Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 613879
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears per la qual es nomena personal estatutari fix i s’adjudiquen places a les persones que han superat el concurs extraordinari per cobrir places vacants de la categoria grup auxiliar administratiu de la funció administrativa del Servei de Salut convocat per mitjà de la Resolució de 12 de desembre del director general del Servei de Salut de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. El 3 de desembre de 2022 es va publicar la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears per la qual s'aproven les bases generals i el barem de mèrits que han de regir les convocatòries dels processos de selecció per mitjà de la modalitat de concurs extraordinari derivats de l'oferta d'ocupació pública addicional d'estabilitat ordinària i excepcional d'estabilització per a l'any 2022 del personal estatutari del Servei de Salut de les Illes Balears (BOIB núm. 157, de 3 de desembre de 2022).

Aquesta Resolució es va modificar mitjançant la Resolució de 28 de febrer de 2023 (BOIB Núm. 27, de 2 de març de 2023) i la Resolució de 21 de gener de 2024 (BOIB Núm. 12, de 25 de gener de 2024).

2. El 20 de desembre de 2022 es va publicar la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears per la qual s'aproven i publiquen les convocatòries específiques de processos selectius, pel sistema de concurs extraordinari i/o concurs oposició, derivats de l'oferta d'ocupació pública addicional d'estabilitat ordinària i excepcional d'estabilització per a l'any 2022, de les diferents categories professionals, per accedir a places vacants de personal estatutari fix, dependents del Servei de Salut de les Illes Balears (BOIB núm. 165, de 20 de desembre de 2022).

Aquesta Resolució es va modificar mitjançant Resolució de 17 de març de 2023 (BOIB Núm. 37 de 23 de març de 2023).

3. Per mitjà de la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 10 de juliol de 2024 —publicada en el web www.ibsalut.es i a la seu electrònica del Govern de les Illes Balears— es va aprovar la llista de candidats que havien superat el procés selectiu i es va obrir un termini de deu dies hàbils perquè presentassin la documentació oportuna.

4. Una vegada vençut aquest termini i revisada la documentació presentada, és procedent aprovar la resolució de nomenament de personal estatutari fix i d'adjudicació de les places als candidats que han acreditat documentalment que compleixen els requisits exigits en la convocatòria.

5. Una vegada comprovada la documentació presentada segons el punt 8.2 de les bases generals del concurs extraordinari, s'ha comprovat que els aspirants següents no compleixen algun dels requisits.

  • Sra. Valdivielso Garay, María del Carmen: Sobrepassar l'edat màxima de jubilació forçosa punt 8.2.b de les bases de la convocatòria.
  • Sra. Mari Guasch, Antonia: Sobrepassar l'edat màxima de jubilació forçosa punt 8.2.b de les bases de la convocatòria.
  • Sra. Ordinas Piquer, Catalina: No compleix amb el requisit exigit en el punt 8.2.d de les bases de la convocatòria, no acreditar el nivell B1 de català segons la disposició transitòria segona de la Llei 4/2016, de 6 d'abril, i no compleix amb el requerit en la disposició addicional tretzena del Decret llei 6/2022 de 13 de juny.
  • Sra. Palermo Mendoza, Ángela Beatriz: Sobrepassar l'edat màxima de jubilació forçosa punt 8.2.b de les bases de la convocatòria.
  • Sra. Cerda Espejo, Antonia: Sobrepassar l'edat màxima de jubilació forçosa punt 8.2.b de les bases de la convocatòria.
  • Sr. Cañellas Sabater, Bernardo: Sobrepassar l'edat màxima de jubilació forçosa punt 8.2.b de les bases de la convocatòria.
  • Sr. Goyenechea Ocariz, Ignacio: Sobrepassar l'edat màxima de jubilació forçosa punt 8.2.b de les bases de la convocatòria.
  • Sra. Gil Elicechea, Miren Garbiñe: Sobrepassar l'edat màxima de jubilació forçosa punt 8.2.b de les bases de la convocatòria.
  • Patiño Fontan , Lourdes: Sobrepassar l'edat màxima de jubilació forçosa punt 8.2.b de les bases de la convocatòria.
  • De Juan Gomila, Cristina: Sobrepassar l'edat màxima de jubilació forçosa punt 8.2.b de les bases de la convocatòria.
  • Sr. Antich Luque, Bartolomé: No compleix amb el requisit exigit en el punt 8.2.f de les bases de la convocatòria.

6. El senyor Jesús Úbeda Colom que està en la llista de persones que han superat el concurs extraordinari d'estabilització, ha presentat un escrit de renúncia a seguir en el procés selectiu de la categoria grup auxiliar administratiu de la funció administrativa.

Fonaments de dret

1. La Llei 55/2003, de 16 de desembre, de l'estatut marc del personal estatutari dels serveis de salut.

2. La Llei 39/2015 d'1 d'octubre del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

3. El Text refós de la Llei de l'estatut bàsic de l'empleat públic, aprovat pel Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre.

4. La disposició transitòria segona de la Llei 4/2016, de 6 d'abril, de mesures de capacitació lingüística per a la recuperació de l'ús del català en l'àmbit de la funció pública, sense perjudici de l'aplicació de la disposició addicional tretzena del Decret llei 6/2022, de 13 de juny, de noves mesures urgents per reduir la temporalitat en l'ocupació pública de les Illes Balears, corregit per l'Acord del Consell de Govern de 27 de juny de 2022 i modificat per la disposició final sisena de la Llei 4/2023, de 27 de febrer, de prestacions socials de caràcter econòmic de les Illes Balears.

5. La Llei Orgànica 8/2021, de 4 de juny, de protecció integral a la infància i l'adolescència contra a la violència (article 57) i l'Acord de la Comissió de Recursos Humans del Sistema Nacional de Salut de 26 de maig de 2016, disposen que cal certificar no haver estat condemnat per una sentència ferma per algun delicte de naturalesa sexual comès amb menors. En aquest sentit, les persones seleccionades que hagin obtingut un plaça d'una categoria professional relacionada directament amb el tracte habitual amb menors d'edat han d'acreditar aquest requisit.

6. La Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública (BOE núm. 312, de 29 de desembre de 2021).

7. El Reial decret llei 1/1999, de 8 de gener, sobre selecció de personal estatutari i provisió de places a les institucions sanitàries de la Seguretat Social —vigent amb rang reglamentari i sense caràcter bàsic en virtut de la disposició transitòria sisena de la Llei 55/2003.

8. L'Acord del Consell de Govern de 23 de maig de 2022 pel qual s'aprova l'oferta d'ocupació pública addicional d'estabilitat ordinària i excepcional d'estabilització per a l'any 2022 del personal estatutari dependent del Servei de Salut de les Illes Balears (BOIB núm.67/2022).

9. L'Acord del Consell de Govern de 31 d'octubre de 2022 pel qual es van rectificar els errors de l'Acord del Consell de Govern de 23 de maig de 2022 pel qual s'aprova l'oferta d'ocupació pública addicional d'estabilitat ordinària i excepcional d'estabilització per a l'any 2022 del personal estatutari dependent del Servei de Salut de les Illes Balears (BOIB núm. 141/2022).

Per tot això dict la següent

Resolució

1. Nomenar com a personal estatutari fix de la categoria grup auxiliar administratiu de la funció administrativa dependent del Servei de Salut de les Illes Balears les persones que figuren en l'annex 1 d'aquesta resolució.

Aquest nomenament està subjecte al fet que les persones que no hagin acreditat el requisit del nivell B1 de coneixements de català i que estiguin en servei actiu en la data de venciment del termini per presentar sol·licituds al Servei de Salut de les Illes Balears en aquesta mateixa categoria professional estan obligades a acreditar aquest nivell en el termini de dos anys comptadors des de la data de la presa de possessió; en cas contrari, seran remogudes de la plaça per mitjà del procediment corresponent i passaran a estar en la situació d'adscripció provisional.

2. Adjudicar les places, segons s'indica en l'annex 2, als candidats que han superat les proves selectives per a l'ingrés pel torn lliure, després d'haver presentat la documentació pertinent, d'acord amb la petició efectuada pels candidats i la puntuació obtinguda en el procés selectiu.

3. Excloure a les persones que s'indiquen en l'annex 3 per no complir els requisits exigits en les bases de la convocatòria.

4. Determinar que la presa de possessió s'ha d'efectuar en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la data de publicació d'aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i que perdran el dret a prendre possessió de la plaça les persones que no s'incorporin a la destinació corresponent dins aquest termini, excepte en els casos d'impossibilitat acreditada i estimada per l'òrgan convocant.

