Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EMPRESA, OCUPACIÓ I ENERGIA

Núm. 624685
Requeriment de documentació complementària en el tràmit de subvencions per a la realització d’instal·lacions d’autoconsum amb fonts d’energia renovable, amb o sense emmagatzematge, en el sector serveis i altres sectors productius de l’economia; i per a la incorporació d’emmagatzematge en instal·lacions d’autoconsum, amb fonts d’energia renovable, ja existents en el sector serveis i altres sectors productius (programes 1, 2 i 3)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

1. L' 11 de setembre de 2021, en el BOIB núm. 125, es va publicar la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 6 de setembre de 2021 per la qual s'aprova la convocatòria pública de subvencions per a la realització d'instal·lacions d'autoconsum amb fonts d'energia renovable, amb o sense emmagatzematge, en el sector serveis i altres sectors productius de l'economia; i per a la incorporació d'emmagatzematge en instal·lacions d'autoconsum, amb fonts d'energia renovable, ja existents en el sector serveis i altres sectors productius, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència europeu, modificada per la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 19 d'octubre de 2022 (BOIB núm.137, de 22 d'octubre de 2022).

2. Els serveis tècnics de la Direcció General d'Economia Circular. Transició Energètica i Canvi Climàtic han examinat les sol·licituds i han detectat que manca una sèrie de documentació en els expedients, la qual es detalla a la taula següent, i que l'interessat ha d'aportar, d'acord amb la resolució de la convocatòria de referència.

Expedient

Sol·licitant

NIF

Anomalies

NEXTG123-257/2021

LIDL SUPERMERCADOS SAU

***1952**

Cal presentar les tres ofertes econòmiques per partides i preus unitaris, especificant les característiques tècniques bàsiques dels components de la instal·lació amb les noves potències seleccionades, per confirmar que s'ha seleccionat la més econòmica.

NEXTG123-394/2021

LLOC DE MENORCA SL

***1378**

En el document 1 el representant legal i la signatura han de ser de l'administrador únic que apareix a les escriptures. En el document 1, falta indicar les dades bancàries del sol·licitant. En cas de que l'administrador únic no pugui signar els documents, s'ha de presentar un poder de representació perquè pugui signar una altra persona i els documents normalitzats modificats. En el document 4 la signatura ha de ser de l'administrador únic que apareix a les escriptures. En el document 5 el representant legal i la signatura han de ser de l'administrador únic que apareix a les escriptures.

NEXTG123-584/2021

ALMACENES ALUM SA

***0569**

Es torna entregar l'oferta econòmica, però ara amb una data anterior a 30 de juny de 2021, cal aclarir aquesta divergència. S'ha d'especificar si l'oferta inclou els preus amb IVA o sense IVA per coincidir amb el document 1 i 4. Aclarir si es selecciona la segona o la tercera oferta que s'ha registrat. En el document 4, falta la signatura del tècnic competent o empresa instal·ladora. La potència unitària dels mòduls i la potència total nominal dels mòduls declarada en el document 4, no es corresponen amb l'oferta econòmica.

NEXTG123-585/2021

MONTUIRI SOLAR SOCIEDAD LIMITADA

***9670**

Cal presentar el contracte d'arrendament de la coberta.  Falta justificar perquè l'empresa sol·licitant no figura inscrita en la seguretat social. Les ofertes econòmiques han d'especificar les característiques tècniques bàsiques dels components (potència unitària, nombre de mòduls i potència de l'inversor) per podem comparar-les.

NEXTG123-586/2021

MONTUIRI SOLAR SOCIEDAD LIMITADA

***9670**

Cal entregar el contracte d'arrendament de la coberta.  Falta justificar perquè l'empresa sol·licitant no figura inscrita en la seguretat social. Les ofertes econòmiques han d'especificar les característiques tècniques bàsiques dels components (potència unitària, nombre de mòduls i potència de l'inversor) per podem comparar-les.

NEXTG123-587/2021

MONTUIRI SOLAR SOCIEDAD LIMITADA

***9670**

Cal entregar el contracte d'arrendament de la coberta.  Falta justificar perquè no figura inscrit en la seguretat social. No es pot identificar el número de plaques fotovoltaiques i els kWp a totes les ofertes econòmiques. Les tres ofertes han d'oferir instal·lacions semblants en kWp.

