Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EMPRESA, OCUPACIÓ I ENERGIA

Núm. 615597
Requeriment de documentació complementària en el tràmit de subvencions MOVES III

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

1. El 3 de juliol de 2021, es va publicar la convocatòria pública de subvencions per a actuacions de suport a la mobilitat elèctrica (Programa MOVES III) mitjançant la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 28 de juny de 2021

2. Els serveis tècnics de la Direcció General d'Economia Circular. Transició Energètica i Canvi Climàtic han examinat les sol·licituds i han detectat que manca una sèrie de documentació en els expedients,  la qual es detalla a la taula següent,  i que l'interessat ha d'aportar, d'acord amb l'apartat setè de la resolució de la convocatòria de referència.

3. Cal indicar que, en el cas de l'esmena de deficiències, la data de presentació de la documentació de l'esmena és la que estableix l'ordre per resoldre l'expedient, i, en el cas de la presentació de l'aclariment, és la data de registre de la sol·licitud la que determina l'ordre de prelació.

Expedient

Sol·licitant

NIF

Anomalies

Observacions

MOVESIII-3466/2021

LLANSANA FITO, FERRAN

***5195**

En el document 1 indica que si té activitat mercantil i comercial, però que no és autònom. Aclarir aquesta divergència.

Aclariment

MOVESIII-3755/2021

CAMPOMAR MOYA, GABRIEL

***4625**

En el document 1 falta la firma del sol·licitant.

 

MOVESIII-3796/2021

HERRERO PEÑALVER, JUAN JOSE

***5533**

Cal presentar el pressupost per l'adquisició de l'estació de recàrrega per vehicles elèctrics.

Aclariment

MOVESIII-5045/2021

GALAN FERNANDEZ, JUAN MANUEL

***3623**

Cal aportar el pressupost per a la implantació de la infraestructura de recàrrega de vehicle elèctric. El pressupost ha d'estar detallat per partides i preus unitaris i indicar la ubicació de la instal·lació.

Aclariment

MOVESIII-5047/2021

LLOMPART PUJOL, JUAN MIGUEL

***3329**

A la darrera factura presentada el sumatori dels imports no quadren amb el que figura de total a la factura, aquest darrer total no coincideix amb el de la resta de documents.

Aclariment

MOVESIII-5156/2021

TUEX SA

***2212**

Al pressupost s'indica que es tracta de 4 wallbox i al document 5 i el tràmit telemàtic indica que són 2, cal aclarir aquesta divergència.

Aclariment

MOVESIII-5255/2021

SÁNCHEZ GARCÍA, ALFONSO

***4258**

És necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributària. L'empresa instal·ladora que apareix al document 5 no coincideix amb la indicada al pressupost.

 

MOVESIII-6035/2021

SANCHEZ MARTINEZ, MARCOS

***8722**

En el document 1 el núm de compte bancari no coincideix amb el del tràmit telemàtic. En el document 4 les ajudes concedides que s'han indicat no coincideixen amb les que apareixen al Sistema Nacional de Publicitat de Subvencions i Ajudes Públiques.

Aclariment

MOVESIII-6393/2021

MIRALLES CUADRADO, CARMEN

***9189**

Cal aportar còpia del rebut de impost de tracció mecànica del darrer any.

 

MOVESIII-6421/2021

ARVAL SERVICE LEASE

***5734**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. Cal aportar CIF de l'empresa. Cal aportar DNI del representant legal de l'empresa. Les escriptures aportades no corresponen a l'empresa sol·licitant de l'ajuda. El pressupost aportat no està a nom de l'empresa sol·licitant de l'ajuda. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 

MOVESIII-6525/2021

BUENOSCOCHES MOBILITY SOLUTIONS SL

***8718**

En el document 1 cal emplenar les dades del representant legal de l'empresa. Falta DNI del representant legal de l'empresa. Cal aportar certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors. Cal aportar una declaració responsable en la que s'indiqui que el vehicle objecte de l'ajuda no es destinarà a l'activitat exclosa de l'ajuda,amb el codi IAE de 615.1 o el 654.1. Cal aportar el pressupost/factura del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III". En el document 6 cal emplenar les dades del representant legal de l'empresa. En el document 7 cal emplenar les dades del representant legal de l'empresa. En el document 8 cal emplenar les dades del representant legal de l'empresa.

 

MOVESIII-6529/2021

FEMENIA CAPO, PEDRO

***8993**

Cal aportar còpia del DNI. Cal que al pressupost s'indiqui l'emplaçament de la instal·lació, el que apareix al pressupost no coincideix amb l'indicat ni en el tràmit telemàtic ni en el document 5.