5. Establir que, abans de prendre possessió de la plaça, cada adjudicatari ha de fer constar que no ocupa cap lloc de feina al sector públic ni que du a terme cap activitat de les que comprèn l'article 1 de la Llei 53/1984, de 26 de desembre, d'incompatibilitats del personal al servei de les administracions públiques. En el cas que dugui a terme alguna activitat privada —incloses les de caràcter professional—, té l'obligació de declarar-ho dins el termini de deu dies hàbils comptadors des de l'endemà de la data de la presa de possessió, a fi que l'òrgan competent acordi la declaració de compatibilitat o incompatibilitat.

6. Determinar que, d'acord amb el paràgraf segon de la base 24 de la convocatòria, les persones que hagin obtingut una destinació definitiva no poden participar en cap concurs de provisió de places durant un termini mínim de dos anys comptadors des del dia en què hagin pres possessió de la plaça, excepte que en una primera convocatòria hagi quedat deserta.

Així mateix, durant el mateix període de dos anys no es poden concedir a les persones adjudicatàries comissions de serveis. Excepcionalment, aquesta prohibició queda sense efecte quan hi hagi una necessitat assistencial degudament acreditada.

7. Ajornar el nomenament de personal estatutari fix de les persones que han superat el concurs extraordinari però estan incurses en circumstàncies d'impossibilitat acreditades degudament.

  • Sra. Baena Ariza, María (plaça adjudicada en ZBS Santa Eularia des Riu).
  • Sra. Piña García, Catalina (plaça adjudicada en Hospital Universitari Son Espases).
  • Sr. Suarez Roa, José Francisco (plaça adjudicada en Hospital Mateu Orfila).
  • Sra. Febrer Massanet, Cristina (plaça adjudicada en Hospital Manacor).
  • Sra. Juan Verdera, Antonia (plaça adjudicada en GAP Eivissa i Formentera (Àrea)).
  • Sra. Navas Espejo, Teresa (plaça adjudicada en Atenció Primària de Mallorca (Àrea)).
  • Sra. Socias Ferrer, Francisca (plaça adjudicada en Hospital Universitari Son Espases).

8. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant l'òrgan que la dicta en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació, d'acord amb els articles 10 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

(Signat electrònicament: 23 de setembre de 2024)

El director general del Servei de Salut(Javier Ureña Morales)Per delegació de la consellera de Presidència i Administracions Públiques (BOIB núm. 109, de 5 d'agost de 2023)

 

ANNEX 1 Llista de nomenaments de personal estatutari fix de la categoria grup auxiliar administratiu de la funció administrativa per ordre de prelació

