Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 615285
Modificació de la base 14, de les Bases específiques dels procediments selectius d’estabilització

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

A la reunió ordinària de data 20 de setembre de 2024 del Consell Executiu del Consell Insular d'Eivissa, es va aprovat el següent:

PRIMER. Aprovar la modificació de la base 14, de les Bases específiques dels procediments selectius d'estabilització, mitjançant el sistema selectiu de concurs-oposició, per cobrir les places vacants de personal laboral i funcionari, inclosa la categoria de bomber/bombera (BOIB núm. 162 i 164 de 13 i 17 de desembre de 2022, respectivament) en els següents termes:

14. Publicació de la composició de les borses preferents de personal interí

Les persones aspirants que hagin participat en aquest procediment i hagin aprovat la fase d'oposició, de conformitat allò que disposa la base 10 de les Bases específiques (35% de la puntuació total, és a dir, 21 punts), s'han d'incloure en una borsa de personal funcionari interí/ personal laboral temporal de la categoria professional en què hagin participat.

Aquesta borsa ha de tenir caràcter preferent a qualsevol altra borsa ordinària i/o extraordinària que estigui vigent fins a la constitució de noves borses provinents de les convocatòries ordinàries de selecció.

S'haurà de constituir una borsa per cadascun dels torns del procés selectiu.

La gestió de la borsa es farà segons els Criteris aprovats pel Consell d'Eivissa (BOIB núm. 60 de 03/05/2014, modif. BOIB 135 i 60 de 30/10/2018 i 24/01/2019 respectivament).

Una vegada finalitzat el procés selectiu, si escau, els tribunals requeriran a les persones que hagin superat la fase d'oposició, o, si s'escau, d'un 120% de les persones aspirants, perquè en el termini de deu dies hàbils acreditin els mèrits al·legats en la declaració responsable, si no és possible la comprovació telemàtica pel Consell Insular d'Eivissa.

El tribunal ha de revisar i valorar els mèrits declarats segons el procediment establert en aquestes bases, i una volta revisats, conformarà una llista per ordre de puntuació obtinguda amb totes les persones aspirants amb la suma de la puntuació de la fase d'oposició i amb la dels mèrits comprovats.

Una vegada conformada la llista definitiva pel tribunal, s'aprovarà la borsa mitjançant resolució de l'òrgan competent i es publicarà la constitució de les borses de personal interí de cada categoria professional, derivades d'aquesta convocatòria.

SEGON. Publicar aquesta modificació al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB)."

 

Eivissa, 24 de setembre de 2024

El secretari general del Consell Insular d'Eivissa Pedro Bueno Flores