Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 630563
Resolució de la directora de Recursos Humans del Servei de Salut de les Illes Balears per la qual se resol la convocatòria per a la provisió, pel sistema de concurs, del lloc de feina de cap de secció del Servei de Personal Estatutari de la plantilla orgànica autoritzada dels Serveis Corporatius del Servei de Salut de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1.- El dia 29 de juny de 2024, es va publicar en el BOIB núm. 86, la Resolució del 26  de juny de la directora de Recursos Humans del Servei de Salut de les Illes Balears per la qual es convoca el procediment per a proveir, pel sistema de concurs, el lloc de feina de cap de secció del Servei de Personal Estatutari de la plantilla orgànica autoritzada dels Serveis Corporatius del Servei de Salut de les Illes Balears.

2.- El dies 22 i 25 de juliol de 2024 va tenir entrada en el registre General del Servei de Salut de les Illes Balear (GOIBE459656/2023 y GOIBE469458/2024), les sol·licituds de participació, i els documents acreditatius dels requisits i mèrit al·legats, presentats per el senyor Fernando Gil Burguera y la senyora Carmen Mayans Rigo, sent les úniques candidatures presentades dins del termini estipulat per això.

3.- El 3 de setembre de 2024, es va reunir, i constituir formalment, la Comissió d'Avaluació designada en virtut de la Resolució citada en el punt primer, als efectes  de verificar que les persones aspirants al lloc de treball convocat han presentat les sol·licituds dins els terminis habilitats per fer-ho i que compleixen amb el requisits establerts en la convocatòria.

4.- El 3 de setembre de 2024, d'acord amb la base 5.5 de la convocatòria, es publica en el portal web del Servei de Salut (www.ibsalut.es) la llista provisional d'admesos i exclosos, expressant el motiu de l'exclusió.

5.-D'acord amb la base 5.6 de la convocatòria, els aspirants van disposar d'un termini de tres dies hàbils a comptar des de l'endemà de la publicació de la llista provisional indicada en el punt anterior per a presentar reclamacions o per a esmenar, si es cau, el defecte que hagi motivat l'exclusió o corregir errors detectats en la consignació de les dades personals.

6.- Una vegada finalitzat el termini establert, el 16 de setembre de 2024, es va reunir la Comissió d'Avaluació als efectes de valorar la sol·licitud de esmena presentada per la senyora Carmen Mayans Rigo i acordar la publicació en el portal web del Servei de Salut de les Illes Balears la llista definitiva de les persones admeses i excloses, expressant el motiu d'exclusió de cada persona.

7.- De conformitat amb lo disposat en el apartat 5.8 de la convocatòria i atenent als principis d'eficiència i celeritat, la Comissió d'Avaluació, va acordar per unanimitat eximir de la valoració dels mèrits a l'únic candidat que compleix els requisits establert en la Resolució de la convocatòria.

8.- Atenent a l'anterior, la Comissió d'Avaluació va acordar por unanimitat elevar a la directora de Recursos Humans del Servei de Salut de les Illes Balears la proposta d'adjudicació del lloc de feina de cap de secció del Servei de Personal Estatutari de la plantilla orgànica autoritzada dels Serveis Corporatius del Servei de Salut de las Illes Balears al senyor Fernando Gil Burguera.

7.- El 25 de setembre, d'acord amb la base 5.7 de la convocatòria, es va publicar en el portal web del Servei de Salut (www.ibsalut.es) la llista definitiva d'admesos en el procediment de provisió.

Fonaments de dret

1. Els articles 29 i 30 de la Llei 55/2003, de 16 de desembre, de l'estatut marc del personal estatutari dels serveis de salut (BOE núm. 301, de 17 de desembre de 2003).

2. El Reial decret llei 1/1999, de 8 de gener, sobre selecció de personal estatutari i provisió de places en les institucions sanitàries de la Seguretat Social (BOE núm. 8, de 9 de gener de 1999).

3. La disposició transitòria segona de la Llei 4/2016, de 6 d'abril, de mesures de capacitació lingüística per a la recuperació de l'ús del català en l'àmbit de la funció pública (BOIB núm. 46, de 12 d'abril de 2016).

4. L'Acord de la Taula Sectorial de Sanitat de 13 de maig de 2022 pel qual es regula el sistema de provisió de llocs de feina del personal estatutari de gestió i serveis del Servei de Salut de les Illes Balears, ratificat per l'Acord del Consell de Govern de 22 de maig de 2022 (BOIB núm. 70, de 31 de maig de 2022).

Per tot això, atesa  la proposta efectuada per la Comissió d'Avaluació, dict la següent

RESOLUCIÓ

1. Adjudicar al senyor Fernando Gil Burguera, el lloc de feina de cap de secció del Servei de Personal Estatutari de la plantilla orgànica autoritzada dels Serveis Corporatius del Servei de Salut de les Illes Balears.

2. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el portal web del Servei de Salut (www.ibsalut.es)

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució –que esgota la via administrativa- es pot interposar un recurs de reposició davant l'òrgan que la dicta en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà de la seva publicació, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públics, en relació amb l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de Règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant els jutjats contenciosos administratius en el termini de   dos mesos a comptar des de l'endemà de la seva jubilació, d'acord amb els articles 8.6 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció  contenciosa-administrativa.  

 

(Firmat electrònicament: 30 de setembre de 2024)

La directora de Recursos Humans Margarita Bujosa Pocoví Per delegació de competència de la consellera de Salut (BOIB núm. 112, de 12/8/2023)