Núm. doc. identitat

Llinatges, nom

***6991**

Blanes Luna , Maria de Las Nieves Ana

***4840**

Escandell Guasch , Pilar

***5546**

Mulero Estrella , Eva

***2091**

Estelrich Riera , Catalina

***0592**

Alberti Salas , Maria

***0172**

Vidal Prieto , Marta

***1359**

Alvarez Marines , Maria Antonia

***4955**

Garcia Lazaro , Concepcion

***3880**

Ramos Lopez , Maria del Pilar

***6981**

Sancho Gonzalez , Rosa

***3593**

Alvarez Marines , Francisca

***1338**

Botellas Subirana , Francisca

***5270**

Planells Cardona , Maria Luisa

***6941**

Exposito Exposito , Ines

***3912**

Gallego Quesada , Jose Tomas

***0173**

Sintes Segui , Sara

***7510**

Moragues Miralles , Maria Antonia

***9633**

Diaz de Sonseca Gonzalez , Carmen Paloma

***1120**

Oliver Gelabert , Francisca

***5431**

Catala Hernandez , Maria Ana

***0836**

Martinez Machado , Maria Luciana

***1861**

Pont Bauza , Antonia

***8421**

Pons Pons , Maria Vicenta

***5302**

Tojo Estevez , Maria Isabel

***6981**

Madroñal Sanchez , Joaquin

***6282**

Garcias Orell , Maria Sal

***7052**

Rotger Terrasa , Juana Maria

***1807**

Blas Amengual , Juana Maria

***5063**

Uriarte Ituiño , Isabel Ana

***1408**

Alcala Martinez , Roberto

***1039**

Cañas Gonzalez , Concepcion

***3695**

Bauza Fornes , Antonia Luisa

***8594**

Murillo Perez , Maria Teresa

***6076**

Bonnin Ferrer , Maria Belen

***4225**

Barat Silvente , Isabel

***0287**

Riutort Ramis , Antonio

***6528**

Miñano Penalva , Pascual

***2396**

Tugores Mir , Barbara

***1076**

Campomar Rigo , Jeronia

***2616**

Fernandez Novoa , Maria Jose

***1956**

Villalonga Bergas , Margarita

***2238**

Calmaestra Pulido , Juana

***8382**

Llompart Villalonga , Antonia

***3586**

Gomez Ormazabal , Maria Gema

***4369**

Ribas Tur , Josefa

***8215**

Aloy Garau , Maria Magdalena

***6733**

Lopez Piñol , Beatriz

***5207**

Pons Alzina , Antonio

***7643**

Jaimez Llado , Jose Manuel

***3302**

Dols Bestard , Maria

***2340**

Martorell Bibiloni , Miguel

***8116**

Estela Jaume , Patricia Micaela

***4318**

Campos Rosello , Josefa

***1516**

Miralles Llabres , Maria del Mar

***1985**

Gual Gual , Maria

***0170**

Mercadal Veny , Maria

***2897**

Talledo Gallardo , Silvina

***0748**

Ros Martinez , Isabel

***9436**

Ramos Carreras , Ana

***7137**

Fabrego Cullet , Nuria

***6095**

Oliver Bagu , Margarita

***4957**

Montes Yañez , Maria Sandra

***3745**

Muñoz Fuster , Maria Dolores

***1463**

Amengual Salleras , Antonia Maria

***4077**

Llabres Cirer , Catalina

***4478**

Jimenez Castellanos , Gregoria

***9896**

Beltran Mercadal , Eulalia

***4636**

Vargas Ribas , Francisca

***9067**

Solano Sastre , Maria del Carmen

***4128**

Triguero Poch , Isabel Maria

***7264**

Burgos Gonzalez , Jose Miguel

***9891**

De Blas Perez , Sonia Luisa

***2959**

Sampol Da Costa , Damaris

***2119**

Rodriguez Sutilo , Agueda

***8604**

Rubi Tirado , Antonio

***5783**

Bailey Kick , Deanna Lynne

***9382**

Jimenez Ordoñez , Consuelo

***0132**

Sanchez Barrachina , Rosa de Los Angeles

***6961**

Bennasar Oliver , Maria Antonia

***2504**

Sanchez Pelaez , Maria Lourdes

***0043**

Ripoll Bestard , Antonia

***3662**

Tarraga Lopez , Encarnacion

***0494**

Montero Moya , Asuncion Catalina

***4442**

Planells Ribas , Cristina

***2362**

Piza Bauza , Catalina Ana

***3190**

Balaguer Caimari , Barbara

***9854**

Coll Melia , Margarita

***2109**

Cremades Flores , Javier

***0230**

Gomez Marti , Elena

***9017**

Balaguer Manjon , Magdalena

***4172**

Mari Guasch , Isabel

***5683**

Soberats Palazon , Josefa

***2480**

Manau Gonzalez , Marina

***9939**

Gual Browne , Magdalena

***9321**

Gironella Garriga , Elena Maria

***0052**

Sastre Albis , Francisca

***4570**

Folch Prats , Catalina

***1619**

Torrens Jaume , Maria Magdalena

***2734**

Valverde Roman , Maria Elena

***3116**

Alberti Salas , Catalina

***4317**

Gimenez Niclos , Natalia

***4181**

Puigros Garcia , Maria Clara

***2749**

Ocon Tovar , Monica

***9735**

Perello Llinas , Maria

***4193**

Torres Ferrer , Francisca

***3485**

Sans Del Rio , Domingo Ignacio

***9868**

Carreras Fuxa , Joana Maria

***1018**

Ferriol Bergas , Francisca

***9468**

Lorente Gil , Rosa Maria

***2838**

Arbat Soler , Gemma

***4021**

Romero Miguel , Jose Carlos

***9449**

Taltavull Lystager , Luisa

***4275**

Cozar Burgaleta , Sara

***4889**

Alfaro Parets , Maria Cristina

***2371**

Galmes Febrer , Jaime

***6118**

Garcia Alarcon , Eva Maria

***2024**

Morro Garcias , Juana Maria

***6675**

Patiño Gallardo , Maria Nieves

***1851**

Pascual Artigues , Catalina

***3533**

Mieza Cristobal , Ane

***0705**

Riquelme Caballero , Norma Beatriz

***0112**

Serra Amer , Salvadora

***5164**

Torres Resina , Juan Jose

***2411**

Enseñat Femenias , Catalina

***2521**

Caballero Sanchez , Catalina

***3887**

Llamas Fernandez , Josefa

***2372**

Sureda Alzamora , Jeronima

***5349**

Ferrer Fornes , Beatriz

***9099**

Clapes Mariano , Maria Margarita

***5372**

Planells Rubio , Esther

***5578**

Rossello Fau , Maria Teresa

***5933**

Moreno Tristan , Francisca

***5718**

Sanchez Sesma , Monica

***9330**

Bonnin Ramis , Isabel Maria

***2035**

Janer Mut , Antonia

***0228**

Garcías Truyols , Margarita

***6802**

Amengual Vazquez , Maria del Pilar

***5915**

Manzano Martinez , Isabel

***9267**

March Azpeleta , Salvador David

***4898**

De Amador Martinez , Eladio

***1732**

Bover Bestard , Catalina

***4199**

Pacheco Moya , Placida

***7773**

Mullor Torres , Gemma

***2255**

Lopez Piñol , Natividad

***0200**

Hernandez Marcos , Daniela

***0971**

Bestard Salom , Ana Maria

***3731**

Gomila Bauza , Francisca

***4701**

Campos Rosello , Catalina

***6621**

Servera Cabellos , Carmen

***1848**

Martin Garcia , Maria Amparo

***0372**

Bisbal Aguilar , Ana

***4587**

Arias Soriano , Consuelo

***7087**

Payeras Beltran , Margarita Maria

***4929**

Baquero Gracia , Maria Belen

***3327**

Fiol Ferragut , Maria

***8415**

Montes Montes , Maria del Roser

***9877**

Vargas Molano , Pedro Jose

***4153**

Amer Amengual , Juana Maria

***7486**

Ramirez Parets , Maria Luisa

***6225**

Merino Orpi , Juana Maria

***7826**

Valera Xumet , Elena

***4138**

Lopez Escudero , Maria Aquilina

***1585**

Pou Gelabert , Maria

***1397**

Montiel Gomez , Maria Rosario

***2344**

Martinez Losa , Carmen

***7844**

Moncadas Valls , Maria Esperanza

***3874**

Santos Fernandez , Maria Jesus

***7560**

Fuster Gonzalez , Daniel

***0793**

Castell Bustos , Carlos Francisco

***4319**

Garcia Aroca , Maria Encarnacion

***0738**

Nadal Bauza , Jaume Guillem

***1546**

Munar Bauza , Arnau

***5097**

Ferrer Torres , Maria

***0330**

Riera Coronado , Francisca

***5912**

Narbona Gomez , Marta

***2292**

Alguacil Planells , M Jose

***6846**

Sanchez Martinez , Pedro

***3665**

Serrat Simo , Maria Antonia

***6071**

Rodriguez Gil , Monica

***0096**

Pons Orfila , Carolina

***9372**

Llado Ribas , Maria

***1505**

Torres Mut , Catalina

***1620**

Roig Duran , Miguel

***4287**

Presa Rodriguez , Ana

***7413**

Rojas Hernandez , Polimnia Djalma

***7696**

Cañellas Gomez , Catalina Maria

***3640**

Duran Vallejo , Maria Magdalena

***5407**

Fernandez Hernandez , Maria Josefa

***5508**

Conill Tobias , Luis

***9581**

Estrella Garrido , Natalia

***0460**

Garrido Villalonga , Anna Maria

***1477**

Munar Servera , Maria Montserrat

***4609**

Daviu Cañellas , Francisca

***0445**

Arjona Camps , Laura

***7203**

Lasaosa Fernandez , Maria Milagrosa

***7805**

Moya Martinez , Adela

***3614**

Alonso Ramon , Adela

***9530**

Rubio Calvache , Maria del Roser

***5663**

Sitjar Miro , Alejandro

***1852**

Oliver Cifre , Juana Maria

***4449**

Jorge Cano , Raquel

***5271**

Hernandez Martin , Maria Candelas

***1851**

Rebassa Salom , Francisca

***7011**

Garcia Torrandell , Maria del Carmen

***6384**

Mozo Pion , Cristina

***5044**

Checa Espinosa , Rosa Maria

***5629**

Mas Trujillo , Laura

***0909**

Busquets Socias , Antonia

***7938**

Gudiño Contreras , Maria Aurora

***5976**

Llull Cunill , Noelia

***0942**

Molina Menarguez , Angeles

***2662**

Socias Torrens , Pereta

***3758**

Oliver Bauza , Leonor

***3864**

Martorell Pelegri , Maria Antonia

***6765**

Llabres Ramis , Maria Antonia

***8043**

Calvo Gomara , Cristina

***2827**

Aloy Garau , Agueda Maria

***0443**

Oliver Barcelo , Margalida

***0780**

Mascaro Vidal , Margarita

***5788**

Alfonso Barcelo , Maria Isabel

***4144**

Adrover Ribas , Catalina

***7983**

Garcia Simon , Maria Mercedes

***1886**

Mascaro Riera , Maria del Mar

***5755**

Magre Cardona , Maria Rosa

***8893**

Aguilar Ruiz , Noemi

***7788**

Lopez Anguita , Ana Isabel

***0249**

Lozano Martinez , Dolores

***9899**

Reurer Pinto , Margarita Maria

***5403**

López Rodríguez , Alejandro

***2342**

Negre Reynes , Isabel

Llista de nomenaments de personal estatutari fix de la categoria grup auxiliar administratiu de la funció administrativa per ordre alfabètic

