Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT D'ALCÚDIA

Núm. 631600
Correcció d’errades materials pel que fa a l’aprovació de les bases del procediment selectiu per a la constitució d’una borsa de treball de l’Ajuntament d’Alcúdia de la categoria d’auxiliar administratiu

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant Resolució de Batlia núm. 2024-2385, s'ha aprovat la correcció d'errades materials de la Resolució de Batlia núm. 2024/2259, en data 17 de setembre de 2024, pel que fa a l'aprovació de les bases del procediment selectiu per a la constitució d'una borsa de treball de l'Ajuntament d'Alcúdia de la categoria d'auxiliar administratiu per a nomenaments com a funcionari interí o, eventualment, contractacions de personal laboral temporal, publicat al BOIB núm. 127, de 26 de setembre de 2024.

Dita resolució, en la seva part bastant diu:

Primer.- Rectificar el decret 2024-2259 de la següent manera:

A la base tercera lletra f)

Allà on diu:

f) Estar en possessió del certificat oficial corresponent d'acreditació del nivell B2 de llengua catalana.

Ha de dir:

f) Estar en possessió del certificat oficial corresponent d'acreditació del nivell B2 de llengua catalana. Els aspirants que no disposin del mateix, hauran de realitzar una prova de coneixements.

A la base vuitena

Allà on diu:

El procés de selecció, constarà d'una fase de concurs de mèrits, en la qual els aspirants hauran de realitzar una autobaremació juntament amb l'enviament dels justificants dels mèrits al·legats.

Ha de dir:

El procés de selecció, constarà de dues fases: prova de català i concurs de mèrits, en la qual els aspirants hauran de realitzar una autobaremació juntament amb l'enviament dels justificants dels mèrits al·legats.

PROVA DE CATALÀ

Aquesta prova consistirà en la realització d´un exercici de coneixements de llengua catalana corresponent al nivell B2, la qual es qualificarà com a apte o no apte, i serà eliminatòria. Aquesta prova es durà a terme per part del Servei de Normalització lingüística de l´Ajuntament d´Alcúdia.

Una vegada conclosa la prova de català, el Tribunal qualificador farà públic el resultat d´aquesta al tauler d'anuncis electrònic, atorgant als interessats un termini de dos dies hàbils per tal que puguin formular-ne al·legacions o reclamacions o sol·licitar revisió dels exàmens realitzats. El tribunal qualificador, un cop examinades les al·legacions, les resoldrà i en farà públic el resultat al tauler d'anuncis electrònic. En el mateix acte, el Tribunal anunciarà la data, hora i lloc en que es constituirà a l'objecte de realitzar l'exercici de la fase d'oposició.

Estaran exempts de realitzar aquesta prova les persones aspirants que acreditin estar en possessió del certificat de coneixements de llengua catalana corresponent al nivell exigit o un superior, mitjançant l´aportació d´un certificat expedit per un organisme reconegut a aquest efecte en la legislació vigent.

Es reconeixeran els certificats que es presentin inclosos a l'Ordre del conseller d' Educació, Cultura i Universitats, de 21 de febrer de 2013, i segons el règim temporal i d'equivalències que s'hi estableix. Els certificats s'hauran de presentar mitjançant còpia autèntica.

Segon.- Publicar aquesta resolució al tauler d'anuncis de l'Ajuntament d'Alcúdia i en el BOIB.

Cosa que fem pública al Butlletí Oficial de les Illes Balears i al tauler d'anuncis electrònic del lloc web de l'Ajuntament d'Alcúdia, als efectes establerts a l'article 45 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

 

Alcúdia, a la data de la signatura electrònica (1 d'octubre de 2024

El batle accidental Juan Luís González Gomila)