Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE CAMPOS

Núm. 627688
Acord de Ple de modificació del Reglament orgànic municipal de funcionament del Ple

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic que el Ple de la Corporació, en sessió ordinària de 26 de setembre de 2024, ha adoptat l'acord que tot seguit es fa públic:

«EXPEDIENT 2395/2024. MODIFICACIÓ DEL REGLAMENT ORGÀNIC MUNICIPAL DEL FUNCIONAMENT DEL PLE

Es passa a la votació i el Ple acorda, amb 13 vots a favor (PP i VOX) i 4 en contra(Endavant i MÉS):

1. Es modifica l'article 9 del Reglament orgànic municipal de funcionament del Ple d'aquest Ajuntament, que quedarà redactat de la manera següent:

Article 9. Lloc de les sessions.

 

El Ple manté les seves sessions a la sala de sessions de la Casa Consistorial, llevat dels casos de força major, en els quals a través de la convocatòria o d'una resolució de la batlia dictada prèviament i notificada a tots els membres de la Corporació, es pot habilitar un altre edifici o local per a tal efecte; així mateix, la convocatòria podrà preveure la celebració de sessions de manera telemàtica en els supòsits en què estigui permès legalment en els termes de l'article 46.3 LRBRL. En tot cas s'ha de fer constar a l'acta aquesta circumstància. Els membres del Ple podran participar a les sessions de manera telemàtica, a través de videoconferència, prèvia identificació fefaent, sempre que es garanteixi la seva identitat i el sentit del seu vot en cadascun dels assumptes que es tractin, en els casos següents:

  1.  En cas de baixa laboral que impedeixi o dificulti la mobilitat.
  2.  En cas de baixa per embaràs de risc.
  3.  En cas de trobar-se fora del terme municipal, però dins del territori espanyol.
  4.  En cas de trobar-se en una situació excepcional de força major, greu risc o catàstrofe pública, que impedeixi o dificulti el normal desplaçament.

Per tal de garantir la identitat dels membres que assisteixin telemàticament, s'hauran d'identificar prèviament a través de la Seu electrònica d'aquest Ajuntament i connectar-se amb una videoconferència.”

2. Exposar-ho al públic, mitjançant anunci al BOIB i al tauler d'anuncis de la Seu electrònica d'aquest Ajuntament, per termini de trenta dies, dins dels quals, els interessats i, si n'hi ha, les associacions veïnals que guardin relació directa amb l'objecte del reglament, el podran examinar i presentar, si n'és el cas, les al·legacions que estimin oportunes; si no se'n presenten, la modificació esdevindrà definitivament aprovada i es publicarà íntegrament el nou text en el BOIB.

 

Campos, a la data de la firma electrònica (26 de setembre de 2024)

La batlessa Francisca Porquer Manresa