NEXTG123-603/2021

LAKE SIGHT FAMILY KG

***1307**

Al document 1 s'ha indicat que l'empresa no realitza una activitat econòmica per la qual s'ofereixen bens o serveis al mercat. Cal aclarir aquesta divergència.

NEXTG123-703/2021

PRODUCTOS MARTIN SA

***1018**

En el document 5, s'ha detectat que la signatura és una imatge inserida, cal presentar el document amb una signatura original.

NEXTG123-869/2021

MERLIN PROPERTIES SOCIMI, S.A.

***9777**

En el document 1, la inversió declarada no es correspon amb la de l'oferta econòmica. En el document 4, el nombre de mòduls, la potència unitària dels mòduls, la potència total nominal i la potència total dels inversors, no es corresponen amb l'oferta econòmica. La inversió declarada en el document 4 no coincideix amb la de l'oferta econòmica. En el document 4, falta la firma del tècnic competent o empresa instal·ladora.

NEXTG123-930/2021

MARES Y PICADES SL

***8430**

En el document 1, l'import total de la inversió sense IVA declarat no es correspon amb el l'import sense IVA de l'oferta econòmica. En el document s'ha seleccionat adherir-se al programa 4, però el programa corresponent és el 2. En el document 4, falta la rúbrica del sol·licitant i la potència unitària dels mòduls i la potència total declarades en el document 4 no es corresponen amb les característiques dels components de l'oferta econòmica.

NEXTG123-966/2021

RP GLOBAL IT SOLUTIONS 24 SL

***1181**

En el nou document 1 entregat la inversió declarada no es correspon amb l'oferta econòmica. A l'oferta econòmica apareix una adreça que no es correspon amb la localització de la instal·lació, cal aclarir aquesta divergència. Cal aclarir de qui és la signatura que apareix a l'oferta econòmica. S'han entregat dos documents 5 amb diferents dades de la persona representant i firmes que no coincideixen amb la del representant legal, cal aclarir aquesta divergència.

NEXTG123-971/2021

PROPIEDAD RUSTICA DE RECREO SL

***7476**

El document 6 entregat està firma per l'instal·lador, cal que les dades i la signatura es corresponguin amb el representant legal declarat en el document 1.

NEXTG123-973/2021

COMUNIDAD EVANGELICA DE HABLA ALEMANA

***0014**

Cal entregar els documents identificatius dels dos representants, si correspon. Les escriptures presentades només atorguen als apoderats poder per obrir i cancel·lar comptes bancaris de forma mancomunada. S'han de presentar els poder de representació davant l'Administració Pública, i en cas de ser mancomunats s'han d'entregar de nou tots els documents signats pels dos apoderats si així s'especifica en els poders. Cal aclarir a qui pertany la signatura de la nova oferta econòmica presentada. En el document 4, falta emplenar les dades de l'empresa instal·ladora. El document 5 està mal omplert i la persona representant indicada ha de ser la legalment autoritzada per firmar el document.

NEXTG123-976/2021

HOTEL CALA LLITERAS SA

***0345**

En l'oferta econòmica falta indicar la data i si el preu total inclou l'IVA, l'import sense IVA declarat en el document 1 i el document 4 han de coincidir amb l'import sense IVA de l'oferta econòmica. La potència de l'inversor no coincideix entre l'oferta econòmica i el document 4.

NEXTG123-977/2021

LHOTSE INVESTMENTS SA

***4082**

El document 1 entregat per esmenar no correspon al present expedient. Falta acreditar que l'empresa està al corrent de les seves obligacions amb la Seguretat Social.  Falta acreditar que la persona sol·licitant està al corrent de les seves obligacions tributàries a l'AEAT i a la CAIB.  L'import sense IVA de l'oferta econòmica entrega ha de coincidir amb l'import declarat en el document 1 i en el document 4.  El document 5 entregat per esmenar no correspon al present expedient.

NEXTG123-984/2021

HOTEL GUYA PLAYA SA

***2181**

En el nou document 1 presentat, segueix faltant emplenar la declaració responsable i falta la signatura del representant legal. En el document 1, l'import declarat sense IVA ha de coincidir amb l'oferta econòmica. L'oferta econòmica entregada falta indicar si és amb o sense IVA, l'import total sense IVA ha de coincidir amb el document 1 i el document 4.