Núm. doc. identitat

Llinatges, nom

***4144**

Adrover Ribas , Catalina

***8893**

Aguilar Ruiz , Noemi

***3116**

Alberti Salas , Catalina

***0592**

Alberti Salas , Maria

***1408**

Alcala Martinez , Roberto

***4889**

Alfaro Parets , Maria Cristina

***5788**

Alfonso Barcelo , Maria Isabel

***2292**

Alguacil Planells , M Jose

***3614**

Alonso Ramon , Adela

***2827**

Aloy Garau , Agueda Maria

***8215**

Aloy Garau , Maria Magdalena

***3593**

Alvarez Marines , Francisca

***1359**

Alvarez Marines , Maria Antonia

***1463**

Amengual Salleras , Antonia Maria

***6802**

Amengual Vazquez , Maria del Pilar

***4153**

Amer Amengual , Juana Maria

***2838**

Arbat Soler , Gemma

***4587**

Arias Soriano , Consuelo

***0445**

Arjona Camps , Laura

***5783**

Bailey Kick , Deanna Lynne

***3190**

Balaguer Caimari , Barbara

***9017**

Balaguer Manjon , Magdalena

***4929**

Baquero Gracia , Maria Belen

***4225**

Barat Silvente , Isabel

***3695**

Bauza Fornes , Antonia Luisa

***9896**

Beltran Mercadal , Eulalia

***6961**

Bennasar Oliver , Maria Antonia

***0971**

Bestard Salom , Ana Maria

***0372**

Bisbal Aguilar , Ana

***6991**

Blanes Luna , Maria de Las Nieves Ana

***1807**

Blas Amengual , Juana Maria

***6076**

Bonnin Ferrer , Maria Belen

***9330**

Bonnin Ramis , Isabel Maria

***1338**

Botellas Subirana , Francisca

***1732**

Bover Bestard , Catalina

***7264**

Burgos Gonzalez , Jose Miguel

***0909**

Busquets Socias , Antonia

***2521**

Caballero Sanchez , Catalina

***2238**

Calmaestra Pulido , Juana

***8043**

Calvo Gomara , Cristina

***1076**

Campomar Rigo , Jeronia

***4701**

Campos Rosello , Catalina

***4318**

Campos Rosello , Josefa

***1039**

Cañas Gonzalez , Concepcion

***7696**

Cañellas Gomez , Catalina Maria

***9868**

Carreras Fuxa , Joana Maria

***0793**

Castell Bustos , Carlos Francisco

***5431**

Catala Hernandez , Maria Ana

***5044**

Checa Espinosa , Rosa Maria

***9099**

Clapes Mariano , Maria Margarita

***9854**

Coll Melia , Margarita

***5508**

Conill Tobias , Luis

***4275**

Cozar Burgaleta , Sara

***2109**

Cremades Flores , Javier

***4609**

Daviu Cañellas , Francisca

***4898**

De Amador Martinez , Eladio

***9891**

De Blas Perez , Sonia Luisa

***9633**

Diaz de Sonseca Gonzalez , Carmen Paloma

***3302**

Dols Bestard , Maria

***3640**

Duran Vallejo , Maria Magdalena

***2411**

Enseñat Femenias , Catalina

***4840**

Escandell Guasch , Pilar

***8116**

Estela Jaume , Patricia Micaela

***2091**

Estelrich Riera , Catalina

***9581**

Estrella Garrido , Natalia

***6941**

Exposito Exposito , Ines

***7137**

Fabrego Cullet , Nuria

***5407**

Fernandez Hernandez , Maria Josefa

***2616**

Fernandez Novoa , Maria Jose

***5349**

Ferrer Fornes , Beatriz

***5097**

Ferrer Torres , Maria

***1018**

Ferriol Bergas , Francisca

***3327**

Fiol Ferragut , Maria

***4570**

Folch Prats , Catalina

***7560**

Fuster Gonzalez , Daniel

***3912**

Gallego Quesada , Jose Tomas

***2371**

Galmes Febrer , Jaime

***6118**

Garcia Alarcon , Eva Maria

***4319**

Garcia Aroca , Maria Encarnacion

***4955**

Garcia Lazaro , Concepcion

***7983**

Garcia Simon , Maria Mercedes

***7011**

Garcia Torrandell , Maria del Carmen

***6282**

Garcias Orell , Maria Sal

***0228**

Garcías Truyols , Margarita

***0460**

Garrido Villalonga , Anna Maria

***4317**

Gimenez Niclos , Natalia

***9321**

Gironella Garriga , Elena Maria

***0230**

Gomez Marti , Elena

***3586**

Gomez Ormazabal , Maria Gema

***3731**

Gomila Bauza , Francisca

***9939**

Gual Browne , Magdalena

***1985**

Gual Gual , Maria

***7938**

Gudiño Contreras , Maria Aurora

***0200**

Hernandez Marcos , Daniela

***5271**

Hernandez Martin , Maria Candelas

***7643**

Jaimez Llado , Jose Manuel

***2035**

Janer Mut , Antonia

***4478**

Jimenez Castellanos , Gregoria

***9382**

Jimenez Ordoñez , Consuelo

***4449**

Jorge Cano , Raquel

***7203**

Lasaosa Fernandez , Maria Milagrosa

***4077**

Llabres Cirer , Catalina

***6765**

Llabres Ramis , Maria Antonia

***9372**

Llado Ribas , Maria

***3887**

Llamas Fernandez , Josefa

***8382**

Llompart Villalonga , Antonia

***5976**

Llull Cunill , Noelia

***7788**

Lopez Anguita , Ana Isabel

***4138**

Lopez Escudero , Maria Aquilina

***6733**

Lopez Piñol , Beatriz

***2255**

Lopez Piñol , Natividad

***5403**

López Rodríguez , Alejandro

***9468**

Lorente Gil , Rosa Maria

***0249**

Lozano Martinez , Dolores

***6981**

Madroñal Sanchez , Joaquin

***5755**

Magre Cardona , Maria Rosa

***2480**

Manau Gonzalez , Marina

***5915**

Manzano Martinez , Isabel

***9267**

March Azpeleta , Salvador David

***4172**

Mari Guasch , Isabel

***1848**

Martin Garcia , Maria Amparo

***2344**

Martinez Losa , Carmen

***0836**

Martinez Machado , Maria Luciana

***2340**

Martorell Bibiloni , Miguel

***3864**

Martorell Pelegri , Maria Antonia

***5629**

Mas Trujillo , Laura

***1886**

Mascaro Riera , Maria del Mar

***0780**

Mascaro Vidal , Margarita

***0170**

Mercadal Veny , Maria

***6225**

Merino Orpi , Juana Maria

***3533**

Mieza Cristobal , Ane

***6528**

Miñano Penalva , Pascual

***1516**

Miralles Llabres , Maria del Mar

***0942**

Molina Menarguez , Angeles

***7844**

Moncadas Valls , Maria Esperanza

***0494**

Montero Moya , Asuncion Catalina

***8415**

Montes Montes , Maria del Roser

***4957**

Montes Yañez , Maria Sandra

***1397**

Montiel Gomez , Maria Rosario

***7510**

Moragues Miralles , Maria Antonia

***5933**

Moreno Tristan , Francisca

***2024**

Morro Garcias , Juana Maria

***7805**

Moya Martinez , Adela

***6384**

Mozo Pion , Cristina

***5546**

Mulero Estrella , Eva

***7773**

Mullor Torres , Gemma

***1546**

Munar Bauza , Arnau

***1477**

Munar Servera , Maria Montserrat

***3745**

Muñoz Fuster , Maria Dolores

***8594**

Murillo Perez , Maria Teresa

***0738**

Nadal Bauza , Jaume Guillem

***5912**

Narbona Gomez , Marta

***2342**

Negre Reynes , Isabel

***2749**

Ocon Tovar , Monica

***6095**

Oliver Bagu , Margarita

***0443**

Oliver Barcelo , Margalida

***3758**

Oliver Bauza , Leonor

***1852**

Oliver Cifre , Juana Maria

***1120**

Oliver Gelabert , Francisca

***4199**

Pacheco Moya , Placida

***1851**

Pascual Artigues , Catalina

***6675**

Patiño Gallardo , Maria Nieves

***7087**

Payeras Beltran , Margarita Maria

***9735**

Perello Llinas , Maria

***2362**

Piza Bauza , Catalina Ana

***5270**

Planells Cardona , Maria Luisa

***4442**

Planells Ribas , Cristina

***5372**

Planells Rubio , Esther

***5207**

Pons Alzina , Antonio

***0096**

Pons Orfila , Carolina

***8421**

Pons Pons , Maria Vicenta

***1861**

Pont Bauza , Antonia

***1585**

Pou Gelabert , Maria

***4287**

Presa Rodriguez , Ana

***4181**

Puigros Garcia , Maria Clara

***7486**

Ramirez Parets , Maria Luisa

***9436**

Ramos Carreras , Ana

***3880**

Ramos Lopez , Maria del Pilar

***1851**

Rebassa Salom , Francisca

***9899**

Reurer Pinto , Margarita Maria

***4369**

Ribas Tur , Josefa

***0330**

Riera Coronado , Francisca

***0043**

Ripoll Bestard , Antonia

***0705**

Riquelme Caballero , Norma Beatriz

***0287**

Riutort Ramis , Antonio

***6071**

Rodriguez Gil , Monica

***2119**

Rodriguez Sutilo , Agueda

***1620**

Roig Duran , Miguel

***7413**

Rojas Hernandez , Polimnia Djalma

***4021**

Romero Miguel , Jose Carlos

***0748**

Ros Martinez , Isabel

***5578**

Rossello Fau , Maria Teresa

***7052**

Rotger Terrasa , Juana Maria

***8604**

Rubi Tirado , Antonio

***9530**

Rubio Calvache , Maria del Roser

***2959**

Sampol Da Costa , Damaris

***0132**

Sanchez Barrachina , Rosa de Los Angeles

***6846**

Sanchez Martinez , Pedro

***2504**

Sanchez Pelaez , Maria Lourdes

***5718**

Sanchez Sesma , Monica

***6981**

Sancho Gonzalez , Rosa

***3485**

Sans Del Rio , Domingo Ignacio

***3874**

Santos Fernandez , Maria Jesus

***0052**

Sastre Albis , Francisca

***0112**

Serra Amer , Salvadora

***3665**

Serrat Simo , Maria Antonia

***6621**

Servera Cabellos , Carmen

***0173**

Sintes Segui , Sara

***5663**

Sitjar Miro , Alejandro

***5683**

Soberats Palazon , Josefa

***2662**

Socias Torrens , Pereta

***9067**

Solano Sastre , Maria del Carmen

***2372**

Sureda Alzamora , Jeronima

***2897**

Talledo Gallardo , Silvina

***9449**

Taltavull Lystager , Luisa

***3662**

Tarraga Lopez , Encarnacion

***5302**

Tojo Estevez , Maria Isabel

***1619**

Torrens Jaume , Maria Magdalena

***4193**

Torres Ferrer , Francisca

***1505**

Torres Mut , Catalina

***5164**

Torres Resina , Juan Jose

***4128**

Triguero Poch , Isabel Maria

***2396**

Tugores Mir , Barbara

***5063**

Uriarte Ituiño , Isabel Ana

***7826**

Valera Xumet , Elena

***2734**

Valverde Roman , Maria Elena

***9877**

Vargas Molano , Pedro Jose

***4636**

Vargas Ribas , Francisca

***0172**

Vidal Prieto , Marta

***1956**

Villalonga Bergas , Margarita

 

ANNEX 2 Llista d'adjudicació de places de la categoria grup auxiliar administratiu de la funció administrativa per ordre de prelació.