 

MOVESIII-6536/2021

BESTARD FLORIT, JUAN

***0163**

Al pressupost no s'indica l'emplaçament del PRVE. Falta document 5: memòria tècnica pel programa 2. Falta document 7, Declaració principis PRTR.

 

MOVESIII-6539/2021

BALLESTEROS ROMERO, JOSE MARIA

***3453**

Cal aportar còpia del DNI (està caducat). El pressupost/factura ha d'estar a nom del sol·licitant de l'ajuda.

 

MOVESIII-6543/2021

JIMENEZ FERNANDEZ, LAURA

***7531**

En el document 5 falta la firma de l'empresa instal·ladora. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 

MOVESIII-6544/2021

KRUEGER GEB MAUL, CHRISTINE

***8175**

En el document 1 cal indicar la inversió sol·licitada amb IVA, l'ajuda sol·licitada i falta la firma del sol·licitant. És necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributaria. És necessari presentar el document 4 de la sol·licitud, declaració d'ajudes de mínimis.

 

MOVESIII-6545/2021

BORDOY BOSCANA, PEDRO ANTONIO

***8431**

Cal aportar el pressupost complet (no es visualitzen les dades de l'empresa instal·ladora ni l'import total). En el document 5 falta la firma de l'empresa instal·ladora. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 

MOVESIII-6546/2021

IBERDROLA CLIENTES SA

***7583**

Al pressupost del punt de càrrega, aclarir els conceptes "Puesta en servicio 1ºDC, 2ºDC, 1ºAC, 2ºAC". És necessari presentar dues ofertes econòmiques addicionals per l'adquisició del punt de recàrrega (només s'ha presentat una addicional). Cal aportar el document 2 degudament emplenat i signat. En el cas de no escollir l'oferta més econòmica, s'ha de justificar. En el document 5 falta el núm RII. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 

MOVESIII-6548/2021

SIRINGO Y BETTOLI ASOCIADOS SL

***6330**

El núm de compte bancari indicat al document 1 no coincideix amb el del tràmit telemàtic. Aclarir quin és el correcte. Al document 1 falta la firma del representant legal de l'empresa. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 

MOVESIII-6549/2021

DISA PENINSULA S.L.U.

***0709**

Cal aportar CIF amb la denominació actual de l'empresa. Falta document 2: llistat de pressuposts per les estacions de càrrega (degut a que es necessari presentar 3 ofertes de diferents proveïdors quan l'import de la despesa subvencionable supera els 40.000 € en cas d'execució d'obres o 15.000 € quan es tracta d'altres contractes). En el document 5 falta la firma del representant legal de l'empresa sol·licitant. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 

MOVESIII-6550/2021

DISA PENINSULA S.L.U.

***0709**

Cal aportar CIF amb la denominació actual de l'empresa. Al pressupost de la instal·lació del punt de recàrrega escollit (IDU), cal indicar l'emplaçament de la instal·lació mitjançant una direcció física. Falta document 2: llistat de pressuposts per les estacions de càrrega (degut a que es necessari presentar 3 ofertes de diferents proveïdors quan l'import de la despesa subvencionable supera els 40.000 € en cas d'execució d'obres o 15.000 € quan es tracta d'altres contractes). En el document 5 falta la firma del representant legal de l'empresa sol·licitant. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 

MOVESIII-6551/2021

PARDO CALDERON, VICENTE

***1409**

En el document 1 cal indicar si ha sol·licitat o rebut altra ajuda pel mateix concepte

Aclariment

MOVESIII-6553/2021

LASUEN HERNANDEZ, LAURA

***8066**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. Cal aportar còpia del DNI. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 

MOVESIII-6554/2021

MATEOS SAN IGNACIO, ALEJANDRO

***1702**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 

MOVESIII-6555/2021

MORO ALVAREZ, MANUEL

***0418**

En el document 5 falta la firma de l'empresa instal·ladora.

 

MOVESIII-6556/2021

DRAMINSKY, NICOLAJ CHRISTIAN

***1637**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 

MOVESIII-6558/2021

CORNELL COMAS, VICTOR MANUEL

***6660**

En el document 1 cal indicar si té activitat mercantil i comercial, el núm de compte bancari no coincideix amb el del tràmit telemàtic (aclarir quin és el correcte) i falta la firma del sol·licitant. És necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributaria. És necessari presentar el document 4 de la sol·licitud, declaració d'ajudes de mínimis, degudament emplenat i signat. El document 6 ha d'estar firmat pel sol·licitant. El document 7 ha d'estar firmat pel sol·licitant. El document 8 ha d'estar firmat pel sol·licitant.