NEXTG123-989/2021

VALORA 2002

***2489**

En el document 1, s'ha indicat que l'empresa instal·ladora és el representant legal. El representant legal ha de ser el de l'empresa sol·licitant. El CIF i DNI entregats són de l'empresa instal·ladora i no de l'empresa sol·licitant.  Les escriptures presentades són de l'empresa instal·ladora, cal presentar les escriptures de l'empresa sol·licitant.

NEXTG123-1112/2021

JACARAM CAPITAL SL

***1035**

En el document 1 s'ha indicat un CNAE que no està inclòs dins cap dels grups (grup T) que poden ser beneficiaris d'aquesta convocatòria, falta seleccionar el tipus d'empresa i si realitza alguna activitat econòmica.  S'ha presentat la memòria econòmica, però s'ha de presentar l'oferta econòmica per partides i preus unitaris.  En el document 5, falten les dades del representant legal.

NEXTG123-1317/2021

CALA DOMINGOS SA

***0239**

Al document 1 s'ha indicat que l'empresa sol·licitant no du a terme una activitat econòmica per la qual s'ofereixin bens o serveis en el mercat, falta emplenar les dades d'autorització a la tramitació telemàtica. Els pressuposts han d'estar detallats per conceptes, quantitat i preus unitaris, esmenar pressupost SFV21757-29.1 i OR-0020587761. Al document 4 falta la relació de CUPS a que dóna servei si la instal·lació és d'autoconsum col·lectiu com s'ha declarat a les actuacions addicionals. Falta el document 7 de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document 8 de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

NEXTG123-1416/2021

MODELMON SLU

***5796**

Les tres ofertes econòmiques han d'oferir instal·lacions semblants en kWp  Les ofertes econòmiques han d'estar detallades per conceptes i preus unitaris i han d'estar suficientment desglossades per poder identificar les parts imputables. En el document 4, el nombre de mòduls fotovoltaics, la potència total nominals dels mòduls i la potència de l'inversor no coincideixen amb els declarats a l'oferta econòmica. Falta el document 7 de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document 8 de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

NEXTG123-1539/2021

ERHARD&STERN EPAÑA SL

***6346**

L'empresa no està al corrent de les seves obligacions amb la Seguretat Social. Falta acreditar que l'empresa està al corrent o justificar perquè no ho està. En el document 4, falta el CIF de l'empresa sol·licitant, el cost de la instal·lació no es correspon amb l'oferta econòmica, les dades de potència total i unitària s'han intercanviat

NEXTG123-1541/2021

Hotel Las Gaviotas SL

***0276**

En el document 1, s'ha indicat que no s'ha sol·licitat cap altra ajuda per el mateix concepte, però l'empresa té registrada una altra sol·licitud. Cal aclarir aquesta divergència i renunciar a l'altra expedient en cas de que sigui necessari. Falta entregar la targeta d'identificació fiscal de l'empresa sol·licitant. Falta entregar la resta d'ofertes econòmiques indicades en el document 2.  En el document 4, falta la rúbrica del tècnic competent o empresa instal·ladora. Cal que presentin un Informe ambiental (pla estratègic, justificació principi no causar mal objectius mediambientals, valoració de residus) per a instal·lacions de més de 100 kW. Es pot utilitzar el model elaborat per l'IDAE.  Falta el document 7 de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document 8 de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

NEXTG123-1544/2021

LAUREL EXPLOTACIONS SL

***5634**

En el document 1, falta indicar el CNAE. Falta entregar dues ofertes més. Falta entregar el document 2, per ofertes superiors a 40.000 €.  Falta el document 7 de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document 8 de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

NEXTG123-1545/2021

BINISAID SL

***1421**

Falta el document 7 de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document 8 de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.           