Núm. doc. identitat

Llinatges, nom

Descripció

***6991**

Blanes Luna , Maria de Las Nieves Ana

Hospital Universitari Son Espases

***4840**

Escandell Guasch , Pilar

Hospital Can Misses

***5546**

Mulero Estrella , Eva

ZBS Sant Antoni de Portmany

***2091**

Estelrich Riera , Catalina

ZBS Marines

***0592**

Alberti Salas , Maria

ZBS Pollença

***0172**

Vidal Prieto , Marta

Hospital Mateu Orfila

***1359**

Alvarez Marines , Maria Antonia

ZBS Es Blanquer

***4955**

Garcia Lazaro , Concepcion

ZBS Casa del Mar

***3880**

Ramos Lopez , Maria del Pilar

ZBS Ponent

***6981**

Sancho Gonzalez , Rosa

Atenció Primària de Mallorca (Àrea)

***3593**

Alvarez Marines , Francisca

ZBS Es Blanquer

***1338**

Botellas Subirana , Francisca

ZBS So na Monda

***5270**

Planells Cardona , Maria Luisa

ZBS Sant Antoni de Portmany

***6941**

Exposito Exposito , Ines

ZBS Arquitecte Bennàssar

***3912**

Gallego Quesada , Jose Tomas

Serveis Corporatius

***0173**

Sintes Segui , Sara

ZBS Dalt Sant Joan

***7510**

Moragues Miralles , Maria Antonia

Hospital Universitari Son Espases

***9633**

Diaz de Sonseca Gonzalez , Carmen Paloma

Hospital Can Misses

***1120**

Oliver Gelabert , Francisca

Hospital Comarcal Inca

***5431**

Catala Hernandez , Maria Ana

ZBS Son Serra- La Vileta

***0836**

Martinez Machado , Maria Luciana

ZBS Platja de Palma

***1861**

Pont Bauza , Antonia

ZBS Sa Torre-Manacor

***8421**

Pons Pons , Maria Vicenta

Hospital Universitari Son Espases

***5302**

Tojo Estevez , Maria Isabel

Hospital Can Misses

***6981**

Madroñal Sanchez , Joaquin

ZBS Valldargent

***6282**

Garcias Orell , Maria Sal

Hospital Universitari Son Espases

***7052**

Rotger Terrasa , Juana Maria

ZBS Felanitx

***1807**

Blas Amengual , Juana Maria

ZBS S'Escorxador

***5063**

Uriarte Ituiño , Isabel Ana

Hospital Formentera

***1408**

Alcala Martinez , Roberto

ZBS Arquitecte Bennàssar

***1039**

Cañas Gonzalez , Concepcion

Hospital Universitari Son Espases

***3695**

Bauza Fornes , Antonia Luisa

ZBS Es Pla

***8594**

Murillo Perez , Maria Teresa

Hospital Universitari Son Espases

***6076**

Bonnin Ferrer , Maria Belen

Hospital Universitari Son Espases

***4225**

Barat Silvente , Isabel

Hospital Can Misses

***0287**

Riutort Ramis , Antonio

ZBS Marines

***6528**

Miñano Penalva , Pascual

Hospital Can Misses

***2396**

Tugores Mir , Barbara

Hospital Universitari Son Espases

***1076**

Campomar Rigo , Jeronia

ZBS Safrà

***2616**

Fernandez Novoa , Maria Jose

ZBS Son Serra- La Vileta

***1956**

Villalonga Bergas , Margarita

Hospital Comarcal Inca

***2238**

Calmaestra Pulido , Juana

ZBS Pont d'Inca

***8382**

Llompart Villalonga , Antonia

ZBS So na Monda

***3586**

Gomez Ormazabal , Maria Gema

ZBS Son Gotleu

***4369**

Ribas Tur , Josefa

ZBS Sant Josep de Sa Talaia

***8215**

Aloy Garau , Maria Magdalena

Hospital Universitari Son Espases

***6733**

Lopez Piñol , Beatriz

Hospital Universitari Son Espases

***5207**

Pons Alzina , Antonio

Hospital Universitari Son Llàtzer

***7643**

Jaimez Llado , Jose Manuel

ZBS Na Burguesa

***3302**

Dols Bestard , Maria

Hospital Universitari Son Llàtzer

***2340**

Martorell Bibiloni , Miguel

Hospital Universitari Son Espases

***8116**

Estela Jaume , Patricia Micaela

Serveis Corporatius

***4318**

Campos Rosello , Josefa

ZBS Es Viver

***1516**

Miralles Llabres , Maria del Mar

ZBS Coll d'en Rebassa

***1985**

Gual Gual , Maria

ZBS Sa Torre-Manacor

***0170**

Mercadal Veny , Maria

ZBS Ses Roques Llises

***2897**

Talledo Gallardo , Silvina

ZBS S'Escorxador

***0748**

Ros Martinez , Isabel

ZBS Es Viver

***9436**

Ramos Carreras , Ana

Hospital Mateu Orfila

***7137**

Fabrego Cullet , Nuria

Hospital Can Misses

***6095**

Oliver Bagu , Margarita

ZBS Camp Redó

***4957**

Montes Yañez , Maria Sandra

Serveis Corporatius

***3745**

Muñoz Fuster , Maria Dolores

Hospital Manacor

***1463**

Amengual Salleras , Antonia Maria

ZBS Santanyi

***4077**

Llabres Cirer , Catalina

Hospital Universitari Son Espases

***4478**

Jimenez Castellanos , Gregoria

Hospital Can Misses

***9896**

Beltran Mercadal , Eulalia

Hospital Mateu Orfila

***4636**

Vargas Ribas , Francisca

Hospital Can Misses

***9067**

Solano Sastre , Maria del Carmen

ZBS Pere Garau

***4128**

Triguero Poch , Isabel Maria

Hospital Mateu Orfila

***7264**

Burgos Gonzalez , Jose Miguel

Hospital Universitari Son Espases

***9891**

De Blas Perez , Sonia Luisa

Hospital Mateu Orfila

***2959**

Sampol Da Costa , Damaris

Hospital Universitari Son Llàtzer

***2119**

Rodriguez Sutilo , Agueda

ZBS Santa Maria del Camí

***8604**

Rubi Tirado , Antonio

ZBS Muntanya

***5783**

Bailey Kick , Deanna Lynne

Hospital Can Misses

***9382**

Jimenez Ordoñez , Consuelo

Hospital Mateu Orfila

***0132**

Sanchez Barrachina , Rosa de Los Angeles

Hospital Universitari Son Espases

***6961**

Bennasar Oliver , Maria Antonia

Atenció d'Urgències, SAMU 061 Balears

***2504**

Sanchez Pelaez , Maria Lourdes

Hospital Universitari Son Espases

***0043**

Ripoll Bestard , Antonia

ZBS Torrent de Sant Miquel

***3662**

Tarraga Lopez , Encarnacion

Atenció Primària de Mallorca (Àrea)

***0494**

Montero Moya , Asuncion Catalina

ZBS Ponent

***4442**

Planells Ribas , Cristina

Hospital Can Misses

***2362**

Piza Bauza , Catalina Ana

Hospital Universitari Son Espases

***3190**

Balaguer Caimari , Barbara

Hospital Universitari Son Espases

***9854**

Coll Melia , Margarita

ZBS Ferreries

***2109**

Cremades Flores , Javier

Hospital Universitari Son Llàtzer

***0230**

Gomez Marti , Elena

Hospital Universitari Son Llàtzer

***9017**

Balaguer Manjon , Magdalena

Hospital Universitari Son Llàtzer

***4172**

Mari Guasch , Isabel

Hospital Can Misses

***5683**

Soberats Palazon , Josefa

Hospital Universitari Son Espases

***2480**

Manau Gonzalez , Marina

ZBS Tramuntana

***9939**

Gual Browne , Magdalena

ZBS Tramuntana

***9321**

Gironella Garriga , Elena Maria

Hospital Universitari Son Espases

***0052**

Sastre Albis , Francisca

Hospital Mateu Orfila

***4570**

Folch Prats , Catalina

Hospital Manacor

***1619**

Torrens Jaume , Maria Magdalena

Hospital Manacor

***2734**

Valverde Roman , Maria Elena

ZBS Son Pisà

***3116**

Alberti Salas , Catalina

ZBS Pollença

***4317**

Gimenez Niclos , Natalia

Hospital Can Misses

***4181**

Puigros Garcia , Maria Clara

Hospital Manacor

***2749**

Ocon Tovar , Monica

Hospital Manacor

***9735**

Perello Llinas , Maria

Hospital Universitari Son Llàtzer

***4193**

Torres Ferrer , Francisca

Hospital Can Misses

***3485**

Sans Del Rio , Domingo Ignacio

Hospital Universitari Son Espases

***9868**

Carreras Fuxa , Joana Maria

GAP Menorca (Àrea)

***1018**

Ferriol Bergas , Francisca

Hospital Universitari Son Espases

***9468**

Lorente Gil , Rosa Maria

Hospital Formentera

***2838**

Arbat Soler , Gemma

Hospital Can Misses

***4021**

Romero Miguel , Jose Carlos

Atenció Primària de Mallorca (Àrea)

***9449**

Taltavull Lystager , Luisa

ZBS Na Burguesa

***4275**

Cozar Burgaleta , Sara

ZBS Capdepera

***4889**

Alfaro Parets , Maria Cristina

Hospital Universitari Son Espases

***2371**

Galmes Febrer , Jaime

Hospital Manacor

***6118**

Garcia Alarcon , Eva Maria

GAP Eivissa i Formentera (Àrea)

