Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT D'HISENDA I FUNCIÓ PÚBLICA

Núm. 632057
Resolució de modificació de la Resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública, de 30 de novembre de 2022, per la qual s'aprova la convocatòria del procés selectiu d'estabilització pel sistema excepcional de concurs de mèrits per cobrir les places de personal laboral fix de les categories (o especialitats) dels subgrups A1, A2, C1, C2 i grups B i AP derivada de l'oferta d'ocupació pública de diverses entitats locals

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Resolució de modificació de la Resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública, de 30 de novembre de 2022, per la qual s'aprova la convocatòria del procés selectiu d'estabilització pel sistema excepcional de concurs de mèrits per cobrir les places de personal laboral fix de les categories (o especialitats) dels subgrups A1, A2, C1, C2 i grups B i AP derivada de l'oferta d'ocupació pública dels Ajuntaments d'Alcúdia, Algaida, Andratx, Artà, Binissalem, Búger, Campanet, Capdepera, Consell, Esporles, Estellencs, Felanitx, Inca, Lloret de Vistalegre, Lloseta, Manacor, Maria de la Salut, Pollença, Porreres, Puigpunyent, Sa Pobla, Santa Maria del Camí, Sencelles, Ses Salines, Son Servera i Valldemossa; del Patronat Residència Cas Metge Rei; de les empreses municipals EMSER 2022, SLU i Serveis Municipals de Porreres, SL; de les Mancomunitats des Pla i Des Raiguer i de l'entitat local menor Palmanyola.

Es publica la resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública dictada per delegació del Consell Executiu, segons l'Acord de 28 de setembre de 2022, BOIB núm. 128, d'1 d'octubre de 2022, de conformitat amb el que disposa l'article 45.1 b) de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques:

Antecedents

1. En el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) núm. 158, de 6 de desembre de 2022, es va publicar la Resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública, de 30 de novembre de 2022, per la qual s'aprova la convocatòria del procés selectiu d'estabilització pel sistema excepcional de concurs de mèrits per cobrir les places de personal de les categories (o especialitats) dels subgrups A1, A2, C1, C2 i grups B i AP derivada de l'oferta d'ocupació pública dels Ajuntaments d'Alcúdia, Algaida, Andratx, Artà, Binissalem, Búger, Campanet, Capdepera, Consell, Esporles, Estellencs, Felanitx, Inca, Lloret de Vistalegre, Lloseta, Manacor, Maria de la Salut, Pollença, Porreres, Puigpunyent, Santa Maria del Camí, Sa Pobla, Sencelles, Ses Salines, Son Servera i Valldemossa; del Patronat Residència Cas Metge Rei; de les empreses municipals EMSER 2022, SLU i Serveis Municipals de Porreres, SL; de les Mancomunitats des Pla i Des Raiguer i de l'entitat local menor Palmanyola. 

2. En el BOIB núm. 13, de 28 de gener de 2023, i en el BOIB núm. 19 d'11 de febrer de 2023, es varen publicar les Resolucions del conseller d'Hisenda i Funció Pública, de 24 de gener de 2023, i de 7 de febrer de 2023, de modificació i correcció d'errors observats a la Resolució de 30 de novembre de 2022, per la qual s'aprova la convocatòria del procés selectiu d'estabilització pel sistema excepcional de concurs de mèrits per cobrir les places de personal de les categories (o especialitats) dels subgrups A1, A2, C1, C2 i grups B i AP derivada de l'oferta d'ocupació pública dels Ajuntaments d'Alcúdia, Algaida, Andratx, Artà, Binissalem, Búger, Campanet, Capdepera, Consell, Esporles, Estellencs, Felanitx, Inca, Lloret de Vistalegre, Lloseta, Manacor, Maria de la Salut, Pollença, Porreres, Puigpunyent, Santa Maria del Camí, Sa Pobla, Sencelles, Ses Salines, Son Servera i Valldemossa; del Patronat Residència Cas Metge Rei; de les empreses municipals EMSER 2022, SLU i Serveis Municipals de Porreres, SL; de les Mancomunitats des Pla i Des Raiguer i de l'entitat local menor Palmanyola.

3. En l'annex I de la Resolució de 30 de novembre de 2022, i d'acord amb l'oferta pública d'estabilització de l'Ajuntament d'Alcúdia es convocava la següent plaça:

“1.Torn lliure ordinari

1.5 Subgrup C2 (...)

Entitat Local

Denominació de la categoria/especialitat

Nombre de vacants

Requisits titulació

Altres requisits

Català

Ajuntament d’Alcúdia

Auxiliar administratiu/va

3

Títol de graduat en ESO o equivalent

 

B2

(...)"