NEXTG123-1546/2021

ANTONIO GUASCH SL

***5965**

En el document 1, falta indicar el CNAE i indicar si l'empresa sol·licitant du a terme una activitat econòmica en el punt 5 de la declaració responsable. En el document 1, s'ha seleccionat acollir-se a un programa que no es correspon amb la convocatòria de NEXTG123.  Falta l'escriptura de constitució de l'entitat per acreditar els poders de representació del representant legal de l'entitat sol·licitant de la subvenció.  En el document 4, falta la rúbrica del sol·licitant. Falta entregar el document 5. Falta el document 7 de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document 8 de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

NEXTG123-1547/2021

MINCHEV & ASOCIADOS SL

***9478**

En el document 4, la potència total nominal dels mòduls no es correspon amb el nombre de mòduls i la seva potència unitària.  Falta el document 7 de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document 8 de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

NEXTG123-1548/2021

EXPLOTACIO AGROPECUARIA SA CANOVA SL

***9847**

En el document 4, la referència cadastral no es correspon amb l'emplaçament. Cal aclarir aquesta divergència. Falta el document 7 de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document 8 de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

NEXTG123-1550/2021

OLDTIMER AND VINTAGE SL

***5079**

Al document 1 s'ha indicat que l'empresa sol·licitant no té activitat econòmica, a aquesta convocatòria solament es poden presentar entitats que tenguin activitat econòmica. Cal aclarir aquesta divergència. Els poders de presentació entregats tenen pàgines il·legibles.  Al document 5 falten les dades de la persona representant de la l'empresa que firma el document.  Falta el document 7 de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021.  Falta el document 8 de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

NEXTG123-1553/2021

NEREIDA

***0356**

A l'oferta econòmica la partida amb relació a la tramitació de la subvenció no és una despesa elegible. S'ha d'eliminar de l'oferta, tenir un preu unitari nul o indicar el cost desglossat de la tramitació. Falta el document 7 de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document 8 de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

NEXTG123-1556/2021

AGARTHA ESTATES S.L.

***5187**

Falta el document 7 de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document 8 de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

NEXTG123-1557/2021

APARTHOTEL CALA GUYA S.L.

***1477**

Falta el document 7 de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document 8 de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques..

NEXTG123-1559/2021

HELADOS FRIU

***4527**

En el document 4, falta indicar percentatge de potència instal·lada sobre la coberta de la qual es retira el fibrociment o adjuntar un document aclarint aquesta deficiència. Falta el document 7 de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document 8 de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

NEXTG123-1560/2021

Alroda Menorquina S.L.

***9268**

Falta el document 7 de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document 8 de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques..

NEXTG123-1561/2021

Alroda Menorquina S.L.

***9268**

En el document 4, la potència de l'inversor declarada no es correspon amb l'oferta econòmica, Falta el document 7 de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document 8 de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques..

NEXTG123-1562/2021

Alroda Menorquina S.L.

***9268**

En el document 1, el representant legal indicat no es correspon amb la persona que signa els documents , En el cas de modificar la persona que signa els documents s'haurà d'entregar el certificat NIE i document identificatiu del representant legal indicat en el document 1 , Falta el document 7 de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document 8 de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

NEXTG123-1563/2021

CAN VICH IBIZA SL

***6164**

Falta el document 7 de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document 8 de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

NEXTG123-1566/2021

NAHLA INVEST SA

***8469**

En el document 1, s'ha detectat que la signatura no és original. Cal presentar de nou el document amb la signatura del representant legal de la sol·licitud,, Falta presentar les escriptures de constitució de la societat en un dels idiomes oficials de les Illes Balears.  Falta entregar l'oferta econòmica. En el document 4, s'ha detectat que la signatura no és original. Cal presentar de nou el document amb la signatura del representant legal de la sol·licitud,, En el document 5, s'ha detectat que la signatura no és original. Cal presentar de nou el document amb la signatura del representant legal de la sol·licitud,, En la declaració de principis transversal PRTR, s'ha detectat que la signatura no és original. Cal presentar de nou el document amb la signatura del representant legal de la sol·licitud,, En la declaració de cessió de dades PRTR, s'ha detectar que la signatura no és original. Cal presentar de nou el document amb la signatura del representant legal de la sol·licitud,

NEXTG123-1567/2021

NA TACONERA HOTEL SA

***0205**

En el document 1, falta emplenar les dades del representant legal , Falta l'escriptura de constitució de la societat o els poders de representació, Es requereix una nova còpia de les ofertes econòmiques on es visualitzin correctament les dates i els preus unitaris de cada partida. En el document 2 falta emplenar les dades del representant, En el document 4, les característiques tècniques bàsiques de la instal·lació, no es corresponen amb les de l'oferta econòmica.  En el document 5, falten les dades del representant legal.  Falta el document 7 de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document 8 de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

