoleta municipal de Ca Ses Monges que obra a l'expedient.

SEGON. Sotmetre aquest text a informació pública i audiència dels interessats, amb publicació en el Butlletí Oficial de la Província i tauler d'anuncis de l'Ajuntament, pel termini de trenta (30) dies perquè puguin presentar reclamacions o suggeriments, que seran resoltes per la Corporació.

Simultàniament, es publicarà al portal web de l'Ajuntament [https://www.ajbunyola.net].

TERCER. De no presentar-se reclamacions o suggeriments en l'esmentat termini, es considerarà aprovat definitivament sense necessitat d'acord exprés pel Ple i l'Acord d'aprovació definitiva tàcita del Reglament, amb el text íntegre d'aquest, es publicarà per al seu general coneixement en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament i en el Butlletí Oficial de la Província. Així mateix, estarà a la disposició dels interessats a la seu electrònica d'aquest Ajuntament [http://bunyola.sedelectronica.es]»

 

(Signat electrònicament: 27 de setembre de 2024

La batlessa Maria Antonia Serralta Cunill)