Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 615134
Resolució del director gerent de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera, per la qual s'adjudica, pel sistema de lliure designació, un lloc de treball de supervisor/a d'unitat d'infermeria de la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l'Hospital Can Misses, a l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera (Convocatòria ASEF 2024_09)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents i fonaments de dret

1.- Mitjançant la Resolució del director gerent de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera de data 19/07/2024, publicada al BOIB núm. 98 del 25/07/2024, es va convocar, pel sistema de lliure designació, la provisió d'un lloc de treball de supervisor/a d'unitat d'infermeria de la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l'Hospital Can Misses, a l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera (Convocatòria ASEF 2024_09). L'esmentada resolució va ser modificada en data 02/08/2024 (BOIB núm. 107, de 15/08/2024).

2.- D'acord amb el que disposa el punt 4.1 de les bases reguladores de la convocatòria, les persones interessades disposaven d'un termini de 20 dies naturals per presentar les corresponents sol·licituds, a comptar des de l'endemà de la publicació de la convocatòria al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

3.- Vista la diligència subscrita en data 18/09/2024 pel grup de gestió del Departament de Recursos Humans de l'ASEF, s'ha constatat la recepció d'una única sol·licitud de participació, la presentada en temps i forma pel Sr. José Antonio García Verdejo, titular del DNI ****3802-B, y s'ha comprovat que complia els requisits i la resta de les especificacions exigides en la convocatòria.

4.- Conforme al que disposa l'apartat 6.2 de les bases de la convocatòria, el dia 19/09/2024 la Comissió de Valoració s'ha reunit per avaluar la defensa i l'exposició oral, tant del currículum professional com del projecte tècnic de gestió i organització de l'àrea assistencial presentats pel candidat i elevar proposta d'adjudicació al director gerent de l'ASEF.

5.- L'apartat 6.3 de les bases de la convocatòria indica que, a proposta de la Comissió de Selecció, la convocatòria es resoldrà per mitjà d'una Resolució del director gerent de l'ASEF, que es publicarà al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

Per tot això i en l'exercici de les competències delegades mitjançant la Resolució de la consellera de Salut de 8 d'agost de 2023, de delegació de competències en matèria de personal estatutari en els òrgans del Servei de Salut de les Illes Balears (BOIB núm. 112, de 12/08/2023), es dicta la següent

RESOLUCIÓ

Primer.- ADJUDICAR el lloc de treball de supervisor/a d'unitat d'infermeria de la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l'Hospital Can Misses, a l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera, al Sr. José Antonio García Verdejo, titular del DNI ****3802-B, vist que és l'únic aspirant, que reuneix els requisits establerts en la convocatòria i que ha superat el procediment selectiu,  acreditant la seva idoneïtat per dur a terme les funcions i competències pròpies del lloc convocat.

Segon.- PUBLICAR aquesta Resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears, al web del Servei de Salut de les Illes Balears (www.ibsalut.es) i al de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera (www.asef.es).

Tercer.- COMUNICAR a la persona seleccionada que el nomenament tindrà efectes des de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució al BOIB.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució -que exhaureix la via administrativa- es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant l'òrgan que la dicta, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà de la data de publicació, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques,  en relació amb l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, del règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Alternativament, també es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la jurisdicció contenciosa administrativa, en el termini de dos mesos a comptar des de l'endemà de la data de publicació, d'acord amb els articles 8.2 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa, sens perjudici de qualsevol altre recurs que es consideri procedent interposar.

 

Eivissa, (signat electrònicament: 19 de setembre de 2024)

El director gerent de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera José Enrique Garcerán Azorín-Gómez PD de la consellera de Salut de 8 d' agost de 2023 (BOIB núm. 112, de 12/08/2023)