NEXTG123-1568/2021

FOTO MICER SA

***1692**

En el document 1, falta emplenar les dades del representant legal, Falta el document 7 de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document 8 de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

NEXTG123-1569/2021

SUPERMERCAT TREBALUGER

***7512**

Falta el document identificatiu oficial del representant legal i la targeta d'identificació fiscal de l'empresa sol·licitant , Falten les escriptures i/o els poders de representació de l'empresa sol·licitant, L'oferta econòmica ha d'estar per preus unitaris i indicar les característiques tècniques bàsiques dels components de la instal·lació, En el document 4, falta indicar el número RII de l'empresa instal·ladora, la potència unitària dels mòduls s'ha d'indicar en kWp. Falta el document 7 de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document 8 de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

NEXTG123-1571/2021

COMERCIAL DE VIBRADOS Y CONSTRUCCIONES SA

***0727**

En les ofertes econòmiques ha d'aparèixer la data per poder confirmar que són posteriors al 30 de juny de 2021, En el document 4, el nombre de mòduls i la potència unitària dels mòduls no coincideix amb l'oferta econòmica seleccionada. Cal esmenar aquesta deficiència. Falta el document 7 de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021.  Falta el document 8 de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

NEXTG123-1572/2021

SA VERGERA HÀBITAT NEORURAL S. COOP.

***6521**

En el document 1, s'ha indicat el subgrup però no el CNAE.  Falta el document 7 de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021.  Falta el document 8 de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

NEXTG123-1573/2021

VILLA CASITA BLANCA SL

***0330**

Falta entregar la targeta d'identificació fiscal de l'empresa sol·licitant , Falta entregar l'escriptura del canvi de denominació social, Falta entregar l'oferta econòmica.  Falta el document 7 de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document 8 de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

NEXTG123-1574/2021

VIALSA ALUMINIS I VIDRES S.L.

***9422**

Falta la targeta d'identificació fiscal de l'empresa sol·licitant. Falta el document 7 de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document 8 de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

NEXTG123-1575/2021

Alupraco Sl

***3977**

En el document 1, s'ha indicat com a representant legal l'empresa instal·ladora. Cal esmenar aquesta deficiència. En el document 1, les inversions s'han d'indicar sense IVA i s'ha sol·licitat acollir-se al programa 3 per incorporació de sistema d'emmagatzematge, però també s'inclouen les plaques, cal aclarir aquesta divergència. La targeta d'identificació fiscal presentada és provisional, cal entregar el document definitiu. En el document 4, no s'ha indicat el CUPS, cal aclarir si és una instal·lació aïllada.  En el document 5, la firma i el representant indicat no té poders de representació de l'empresa sol·licitant.  Falta el document 7 de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document 8 de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

NEXTG123-1576/2021

SON BLANC DE MENORCA S.L.

***9891**

Falta el NIE de la persona sol·licitant. Totes les ofertes presentades han d'estar en preus unitaris. Les ofertes inclouen un equip d'aire condicionat i el seguiment de la instal·lació, aquestes partides no són elegibles cal indicar el seu preu unitari o eliminar la partida del pressupost. Cal justificar la instal·lació de dos tipus de inversors per les bateries.  Falta el document 7 de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document 8 de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

NEXTG123-1577/2021

TIISET ROOMS MALLORCA SL

***6537**

Falta un document identificatiu oficial a més del certificat de registre de ciutadà de la unió europea (NIE) aportat per tal de comprovar la identitat del sol·licitant, Falta entregar les escriptures o la copia simple completa de l'empresa sol·licitant.  La persona jurídica no figura inscrita com empresari en el sistema de la Seguretat Social, cal justificar aquesta deficiència. Les tres ofertes econòmiques presentades han de presentar una capacitat d'emmagatzematge equivalents. En el document 4, falta indicar el CUPS al que dona servei o especificar si la instal·lació és aïllada.

NEXTG123-1580/2021

Sabel De Servicios Sl

***8750**

L'empresa sol·licitant no està al corrent de les seves obligacions amb la Seguretat Social.  Falten aportar dues de les tres ofertes indicades al document 2. Cal que a les tres ofertes indicades al document 2 es puguin identificar bé que s'ofereixen instal·lacions semblants.