4. L'ajuntament d'Alcúdia, mitjançant resolució de Batlia núm. 2024-2213, de data 22 de maig de 2024  va decretar el següent:

“ Segon.- Modificar l'Oferta d'Ocupació Pública per taxa addicional d'estabilització per a l'any 2022, aprovada mitjançant resolució de batlia núm. 2022/1478, de 8 de setembre de 2022 (BOIB núm. 120, de 13 de setembre de 2022), en els termes següents:

On diu:

PERSONAL LABORAL. APLICACIÓ D.A. 2na. LLEI 20/2021

Denominació plaça

Grup professional

Núm. places

Sistema selectiu

Torn

Accés

AUXILIAR ADMINISTRATIU

Grup 4

3

Concurs (Disposició Addicional 6a.)

Lliure

Accés general

Ha de dir:

PERSONAL LABORAL. APLICACIÓ D.A. 2na. LLEI 20/2021

Denominació plaça

Grup professional

Núm. places

Sistema selectiu

Torn

Accés

AUXILIAR ADMINISTRATIU

Grup 4

2

Concurs (Disposició Addicional 6a.)

Lliure

Accés general

"

Fonaments de dret

Primera. Normativa aplicable.

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que les administracions públiques poden rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància de les persones interessades, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.

2. Decret llei 6/2022, de 13 de juny, de noves mesures urgents per reduir la temporalitat en l'ocupació pública de les Illes Balears.

3. Article 4.1a) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, de les bases de règim local.

4. Articles 72 i 74 del RDL 5/2005, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic.

5. Decret de Batlia de l'ajuntament d'Alcúdia de 22 de maig de 2024, pel qual s'acorda la modificació  de l'oferta pública de la categoria d'auxiliar administratiu-va.

6. Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) núm. 158, de 6 de desembre de 2022, es va publicar la Resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública, de 30 de novembre de 2022, per la qual s'aprova la convocatòria del procés selectiu d'estabilització pel sistema excepcional de concurs de mèrits per cobrir les places de personal de les categories (o especialitats) dels subgrups A1, A2, C1, C2 i grups B i AP derivada de l'oferta d'ocupació pública dels Ajuntaments d'Alcúdia, Algaida, Andratx, Artà, Binissalem, Búger, Campanet, Capdepera, Consell, Esporles, Estellencs, Felanitx, Inca, Lloret de Vistalegre, Lloseta, Manacor, Maria de la Salut, Pollença, Porreres, Puigpunyent, Santa Maria del Camí, Sa Pobla, Sencelles, Ses Salines, Son Servera i Valldemossa; del Patronat Residència Cas Metge Rei; de les empreses municipals EMSER 2022, SLU i Serveis Municipals de Porreres, SL; de les Mancomunitats des Pla i Des Raiguer i de l'entitat local menor Palmanyola.

Segona.- Sobre l'error contingut en la Resolució

Com s'ha assenyalat als antecedents l'Ajuntament d'Alcúdia mitjançant resolució de Batlia núm. 2024-2213, de data 22 de maig de 2024 publicada  al BOIB Núm. 72 de 30 de maig de 2024 modifica l'oferta pública. Aquesta modificació afecta a una de les convocatòries del procés selectiu d'estabilització pel sistema excepcional  de concurs de mèrits  com a personal laboral fix a la categoria d'auxiliar administratiu-va.

D'acord amb el decret l'oferta d'ocupació passa de convocar 3 places a 2 places de l'Ajuntament d'Alcúdia.

Per tot l'exposat, el conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública, en virtut de les atribucions que té conferides per l'Acord del Consell Executiu de 28 de setembre de 2022, de delegació de determinades atribucions del Consell Executiu en el conseller executiu o consellera executiva d'Hisenda i Funció Pública, en matèria de personal (BOIB núm. 128, d'1 d'octubre de 2022), en relació amb l'article 28.1.e) de la llei 4/2022, de 28 de juny, de consells insulars, dicta la següent,

RESOLUCIÓ 

1.  Modificar la convocatòria respecte a l'Ajuntament d'Alcúdia:

- A l'annex I,

allà on diu:

"1.Torn lliure ordinari

1.5 Subgrup  C2 (...)

 Entitat Local

Denominació de la categoria/especialitat

Nombre de vacants

Requisits titulació

Altres requisits

Català

Ajuntament d’Alcúdia

Auxiliar administratiu/va

3

Títol de graduat en ESO o equivalent

 

B2

"

Ha de dir:

"1.Torn lliure ordinari

1.5 Subgrup C2 (...)

Entitat Local

Denominació de la categoria/especialitat

Nombre de vacants

Requisits titulació

Altres requisits

Català

Ajuntament d'Alcúdia

Auxiliar administratiu/va

2

Títol de graduat en ESO o equivalent

 

B2

"

2.    Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears..

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució, que no posa fi a la via administrativa, es pot interposar el recurs d'alçada davant la Comissió de Govern dins el termini d'un mes, comptador a partir de l'endemà de la seva publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb allò que preveu l'article 66.2 de la Llei 4/2022, de 28 de juny, de consells insulars, i els articles 12 i 122 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.”

 

Palma, a data de la signatura electrònica (27 de setembre de 2024)

El conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública Rafael Ángel Bosch Sans