***2024**

Morro Garcias , Juana Maria

ZBS Porto Cristo-Manacor

***6675**

Patiño Gallardo , Maria Nieves

Hospital Universitari Son Llàtzer

***1851**

Pascual Artigues , Catalina

Hospital Manacor

***3533**

Mieza Cristobal , Ane

Hospital Mateu Orfila

***0705**

Riquelme Caballero , Norma Beatriz

Hospital Mateu Orfila

***0112**

Serra Amer , Salvadora

ZBS Torrent de Sant Miquel

***5164**

Torres Resina , Juan Jose

Hospital Can Misses

***2411**

Enseñat Femenias , Catalina

ZBS Marines

***2521**

Caballero Sanchez , Catalina

Atenció Primària de Mallorca (Àrea)

***3887**

Llamas Fernandez , Josefa

Hospital Can Misses

***2372**

Sureda Alzamora , Jeronima

ZBS Nuredduna

***5349**

Ferrer Fornes , Beatriz

Atenció Primària de Mallorca (Àrea)

***9099**

Clapes Mariano , Maria Margarita

Hospital Universitari Son Espases

***5372**

Planells Rubio , Esther

Hospital Can Misses

***5578**

Rossello Fau , Maria Teresa

Hospital Universitari Son Llàtzer

***5933**

Moreno Tristan , Francisca

ZBS Vila

***5718**

Sanchez Sesma , Monica

GAP Eivissa i Formentera (Àrea)

***9330**

Bonnin Ramis , Isabel Maria

Hospital Universitari Son Llàtzer

***2035**

Janer Mut , Antonia

Hospital Comarcal Inca

***0228**

Garcías Truyols , Margarita

Serveis Corporatius

***6802**

Amengual Vazquez , Maria del Pilar

Atenció Primària de Mallorca (Àrea)

***5915**

Manzano Martinez , Isabel

ZBS Es Viver

***9267**

March Azpeleta , Salvador David

Hospital Universitari Son Llàtzer

***4898**

De Amador Martinez , Eladio

Hospital Formentera

***1732**

Bover Bestard , Catalina

Hospital Manacor

***4199**

Pacheco Moya , Placida

GAP Eivissa i Formentera (Àrea)

***7773**

Mullor Torres , Gemma

ZBS Pollença

***2255**

Lopez Piñol , Natividad

Hospital Universitari Son Espases

***0200**

Hernandez Marcos , Daniela

Hospital Manacor

***0971**

Bestard Salom , Ana Maria

ZBS Torrent de Sant Miquel

***3731**

Gomila Bauza , Francisca

Hospital Universitari Son Espases

***4701**

Campos Rosello , Catalina

GAP Eivissa i Formentera (Àrea)

***6621**

Servera Cabellos , Carmen

Hospital Universitari Son Espases

***1848**

Martin Garcia , Maria Amparo

ZBS Marines

***0372**

Bisbal Aguilar , Ana

Hospital Manacor

***4587**

Arias Soriano , Consuelo

ZBS Santa Eularia des Riu

***7087**

Payeras Beltran , Margarita Maria

Hospital Comarcal Inca

***4929**

Baquero Gracia , Maria Belen

ZBS Na Burguesa

***3327**

Fiol Ferragut , Maria

ZBS Marines

***8415**

Montes Montes , Maria del Roser

ZBS Escola Graduada

***9877**

Vargas Molano , Pedro Jose

Hospital Universitari Son Espases

***4153**

Amer Amengual , Juana Maria

Hospital Comarcal Inca

***7486**

Ramirez Parets , Maria Luisa

Hospital Comarcal Inca

***6225**

Merino Orpi , Juana Maria

ZBS Safrà

***7826**

Valera Xumet , Elena

Hospital Universitari Son Espases

***4138**

Lopez Escudero , Maria Aquilina

GAP Eivissa i Formentera (Àrea)

***1585**

Pou Gelabert , Maria

Hospital Manacor

***1397**

Montiel Gomez , Maria Rosario

GAP Eivissa i Formentera (Àrea)

***2344**

Martinez Losa , Carmen

Hospital Universitari Son Espases

***7844**

Moncadas Valls , Maria Esperanza

Hospital Universitari Son Espases

***3874**

Santos Fernandez , Maria Jesus

GAP Eivissa i Formentera (Àrea)

***6782**

De Juan Gomila , Cristina

Hospital Mateu Orfila

***7560**

Fuster Gonzalez , Daniel

Serveis Corporatius

***0793**

Castell Bustos , Carlos Francisco

Hospital Universitari Son Llàtzer

***4319**

Garcia Aroca , Maria Encarnacion

ZBS Formentera

***0738**

Nadal Bauza , Jaume Guillem

GAP Eivissa i Formentera (Àrea)

***1546**

Munar Bauza , Arnau

Hospital Universitari Son Llàtzer

***5097**

Ferrer Torres , Maria

GAP Eivissa i Formentera (Àrea)

***0330**

Riera Coronado , Francisca

ZBS Llevant

***5912**

Narbona Gomez , Marta

GAP Eivissa i Formentera (Àrea)

***2292**

Alguacil Planells , M Jose

GAP Eivissa i Formentera (Àrea)

***6846**

Sanchez Martinez , Pedro

Hospital Universitari Son Llàtzer

***3665**

Serrat Simo , Maria Antonia

ZBS Son Gotleu

***6071**

Rodriguez Gil , Monica

Hospital Universitari Son Espases

***0096**

Pons Orfila , Carolina

Hospital Mateu Orfila

***9372**

Llado Ribas , Maria

Hospital Universitari Son Llàtzer

***1505**

Torres Mut , Catalina

Hospital Universitari Son Espases

***1620**

Roig Duran , Miguel

ZBS Porto Cristo-Manacor

***4287**

Presa Rodriguez , Ana

Hospital Universitari Son Llàtzer

***7413**

Rojas Hernandez , Polimnia Djalma

Serveis Corporatius

***7696**

Cañellas Gomez , Catalina Maria

Serveis Corporatius

***3640**

Duran Vallejo , Maria Magdalena

Hospital Universitari Son Espases

***5407**

Fernandez Hernandez , Maria Josefa

GAP Eivissa i Formentera (Àrea)

***5508**

Conill Tobias , Luis

GAP Eivissa i Formentera (Àrea)

***9581**

Estrella Garrido , Natalia

ZBS Sta. Ponça

***0460**

Garrido Villalonga , Anna Maria

GAP Menorca (Àrea)

***1477**

Munar Servera , Maria Montserrat

Hospital Manacor

***4609**

Daviu Cañellas , Francisca

ZBS Coll d'en Rebassa

***0445**

Arjona Camps , Laura

ZBS Canal Salat

***7203**

Lasaosa Fernandez , Maria Milagrosa

GAP Eivissa i Formentera (Àrea)

***7805**

Moya Martinez , Adela

Hospital Universitari Son Espases

***3614**

Alonso Ramon , Adela

Hospital Universitari Son Espases

***9530**

Rubio Calvache , Maria del Roser

Hospital Mateu Orfila

***5663**

Sitjar Miro , Alejandro

Hospital Universitari Son Espases

***1852**

Oliver Cifre , Juana Maria

Hospital Manacor

***4449**

Jorge Cano , Raquel

Hospital Universitari Son Espases

***5271**

Hernandez Martin , Maria Candelas

Hospital Universitari Son Espases

***1851**

Rebassa Salom , Francisca

Hospital Manacor

***7011**

Garcia Torrandell , Maria del Carmen

Serveis Corporatius

***6384**

Mozo Pion , Cristina

Hospital Universitari Son Espases

***5044**

Checa Espinosa , Rosa Maria

GAP Eivissa i Formentera (Àrea)

***5629**

Mas Trujillo , Laura

Hospital Universitari Son Espases

***0909**

Busquets Socias , Antonia

Hospital Universitari Son Espases

***7938**

Gudiño Contreras , Maria Aurora

Hospital Universitari Son Espases

***5976**

Llull Cunill , Noelia

ZBS Llevant

***0942**

Molina Menarguez , Angeles

GAP Menorca (Àrea)

***2662**

Socias Torrens , Pereta

Atenció Primària de Mallorca (Àrea)

***3758**

Oliver Bauza , Leonor

Atenció Primària de Mallorca (Àrea)

***3864**

Martorell Pelegri , Maria Antonia

Atenció Primària de Mallorca (Àrea)

***6765**

Llabres Ramis , Maria Antonia

ZBS Polígon de Llevant

***8043**

Calvo Gomara , Cristina

Atenció Primària de Mallorca (Àrea)

***2827**

Aloy Garau , Agueda Maria

Atenció Primària de Mallorca (Àrea)

***0443**

Oliver Barcelo , Margalida

ZBS Polígon de Llevant

***0780**

Mascaro Vidal , Margarita

Atenció Primària de Mallorca (Àrea)

***8628**

Patiño Fontan , Lourdes

Atenció Primària de Mallorca (Àrea)

***5788**

Alfonso Barcelo , Maria Isabel

Atenció Primària de Mallorca (Àrea)

***4144**

Adrover Ribas , Catalina

Atenció Primària de Mallorca (Àrea)

***7983**

Garcia Simon , Maria Mercedes

Serveis Corporatius

***1886**

Mascaro Riera , Maria del Mar

Atenció Primària de Mallorca (Àrea)

***5755**

Magre Cardona , Maria Rosa

Serveis Corporatius

***8893**

Aguilar Ruiz , Noemi

Serveis Corporatius

***7788**

Lopez Anguita , Ana Isabel

Atenció d'Urgències, SAMU 061 Balears

***0249**

Lozano Martinez , Dolores

Atenció d'Urgències, SAMU 061 Balears

***9899**

Reurer Pinto , Margarita Maria

GAP Menorca (Àrea)

Llista d'adjudicació de places de la categoria grup auxiliar administratiu de la funció administrativa per ordre alfabètic.