NEXTG123-1582/2021

CARNAVAL CENTER SL

***6310**

En el document 4, falta indicar si la instal·lació és al terra o a coberta, falta indicar el nombre de mòduls instal·lats i si hi ha actuacions addicionals. Falta entregar el document 6, si la instal·lació és al terra, Falta el document 7 de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document 8 de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

NEXTG123-1583/2021

CA'N BEÑÓ S.L.

***9228**

Falta entregar les escriptures o poders de representació de l'empresa sol·licitant. Falta el document 7 de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document 8 de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

NEXTG123-1584/2021

MLL BEST HOTELS MANAGEMENT SLU

***7341**

A l'oferta econòmica la partida amb relació a la tramitació de la subvenció no es una despesa elegible. S'ha d'eliminar de l'oferta, tenir un preu unitari nul o indicar el cost desglossat de la tramitació. Falta el document 7 de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document 8 de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

NEXTG123-1585/2021

KING COLLEGE C DE FORM MESTRAL SL

***0939**

Falta entregar la resta d'ofertes econòmiques que s'han indicat en el document 2. Les ofertes econòmiques han d'incloure la data, les característiques tècniques bàsiques dels components de la instal·lació i les partides per preus unitaris. En el document 4, falten les firmes dels dos administradors mancomunats , Falta el document 7 de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document 8 de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

NEXTG123-1586/2021

MLL BEST HOTELS MANAGEMENT SLU

***7341**

A l'oferta econòmica la partida amb relació a la tramitació de la subvenció no es una despesa elegible. S'ha d'eliminar de l'oferta, tenir un preu unitari nul o indicar el cost desglossat de la tramitació. Com a valoració interna per a la descripció adequada de les actuacions, demanem com a mínim un plànol indicatiu de la localització de la instal·lació fotovoltaica. No cal que sigui un plànol molt tècnic, només indicatiu. Cal que les tres ofertes entregades siguin equivalents, per això les tres ofertes haurien d'incloure els mateixos edificis.  Falta el document 7 de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document 8 de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

NEXTG123-1587/2021

Autos Custodia SL

***8834**

En el document 1, s'ha indicat que l'empresa no realitza cap activitat econòmica per la qual ofereix bens o serveis en el mercat.  Falta entregar dues ofertes més, al ser una inversió superior a 40000 €. Falta entregar el document 2, per pressupost que siguin superiors a 40000 €.  En el document 4, en les actuacions addicionals s'ha indicat que no es retira coberta de fibrociment, però s'ha inclòs en l'oferta econòmica la retirada d'una coberta d'uralita. En cas de retirada de fibrociment, cal especificar quin percentatge de la potència s'instal·la sobre la coberta de la qual s'ha retirat el fibrociment. Falta el document 7 de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document 8 de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

NEXTG123-1590/2021

CONFORT HOTELES S.A.

***0605**

Falta entregar dues ofertes econòmiques més i que siguin equivalents en potència.  En el document 2, falta indicar les ofertes de dues empreses instal·ladores diferents, al ser un import superior a 40000 €. Falta el document 7 de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document 8 de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

NEXTG123-1591/2021

MLL BEST HOTELS MANAGEMENT SLU

***7341**

En el document 4, falta indicar el CUPS al què dona servei. Falta el document 7 de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document 8 de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

NEXTG123-1592/2021

MLL BEST HOTELS MANAGEMENT SLU

***7341**

A l'oferta econòmica la partida amb relació a la tramitació de la subvenció no es una despesa elegible. S'ha d'eliminar de l'oferta, tenir un preu unitari nul o indicar el cost desglossat de la tramitació. Falta el document 7 de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document 8 de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

NEXTG123-1593/2021

PICARANDAU S.A.T BA - 92

***5119**

En el document 1, s'ha indicat que el sol·licitant no du a terme cap activitat econòmica, cal esmenar aquesta deficiència. En el document 1 s'ha seleccionat un programa erroni.  Falta presentar el REA que dona el poder de representació al representant legal declarat en el document 1. L'oferta econòmica ha d'especificar les característiques tècniques bàsiques dels components de la instal·lació i ha d'estar per partides i preus unitaris. Falta el document 7 de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document 8 de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

NEXTG123-1594/2021

SARGON SL

***1057**

En el document 1, s'ha detectat que la firma és una imatge inserida. Cal una signatura original del sol·licitant. Falta presentar el NIE.  Cal presentar les escriptures completes. Falta el document 7 de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document 8 de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

