Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EMPRESA, OCUPACIÓ I ENERGIA

Núm. 615611
Anunci de la Conselleria d’Empresa, Ocupació i Energia per la qual s’amplia el termini per presentar al·legacions al tràmit sobre l’autorització administrativa, declaració de projecte industrial estratègic i tramitació ambiental ordinària del projecte d'agrupació fotovoltàica Junípero Serra ubicada en polígon 13, parcel·les 1 i 2 de Sa Pobla (RE032/22, RE040/23)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El 7 de maig de 2024 es va publicar al BOIB núm. 60 l'anunci per a l'obertura del tràmit d'informació pública sobre l'autorització administrativa, declaració de projecte industrial estratègic i tramitació ambiental ordinària del projecte d'agrupació fotovoltaica Junípero Serra ubicada en polígon 13, parcel·les 1 i 2 de Sa Pobla.

El 5 de juliol de 2024 es va detectar la manca de documentació ambiental, que per error no es va publicar al web de la Direcció General d'Economia Circular, Transició Energètica i Canvi Climàtic.

El 19 de setembre de 2024 es va publicar en el BOIB núm. 123 de 19 de setembre de 2024 una ampliació del termini per l'errada detectada en la documentació que es va exposar al web de la Direcció General d'Economia Circular, Transició Energètica i Canvi Climàtic.

El 23 de setembre de de 2024 es va detectar una nova errada en la documentació actualitzada exposada en el web de la Direcció General d'Economia Circular, Transició Energètica i Canvi Climàtic.

Per això, s'amplia el termini perquè s'hi puguin formular les al·legacions que es considerin pertinents, en el termini de vint dies, comptadors a partir del 23 de setembre de 2024.

 

Palma, en data de la signatura electrònica (24 de setembre 2024)

El director general d'Economia Circular, Transició Energètica i Canvi Climàtic Diego Viu Domínguez Per delegació del conseller d'Empresa, Ocupació i Energia (BOIB núm. 103, de 22/07/2023)