Núm. doc. identitat

Llinatges, nom

Descripció

***4144**

Adrover Ribas , Catalina

Atenció Primària de Mallorca (Àrea)

***8893**

Aguilar Ruiz , Noemi

Serveis Corporatius

***3116**

Alberti Salas , Catalina

ZBS Pollença

***0592**

Alberti Salas , Maria

ZBS Pollença

***1408**

Alcala Martinez , Roberto

ZBS Arquitecte Bennàssar

***4889**

Alfaro Parets , Maria Cristina

Hospital Universitari Son Espases

***5788**

Alfonso Barcelo , Maria Isabel

Atenció Primària de Mallorca (Àrea)

***2292**

Alguacil Planells , M Jose

GAP Eivissa i Formentera (Àrea)

***3614**

Alonso Ramon , Adela

Hospital Universitari Son Espases

***2827**

Aloy Garau , Agueda Maria

Atenció Primària de Mallorca (Àrea)

***8215**

Aloy Garau , Maria Magdalena

Hospital Universitari Son Espases

***3593**

Alvarez Marines , Francisca

ZBS Es Blanquer

***1359**

Alvarez Marines , Maria Antonia

ZBS Es Blanquer

***1463**

Amengual Salleras , Antonia Maria

ZBS Santanyi

***6802**

Amengual Vazquez , Maria del Pilar

Atenció Primària de Mallorca (Àrea)

***4153**

Amer Amengual , Juana Maria

Hospital Comarcal Inca

***2838**

Arbat Soler , Gemma

Hospital Can Misses

***4587**

Arias Soriano , Consuelo

ZBS Santa Eularia des Riu

***0445**

Arjona Camps , Laura

ZBS Canal Salat

***5783**

Bailey Kick , Deanna Lynne

Hospital Can Misses

***3190**

Balaguer Caimari , Barbara

Hospital Universitari Son Espases

***9017**

Balaguer Manjon , Magdalena

Hospital Universitari Son Llàtzer

***4929**

Baquero Gracia , Maria Belen

ZBS Na Burguesa

***4225**

Barat Silvente , Isabel

Hospital Can Misses

***3695**

Bauza Fornes , Antonia Luisa

ZBS Es Pla

***9896**

Beltran Mercadal , Eulalia

Hospital Mateu Orfila

***6961**

Bennasar Oliver , Maria Antonia

Atenció d'Urgències, SAMU 061 Balears

***0971**

Bestard Salom , Ana Maria

ZBS Torrent de Sant Miquel

***0372**

Bisbal Aguilar , Ana

Hospital Manacor

***6991**

Blanes Luna , Maria de Las Nieves Ana

Hospital Universitari Son Espases

***1807**

Blas Amengual , Juana Maria

ZBS S'Escorxador

***6076**

Bonnin Ferrer , Maria Belen

Hospital Universitari Son Espases

***9330**

Bonnin Ramis , Isabel Maria

Hospital Universitari Son Llàtzer

***1338**

Botellas Subirana , Francisca

ZBS So na Monda

***1732**

Bover Bestard , Catalina

Hospital Manacor

***7264**

Burgos Gonzalez , Jose Miguel

Hospital Universitari Son Espases

***0909**

Busquets Socias , Antonia

Hospital Universitari Son Espases

***2521**

Caballero Sanchez , Catalina

Atenció Primària de Mallorca (Àrea)

***2238**

Calmaestra Pulido , Juana

ZBS Pont d'Inca

***8043**

Calvo Gomara , Cristina

Atenció Primària de Mallorca (Àrea)

***1076**

Campomar Rigo , Jeronia

ZBS Safrà

***4701**

Campos Rosello , Catalina

GAP Eivissa i Formentera (Àrea)

***4318**

Campos Rosello , Josefa

ZBS Es Viver

***1039**

Cañas Gonzalez , Concepcion

Hospital Universitari Son Espases

***7696**

Cañellas Gomez , Catalina Maria

Serveis Corporatius

***9868**

Carreras Fuxa , Joana Maria

GAP Menorca (Àrea)

***0793**

Castell Bustos , Carlos Francisco

Hospital Universitari Son Llàtzer

***5431**

Catala Hernandez , Maria Ana

ZBS Son Serra- La Vileta

***5044**

Checa Espinosa , Rosa Maria

GAP Eivissa i Formentera (Àrea)

***9099**

Clapes Mariano , Maria Margarita

Hospital Universitari Son Espases

***9854**

Coll Melia , Margarita

ZBS Ferreries

***5508**

Conill Tobias , Luis

GAP Eivissa i Formentera (Àrea)

***4275**

Cozar Burgaleta , Sara

ZBS Capdepera

***2109**

Cremades Flores , Javier

Hospital Universitari Son Llàtzer

***4609**

Daviu Cañellas , Francisca

ZBS Coll d'en Rebassa

***4898**

De Amador Martinez , Eladio

Hospital Formentera

***9891**

De Blas Perez , Sonia Luisa

Hospital Mateu Orfila

***6782**

De Juan Gomila , Cristina

Hospital Mateu Orfila

***9633**

Diaz de Sonseca Gonzalez , Carmen Paloma

Hospital Can Misses

***3302**

Dols Bestard , Maria

Hospital Universitari Son Llàtzer

***3640**

Duran Vallejo , Maria Magdalena

Hospital Universitari Son Espases

***2411**

Enseñat Femenias , Catalina

ZBS Marines

***4840**

Escandell Guasch , Pilar

Hospital Can Misses

***8116**

Estela Jaume , Patricia Micaela

Serveis Corporatius

***2091**

Estelrich Riera , Catalina

ZBS Marines

***9581**

Estrella Garrido , Natalia

ZBS Sta. Ponça

***6941**

Exposito Exposito , Ines

ZBS Arquitecte Bennàssar

***7137**

Fabrego Cullet , Nuria

Hospital Can Misses

***5407**

Fernandez Hernandez , Maria Josefa

GAP Eivissa i Formentera (Àrea)

***2616**

Fernandez Novoa , Maria Jose

ZBS Son Serra- La Vileta

***5349**

Ferrer Fornes , Beatriz

Atenció Primària de Mallorca (Àrea)

***5097**

Ferrer Torres , Maria

GAP Eivissa i Formentera (Àrea)

***1018**

Ferriol Bergas , Francisca

Hospital Universitari Son Espases

***3327**

Fiol Ferragut , Maria

ZBS Marines

***4570**

Folch Prats , Catalina

Hospital Manacor

***7560**

Fuster Gonzalez , Daniel

Serveis Corporatius

***3912**

Gallego Quesada , Jose Tomas

Serveis Corporatius

***2371**

Galmes Febrer , Jaime

Hospital Manacor

***6118**

Garcia Alarcon , Eva Maria

GAP Eivissa i Formentera (Àrea)

***4319**

Garcia Aroca , Maria Encarnacion

ZBS Formentera

***4955**

Garcia Lazaro , Concepcion

ZBS Casa del Mar

***7983**

Garcia Simon , Maria Mercedes

Serveis Corporatius

***7011**

Garcia Torrandell , Maria del Carmen

Serveis Corporatius

***6282**

Garcias Orell , Maria Sal

Hospital Universitari Son Espases

***0228**

Garcías Truyols , Margarita

Serveis Corporatius

***0460**

Garrido Villalonga , Anna Maria

GAP Menorca (Àrea)

