Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT DE TERRITORI, MOBILITAT I INFRAESTRUCTURES

Núm. 615145
Notificació d’interposició de recurs contenciós administratiu, procediment ordinari número 157/2024, que se segueix davant el Jutjat Contenciós Administratiu número 2 de Palma, contra l’acord del Ple del Consell Insular de Mallorca de data 18 de juny de 2024, d’aplicació en l’àmbit territorial d’aquesta illa, de les determinacions de la disposició addicional setena del Decret llei 3/2024, de 24 de maig, de mesures urgents de simplificació i racionalització administratives de les administracions públiques de les Illes Balears.

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En relació a les actuacions judicials que s'indiquen seguidament, i en compliment del Decret de 19 de setembre de 2024 del Lletrat de l'Administració de Justícia del Jutjat Contenciós administratiu núm. 2 de Palma, així com de l'article 49 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa; i d'acord amb l'article 45.1.a) de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, tenint en compte que en l'expedient administratiu no hi figuren persones interessades en concret, però que l'acte administratiu objecte del recurs contenciós té per destinatari a una pluralitat indeterminada de persones, mitjançant la present publicació es notifica a les persones que puguin tenir la condició d'interessades, per tal que puguin comparèixer i personar-se a les actuacions judicials que es detallen a continuació com a demandades, en el termini de nou dies.

Número d'actuacions i òrgan jurisdiccional davant el qual s'ha interposat el recurs: Procediment ordinari número 157/2024, en el Jutjat Contenciós Administratiu número 2 de Palma.

Recurrents: Sra. CATALINA CLADERA CRESPI; Sra. JAVIER DE JUAN MARTIN; Sra. JUANA MARIA ADROVER MOYANO; Sr. JOAN FERRER RIPOLL; Sra. SOFIA ALONSO BIGLER; Sr. ANDRES SERRA MARTINEZ; Sra. BEATRIZ GAMUNDI MOLINA; Sr. GABRIEL ALOMAR GARAU i Sra. MARIA ANTONIA TRUYOLS MARTI.

Acte recorregut: acord del Ple del Consell Insular de Mallorca, adoptat en data 18 de juny de 2024, d'aplicació en l'àmbit territorial d'aquesta illa, de les determinacions de la disposició addicional setena del Decret llei 3/2024, de 24 de maig, de mesures urgents de simplificació i racionalització administratives de les administracions públiques de les Illes Balears, que regula un procediment de legalització extraordinària d'edificacions, construccions, instal·lacions i usos existents en sòl rústic.

En cas que les persones interessades es personin posteriorment al termini de nou dies abans indicat, se'ls tendrà com a part per als tràmits que no hagin preclòs. Si no es personen oportunament, el procediment continuarà pels seus tràmits, sense que no pertoqui practicar cap altra notificació.

Tot això de conformitat amb el que disposen els articles 49.1 i 50.3 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, en la data de signatura electrònica (24 de setembre de 2024)

La directora insular d'Urbanisme i Planejament Municipal María José Frau Marí