NEXTG123-1595/2021

PROYECTOS JOSHUA SL

***9868**

En el document 1, falta indicar si el municipi de la instal·lació té repte demogràfic, s'ha indicat que no es realitza una activitat econòmica. Cal esmenar aquestes deficiències. Falta presentar les escriptures.  En el document 4, falta indicar l'emplaçament de la instal·lació i canviar la referència cadastral si és necessari.  Falta el document 7 de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document 8 de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

NEXTG123-1597/2021

Iberdrola Clientes

SA

***7583**

Cal presentar el contracte d'arrendament entre l'empresa sol·licitant i l'empresa de l'emplaçament de la instal·lació.  El sol·licitant no està al corrent de les seves obligacions tributàries. En el document 4, falta el número RII de l'empresa instal·ladora. Cal presentar un plànol indicatiu de la instal·lació fotovoltaica a realitzar per tal de tenir una adequada descripció de les actuacions.  Falta el document 7 de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document 8 de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

NEXTG123-1598/2021

CENTRO ELECTRICO BALEAR S.L.

***4307**

Falta el document 7 de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document 8 de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

NEXTG123-1599/2021

SAT SON JOVER

***7797**

En el document 1, falta indicar el CNAE i el representant legal. Falta el document 7 de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document 8 de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

NEXTG123-1601/2021

MIAN FACTORY SL

***6692**

En el document 4, falta indicar el CUPS o detallar si la instal·lació és aïllada, Falta el document 7 de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document 8 de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

NEXTG123-1602/2021

GRAN BUFFET S.XXI S.L

***1970**

En el document 1, s'ha indicat que l'empresa sol·licitant no realitza una activitat econòmica per la què ofereixi béns o serveis, cal aclarir aquesta divergència. Falta la targeta d'identificació fiscal de l'empresa sol·licitant. En el document 4, la potència unitària dels mòduls, la potència total nominal dels mòduls i la potència de l'inversor no es corresponen amb l'oferta econòmica. Cal esmenar aquesta deficiència, En el document 5, falten les dades del representant legal. Falta el document 7 de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document 8 de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

NEXTG123-1603/2021

EUROPE HOTELS SL

***0137**

En el document 1 s'ha indicat l'IAE i no el CNAE, s'ha declarat que l'empresa és mitjana i en el certificat de situació censal apareix com a gran empresa. Cal aclarir aquesta divergència, A més de la targeta verda, cal entregar el document d'identitat o passaport del sol·licitant, L'oferta econòmica ha d'estar detallada per conceptes i preus unitaris i especificar clarament les característiques tècniques bàsiques dels components de la instal·lació. Falta indicar la data de l'oferta econòmica i les dades de l'empresa instal·ladora   

NEXTG123-1604/2021

SON CANS SL

***5579**

En el document 1, falta indicar les dades del representant legal de l'empresa sol·licitant. En el document 4, la potència total nominal dels mòduls no es correspon amb les característiques tècniques dels components.  Falta la signatura en el document 5. Falta el document 7 de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document 8 de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

NEXTG123-1605/2021

BAR IMPERIO SL

***7218**

Atès que les escriptures entregades designes que la duració dels càrrecs del Consell d'Administració tenen una duració de cinc anys, es requereix entregar el document on s'indiqui la reelecció dels càrrecs. Falta el document 7 de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document 8 de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

NEXTG123-1606/2021

RAFAELLO RAC & GROUP SL

***9638**

Falta entregar les tres ofertes econòmiques equivalents, per partides i preus unitaris amb les característiques bàsiques dels components de la instal·lació que s'han declarat al document 2, En el document 4, falta el número RII de l'empresa instal·ladora.  Falta el document 7 de declaració principis PRTR, segons l'Ordre HFP/1030/2021. Falta el document 8 de declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

En cas que no presenteu la documentació esmentada en el termini de deu dies des de la publicació d'aquesta comunicació al BOIB, se us tindrà per desistit de la vostra petició, atès l'article 68 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú i de les administracions públiques, amb la resolució prèvia que declararà conclòs el procediment i ordenarà l'arxivament de les actuacions realitzades fins a aquell moment, d'acord amb l'article 21 d'aquesta Llei.

 

Palma, 26 de setembre de 2024

El director general d'Economia Circular, Transició Energètica i Canvi Climàtic Diego Viu Domínguez