Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SANT LLORENÇ DES CARDASSAR

Núm. 631202
Informació pública de l’aprovació inicial de nou document ambiental estratègic de la delimitació i ordenació d’un sistema general de sòl rústic destinat a deixalleria municipal a Son Sarrió, parcel·la 217 del polígon 2

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament a la sessió de día 19 de setembre de 2024, va adoptar entre d'altres l'acord següent:

1. Aprovar inicialment el nou estudi d'avaluació estratègica simplificada presentat per l'Enginyer Ambiental Antoni Estelrich Sempere en data 15-07-2024 de la delimitació i ordenació d'un sistema general en sòl rústic destinat a deixalleria municipal per a Son Carrió a la parcel·la 217 del polígon 2.

2. Sotmetre aquest nou estudi al tràmit d'informació pública per un termini de 24 dies hàbils d'acord amb l'article 6 de la Llei 2/2020, tràmit que, de conformitat amb l'article 55 de la Llei 12/2017 d'Urbanisme, consistirà en la inserció d'un anunci al Butlletí Oficial de les Illes Balears i a la seu electrònica de l'Ajuntament, en aquesta seu electrònica a més de l'anunci s'insertarà la documentació completa. Totes les persones que es mostrin interessades podran consultar la documentació en horari d'oficina (de 8h a les 14.30h) els dies feiners (de dilluns a divendres) a les dependències municipals d'urbanisme situades a la Plaça de l'Ajuntament s/n, així com també, fer ús del seu dret a presentar les al·legacions que estimin adients.

3. Sol·licitar a la Direcció General competent en avaluació ambiental tengui per subsanada la deficiència notificada i procedeixi a resoldre l'avaluació ambiental estratègica simplificada de la delimitació i ordenació de deixalleria de Son Carrió.

 

(Signat electrònicament: 27 de setembre de 2024

El batle Jaume Soler Pont)