 

MOVESIII-6559/2021

GARCIA POZO, ANA DE LOS ANGELES

***1309**

Cal aportar el darrer rebut de pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica del vehicle per desballestar.

 

MOVESIII-6562/2021

CHAPARRO ORTEGA, JUAN

***0606**

És necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributaria. És necessari presentar el document 4 de la sol·licitud, declaració d'ajudes de mínimis. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 

MOVESIII-6563/2021

XIE, LILI

***7885**

L'empresa instal·ladora que apareix al document 5 no coincideix amb la de la factura/pressupost, tampoc coincideix el model del carregador.

 

MOVESIII-6565/2021

ROTGER REINA, BARTOLOME

***3011**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. Falta còpia del DNI. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 

MOVESIII-6567/2021

CP VENTS D'ES CAÜLLS

***4436**

En el document 1 cal indicar la inversió amb IVA i l'ajuda sol·licitada, cal indicar si té activitat mercantil i comercial i falta la firma del representant legal de la CP. És necessari acreditar documentalment la representació del sol·licitant a la CP. En el document 5 falta la firma i les dades del representant legal de la CP. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 

MOVESIII-6572/2021

GORDAN, SERGIU ADRIAN

***8847**

Cal aportar certificat d'empadronament actual.

Aclariment

MOVESIII-6574/2021

MALLORCA RESIDENCIA SL

***6076**

Al document 1 han de figurar els dos representants mancomunats de l'empresa i han de signar els dos. Cal aportar el DNI dels dos representants de l'empresa. Al document 6 han de figurar els dos representants mancomunats de l'empresa i han de signar els dos. Al document 7 han de figurar els dos representants mancomunats de l'empresa i han de signar els dos. Al document 8 han de figurar els dos representants mancomunats de l'empresa i han de signar els dos.

 

MOVESIII-6576/2021

GÜETO GARCIA, JUAN ANTONIO

***1392**

És necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributaria (no es pot verificar la validesa del document presentat).

 

MOVESIII-6579/2021

REUS COLL, ANTONIA

***1391**

Cal aportar còpia del DNI. Cal aportar certificat d'empadronament. Al tractar-se d'un vehicle de demostració, cal presentar el permís de circulació a nom del concessionari, punt de venda o fabricant/importador que ha realitzat la venda del vehicle al beneficiari de l'ajut. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient.

 

MOVESIII-6580/2021

BICLAMEDIA SLU

***0221**

En el document 1 cal emplenar les dades del representant legal de l'empresa. És necessari acreditar documentalment la representació del sol·licitant a l'empresa. En el pressupost/factura cal indicar l'emplaçament del PRVE. En el document 5 cal emplenar les dades del representant legal de l'empresa sol·licitant, falta el núm RII i falta la firma de l'empresa instal·ladora. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 

MOVESIII-6581/2021

PATÓN PARRA, CARLOS

***5666**

Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 

MOVESIII-6582/2021

REFINERIA INNOVATION SL

***5331**

En el document 1 falta la firma del representant legal de l'empresa. Segons el document presentat, no s'han pogut acreditar documentalment els poders de representació del sol·licitant a l'empresa. Falta CIF de l'empresa. Falta DNI del representant legal de l'empresa. Cal aportar el pressupost/factura del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III". Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 

MOVESIII-6583/2021

LAREDO LOPEZ, JOSE

***8904**

Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 

MOVESIII-6585/2021

SEGUI MUNAR, ESTER

***1424**

Cal aportar còpia del DNI (està caducat). En el pressupost cal indicar l'emplaçament del PRVE.

Aclariment

MOVESIII-6588/2021

FERRON WEBER, JAVIER

***1164**

Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 

MOVESIII-6589/2021

MAS COLL, GUILLERMO

***6346**

Cal aportar el pressupost/factura del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III".

 

MOVESIII-6592/2021

CASAS CASAS, BENJAMIN

***6458**

En el document 1 falta la firma del sol·licitant. És necessari presentar la fotocòpia del permís de circulació del vehicle desballestat. Cal aportar el darrer rebut de pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica del vehicle per desballestar. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 

MOVESIII-6593/2021

RONDON NOGUERA, MARIA TIBAIDE

***7993**

És necessari presentar la fotocòpia del permís de circulació del vehicle per desballestar. Cal aportar el darrer rebut de pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica del vehicle per desballestar.

 

MOVESIII-6594/2021

LLITERAS BALLESTER, JAUME

***6507**

Cal aportar el pressupost/factura del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III". Al tractar-se d'un vehicle de demostració, cal presentar el permís de circulació a nom del concessionari, punt de venda o fabricant/importador que ha realitzat la venda del vehicle al beneficiari de l'ajut.

