Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT DE TERRITORI, MOBILITAT I INFRAESTRUCTURES

Núm. 617674
Acta de lliurament relativa a la cessió de la titularitat per part del Consell de Mallorca a l’Ajuntament d’Alcúdia d’un tram de la via Ma-12, des del punt inicial “intersecció amb Ma-3433 (camí Can Blau)” i fins el punt final “rotonda avinguda Tucà”

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Atès que al punt 4t de l'acord del Ple del Consell de Mallorca de dia 11 de juliol de 2024, relatiu a la cessió per part del Consell a l'Ajuntament d'Alcúdia del tram de la via Ma-12, des del punt inicial “intersecció amb Ma-3433 (camí Can Blau)” i fins el punt final “rotonda avinguda Tucà”), s'ordena la publicació al Butlletí Oficial de les Illes Balears als efectes del seu general coneixement.

Per tal de donar compliment a aquesta previsió, vist que el dia 19 de setembre de 2024, va quedà formalitzada la cessió mitjançant la signatura del conseller executiu del Departament de Territori, Mobilitat i Infraestructures del Consell de Mallorca i de la batlessa-presidenta de l'Ajuntament d'Alcúdia de l'acta de lliurament que s'exposa a continuació, es procedeix a la seva publicació:

Al lloc i a la data de les signatures electròniques

REUNITS

D'una banda, el Sr. Fernando Rubio Aguiló, conseller executiu del Departament de Territori, Mobilitat i Infraestructures, en representació del Consell Insular de Mallorca, NIF. S0711002F, amb seu al Carrer del General Riera núm. 113 de Palma, edifici Llar de la Infància, d'acord amb el Decret de la Presidència del Consell Insular de Mallorca, de data 10 de juliol de 2023, pel qual es nomenen els membres del Consell Executiu.

I de l'altra, la Sra. Josefina Linares Capó, batlessa-presidenta de l'Ajuntament d'Alcúdia, com a representant d'aquest consistori, amb seu al Carrer Major núm. 9, CP 07400, Alcúdia i NIF. P0700300G, per acord del Ple de data 17 de juny de 2023.

Les parts es reconeixen, en la representació amb que actuen, la capacitat suficient per formalitzar aquesta acta per la qual cosa,

EXPOSEN

Que el Ple del Consell de Mallorca, en sessió ordinària de dia 11 de juliol de 2024, acordà cedir a l'Ajuntament d'Alcúdia la titularitat del tram de la via Ma-12, des del punt inicial “intersecció amb Ma-3433 (camí Can Blau)” i fins el punt final “rotonda avinguda Tucà”.

Que en data 6 de setembre de 2024, amb núm. 61053 del registre general del Consell de Mallorca, l'Ajuntament d'Alcúdia va donar trasllat a aquesta administració insular de la resolució de batlia, de data 4 de setembre de 2024, on es va acordar acceptar la cessió del tram de la via Ma-12 abans assenyalat.

Que d'acord amb el punt primer i segon de l'esmentat acord del Ple del Consell de Mallorca, el tram de carretera cedit passarà a integrar-se en la xarxa local de l'Ajuntament d'Alcúdia de forma efectiva des del moment en què se'n formalitzi la recepció, mitjançant la signatura, per ambdues Administracions públiques, de la corresponent acta de lliurament, i per aquest motiu signen aquesta,

ACTA DE LLIURAMENT

La Sra. Josefina Linares Capó, batlessa-presidenta de l'Ajuntament d'Alcúdia, mitjançant la present accepta el lliurament per part del Consell Insular de Mallorca del tram de la via Ma-12, des del punt inicial “intersecció amb Ma-3433 (camí Can Blau)” i fins el punt final “rotonda avinguda Tucà”, ressenyat en el plànol que s'adjunta com annex, el qual forma part integrant d'aquesta acta, amb la qual cosa s'entén cedida des d'ara a la dita corporació municipal la titularitat del susdit tram a tots els efectes, amb totes les competències i deures que comporta.

I com a prova de conformitat amb el contingut d'aquesta acta, les parts la signen per duplicat i a un sol efecte, en el lloc i data indicats al principi, de manera que en queda una còpia en poder de cada part que hi intervé.

 

ANNEX

 

Palma, a data de la signatura electrònica (23 de setembre de 2024)

El conseller executiu del Departament de Territori Mobilitat i Infraestructures Fernando Rubio Aguiló