Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

Núm. 630600
Nomenament personal funcionari de carrera de l'Ajuntament de Calvià, auxiliar administratiu

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Decret de batlia

1. En el BOIB núm. 113 de 28/08/2024 i núm 115 de 3/09/2024 es varen publicar les llistes de persones que havien superat el procés d'estabilització de l'Ajuntament de Calvià per cobrir les places d'auxiliar administratiu/iva d'Administració General, 11 places pel sistema de concurs-oposició i 24 places per concurs de mèrits, respectivament.

2. Segons l'anterior, en el BOIB de 21/09/2024 es va nomenar les persones seleccionades com a funcionàries de carrera de l'escala d'Administració General, subescala Auxiliar, amb adjudicació dels llocs de treball.

3. En data 23/09/2024 una de les persones nomenades funcionària de carrera pel procediment de concurs de mèrits, Sra. Engracia María Alemany Femenias, ha presentat escrit de renúncia a la plaça.

4. Per aquest motiu, la persona col·locada la número 25 segons l'ordre de prelació de la llista de persones que han superat el concurs de mèrits, que correspon a la Sra. Margalida Gomis Martorell, ha de ser nomenada funcionària de carrera de l'escala d'Administració General, subescala Auxiliar d'aquesta corporació municipal.

5. Per una altra banda, atès que la Sra. Margalida Gomis Martorell, que obté plaça pel procediment de concurs de mèrits, està també seleccionada en la llista de persones que han superat el concurs-oposició del procés d'estabilització per cobrir 11 places d'auxiliar administratiu/iva d'Administració General, obliga a nomenar funcionària de carrera a la persona següent de la llista de persones aprovades, que correspon a la Sra. Silvia Fernández Travé.

Per tot això i, en virtut del que estableix l'art. 21.1.h) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local, aquesta Batlia dicta la següent

Resolució

1. Nomenar com a funcionàries de carrera de l'escala d'Administració General, subescala Auxiliar a la Sra. Margalida Gomis Martorell i a la Sra. Silvia Fernández Travé.

2. Publicar aquest nomenament en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

3. Requerir a les persones nomenades funcionàries de carrera per a que prenguin possessió de les places el dia 24 de setembre de 2024 a les 13,30 hores en els jardins exteriors de l'edifici consistorial de l'Ajuntament de Calvià.

4. Donar trasllat d'aquesta resolució a les persones interessades i al Servei de Recursos Humans.

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, es podrà interposar per part de les persones interessades recurs potestatiu de reposició en el termini d'un mes davant el mateix òrgan que l'ha dictada (arts. 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del ProcedimentAdministratiu comú de les Administracions Públiques). També poden interposar directament recurs contenciós administratiu en el termini dedos mesos comptadors des de l'endemà de rebre aquesta notificació, davant el Jutjat Contenciós Administratiu (articles 8.1. 14.1.2ª i 46.1 dela Llei 29/98, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa).

 

Calvià, en la data de la signatura electrònica (24 de setembre de 2024)

El batle Juan Antonio Amengual Guasp