 

MOVESIII-6596/2021

PAREDES ALONSO, ANTONIA MARIA

***8125**

En el document 1 cal indicar si ha sol·licitat o rebut altra ajuda pel mateix concepte. L'import de les partides no suma la base imposable del pressupost, cal indicar els preus del total de les diferents partides.

Aclariment

MOVESIII-6597/2021

MIGUEL GALMES, JUAN

***9016**

Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 

MOVESIII-6598/2021

FERREO SA

***2586**

Cal aportar el pressupost per a la implantació de la infraestructura de recàrrega de vehicle elèctric. En el document 5 el núm RII és incorrecte.

 

MOVESIII-6602/2021

HOTELERA LLAHO S.L

***0631**

És necessari acreditar documentalment la representació del sol·licitant a l'empresa. El pressupost ha d'estar a nom de l'empresa sol·licitant de l'ajuda i ha d'indicar l'emplaçament de la instal·lació. En el document 5 el núm RII és incorrecte. L'emplaçament indicat no coincideix amb el del tràmit telemàtic.

 

MOVESIII-6603/2021

HOTELES GAVIMAR S.A

***2140**

És necessari acreditar documentalment la representació del sol·licitant a l'empresa. El pressupost ha d'estar a nom de l'empresa sol·licitant de l'ajuda. En el document 5 el núm RII és incorrecte.

 

MOVESIII-6604/2021

COLL SUREDA, GABRIEL

***1782**

En el document 1 s'indica que no pertany a un municipi de més de 5000 habitants, però sí que es demana l'increment per aquest fet. Aclarir aquesta divergència. Cal aportar certificat d'empadronament.

Aclariment

MOVESIII-6605/2021

JARQUE AGUILAR, MARIA PILAR

***8588**

Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 

MOVESIII-6606/2021

SERVERA VERGER, AMANDA

***0086**

Cal aportar certificat d'empadronament. En el document 6 falta la firma del sol·licitant. En el document 7 cal emplenar les dades del sol·licitant. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 

MOVESIII-6607/2021

CORTES INVERSIONES MALLORCA S.L.

***9268**

En el document 1 cal emplenar el núm. de compte bancari i falta la firma del representant legal de l'empresa. És necessari presentar el DNI del sol·licitant i acreditar documentalment la representació del sol·licitant a l'empresa. Falta CIF de l'empresa. Cal aportar el pressupost/factura del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III". Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 

MOVESIII-6609/2021

MANTILLA BLANCO, ANA MARIA

***0274**

En el document 1 cal indicar la inversió sol·licitada amb IVA. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 

MOVESIII-6611/2021

GUAL PONS, BIEL

***8450**

L'empresa instal·ladora que apareix al pressupost no coincideix amb la indicada al document 5.       

Cal presentar el pressupost del punt de recàrrega.

 

MOVESIII-6612/2021

CORTES INVERSIONES MALLORCA S.L.

***9268**

En el document 1 les dades del representant legal i la firma no són del representant legal de l'empresa sol·licitant de l'ajuda i cal emplenar les dades bancàries. Cal aportar DNI del representant legal de l'empresa sol·licitant de l'ajuda. Cal aportar CIF de l'empresa sol·licitant. És necessari acreditar documentalment la representació del sol·licitant a l'empresa. Cal aportar el pressupost per a la implantació de la infraestructura de recàrrega de vehicle elèctric. Falta document 5: memòria tècnica pel programa 2. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 

MOVESIII-6614/2021

DUKE HUNTER, STANLEY

***8661**

Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 

MOVESIII-6616/2021

VALLÉS TERRADES, MARÍA MAGADALENA

***8128**

En el document 5 falten les coordenades i falta la firma de l'empresa instal·ladora.

 

MOVESIII-6619/2021

BUSTILLO AGUILÓ, PAU

***3056**

L'empresa instal·ladora que apareix al document 5 no coincideix amb la del pressupost.

 

En cas que no presenteu la documentació esmentada en el termini de deu dies des de la publicació d'aquesta comunicació al BOIB, se us tindrà per desistit de la vostra petició, atès l'article 68 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú i de les administracions públiques, amb la resolució prèvia que declararà conclòs el procediment i ordenarà l'arxivament de les actuacions realitzades fins a aquell moment, d'acord amb l'article 21 d'aquesta Llei.

 

Palma, 19 de setembre de 2024

El director general d'Economia Circular, Transició Energètica i Canvi Climàtic Diego Viu Domínguez