***4317**

Gimenez Niclos , Natalia

Hospital Can Misses

***9321**

Gironella Garriga , Elena Maria

Hospital Universitari Son Espases

***0230**

Gomez Marti , Elena

Hospital Universitari Son Llàtzer

***3586**

Gomez Ormazabal , Maria Gema

ZBS Son Gotleu

***3731**

Gomila Bauza , Francisca

Hospital Universitari Son Espases

***9939**

Gual Browne , Magdalena

ZBS Tramuntana

***1985**

Gual Gual , Maria

ZBS Sa Torre-Manacor

***7938**

Gudiño Contreras , Maria Aurora

Hospital Universitari Son Espases

***0200**

Hernandez Marcos , Daniela

Hospital Manacor

***5271**

Hernandez Martin , Maria Candelas

Hospital Universitari Son Espases

***7643**

Jaimez Llado , Jose Manuel

ZBS Na Burguesa

***2035**

Janer Mut , Antonia

Hospital Comarcal Inca

***4478**

Jimenez Castellanos , Gregoria

Hospital Can Misses

***9382**

Jimenez Ordoñez , Consuelo

Hospital Mateu Orfila

***4449**

Jorge Cano , Raquel

Hospital Universitari Son Espases

***7203**

Lasaosa Fernandez , Maria Milagrosa

GAP Eivissa i Formentera (Àrea)

***4077**

Llabres Cirer , Catalina

Hospital Universitari Son Espases

***6765**

Llabres Ramis , Maria Antonia

ZBS Polígon de Llevant

***9372**

Llado Ribas , Maria

Hospital Universitari Son Llàtzer

***3887**

Llamas Fernandez , Josefa

Hospital Can Misses

***8382**

Llompart Villalonga , Antonia

ZBS So na Monda

***5976**

Llull Cunill , Noelia

ZBS Llevant

***7788**

Lopez Anguita , Ana Isabel

Atenció d'Urgències, SAMU 061 Balears

***4138**

Lopez Escudero , Maria Aquilina

GAP Eivissa i Formentera (Àrea)

***6733**

Lopez Piñol , Beatriz

Hospital Universitari Son Espases

***2255**

Lopez Piñol , Natividad

Hospital Universitari Son Espases

***9468**

Lorente Gil , Rosa Maria

Hospital Formentera

***0249**

Lozano Martinez , Dolores

Atenció d'Urgències, SAMU 061 Balears

***6981**

Madroñal Sanchez , Joaquin

ZBS Valldargent

***5755**

Magre Cardona , Maria Rosa

Serveis Corporatius

***2480**

Manau Gonzalez , Marina

ZBS Tramuntana

***5915**

Manzano Martinez , Isabel

ZBS Es Viver

***9267**

March Azpeleta , Salvador David

Hospital Universitari Son Llàtzer

***4172**

Mari Guasch , Isabel

Hospital Can Misses

***1848**

Martin Garcia , Maria Amparo

ZBS Marines

***2344**

Martinez Losa , Carmen

Hospital Universitari Son Espases

***0836**

Martinez Machado , Maria Luciana

ZBS Platja de Palma

***2340**

Martorell Bibiloni , Miguel

Hospital Universitari Son Espases

***3864**

Martorell Pelegri , Maria Antonia

Atenció Primària de Mallorca (Àrea)

***5629**

Mas Trujillo , Laura

Hospital Universitari Son Espases

***1886**

Mascaro Riera , Maria del Mar

Atenció Primària de Mallorca (Àrea)

***0780**

Mascaro Vidal , Margarita

Atenció Primària de Mallorca (Àrea)

***0170**

Mercadal Veny , Maria

ZBS Ses Roques Llises

***6225**

Merino Orpi , Juana Maria

ZBS Safrà

***3533**

Mieza Cristobal , Ane

Hospital Mateu Orfila

***6528**

Miñano Penalva , Pascual

Hospital Can Misses

***1516**

Miralles Llabres , Maria del Mar

ZBS Coll d'en Rebassa

***0942**

Molina Menarguez , Angeles

GAP Menorca (Àrea)

***7844**

Moncadas Valls , Maria Esperanza

Hospital Universitari Son Espases

***0494**

Montero Moya , Asuncion Catalina

ZBS Ponent

***8415**

Montes Montes , Maria del Roser

ZBS Escola Graduada

***4957**

Montes Yañez , Maria Sandra

Serveis Corporatius

***1397**

Montiel Gomez , Maria Rosario

GAP Eivissa i Formentera (Àrea)

***7510**

Moragues Miralles , Maria Antonia

Hospital Universitari Son Espases

***5933**

Moreno Tristan , Francisca

ZBS Vila

***2024**

Morro Garcias , Juana Maria

ZBS Porto Cristo-Manacor

***7805**

Moya Martinez , Adela

Hospital Universitari Son Espases

***6384**

Mozo Pion , Cristina

Hospital Universitari Son Espases

***5546**

Mulero Estrella , Eva

ZBS Sant Antoni de Portmany

***7773**

Mullor Torres , Gemma

ZBS Pollença

***1546**

Munar Bauza , Arnau

Hospital Universitari Son Llàtzer

***1477**

Munar Servera , Maria Montserrat

Hospital Manacor

***3745**

Muñoz Fuster , Maria Dolores

Hospital Manacor

***8594**

Murillo Perez , Maria Teresa

Hospital Universitari Son Espases

***0738**

Nadal Bauza , Jaume Guillem

GAP Eivissa i Formentera (Àrea)

***5912**

Narbona Gomez , Marta

GAP Eivissa i Formentera (Àrea)

***2749**

Ocon Tovar , Monica

Hospital Manacor

***6095**

Oliver Bagu , Margarita

ZBS Camp Redó

***0443**

Oliver Barcelo , Margalida

ZBS Polígon de Llevant

***3758**

Oliver Bauza , Leonor

Atenció Primària de Mallorca (Àrea)

***1852**

Oliver Cifre , Juana Maria

Hospital Manacor

***1120**

Oliver Gelabert , Francisca

Hospital Comarcal Inca

***4199**

Pacheco Moya , Placida

GAP Eivissa i Formentera (Àrea)

***1851**

Pascual Artigues , Catalina

Hospital Manacor

***8628**

Patiño Fontan , Lourdes

Atenció Primària de Mallorca (Àrea)

***6675**

Patiño Gallardo , Maria Nieves

Hospital Universitari Son Llàtzer

***7087**

Payeras Beltran , Margarita Maria

Hospital Comarcal Inca

***9735**

Perello Llinas , Maria

Hospital Universitari Son Llàtzer

***2362**

Piza Bauza , Catalina Ana

Hospital Universitari Son Espases

***5270**

Planells Cardona , Maria Luisa

ZBS Sant Antoni de Portmany

***4442**

Planells Ribas , Cristina

Hospital Can Misses

***5372**

Planells Rubio , Esther

Hospital Can Misses

***5207**

Pons Alzina , Antonio

Hospital Universitari Son Llàtzer

***0096**

Pons Orfila , Carolina

Hospital Mateu Orfila

***8421**

Pons Pons , Maria Vicenta

Hospital Universitari Son Espases

***1861**

Pont Bauza , Antonia

ZBS Sa Torre-Manacor

***1585**

Pou Gelabert , Maria

Hospital Manacor

***4287**

Presa Rodriguez , Ana

Hospital Universitari Son Llàtzer

***4181**

Puigros Garcia , Maria Clara

Hospital Manacor

***7486**

Ramirez Parets , Maria Luisa

Hospital Comarcal Inca

***9436**

Ramos Carreras , Ana

Hospital Mateu Orfila

***3880**

Ramos Lopez , Maria del Pilar

ZBS Ponent

***1851**

Rebassa Salom , Francisca

Hospital Manacor

***9899**

Reurer Pinto , Margarita Maria

GAP Menorca (Àrea)

***4369**

Ribas Tur , Josefa

ZBS Sant Josep de Sa Talaia

***0330**

Riera Coronado , Francisca

ZBS Llevant

***0043**

Ripoll Bestard , Antonia

ZBS Torrent de Sant Miquel

***0705**

Riquelme Caballero , Norma Beatriz

Hospital Mateu Orfila

***0287**

Riutort Ramis , Antonio

ZBS Marines

***6071**

Rodriguez Gil , Monica

Hospital Universitari Son Espases

***2119**

Rodriguez Sutilo , Agueda

ZBS Santa Maria del Camí

***1620**

Roig Duran , Miguel

ZBS Porto Cristo-Manacor

***7413**

Rojas Hernandez , Polimnia Djalma

Serveis Corporatius

***4021**

Romero Miguel , Jose Carlos

Atenció Primària de Mallorca (Àrea)

***0748**

Ros Martinez , Isabel

ZBS Es Viver

***5578**

Rossello Fau , Maria Teresa

Hospital Universitari Son Llàtzer

***7052**

Rotger Terrasa , Juana Maria

ZBS Felanitx

***8604**

Rubi Tirado , Antonio

ZBS Muntanya

***9530**

Rubio Calvache , Maria del Roser

Hospital Mateu Orfila

***2959**

Sampol Da Costa , Damaris

Hospital Universitari Son Llàtzer

***0132**

Sanchez Barrachina , Rosa de Los Angeles

Hospital Universitari Son Espases

***6846**

Sanchez Martinez , Pedro

Hospital Universitari Son Llàtzer

***2504**

Sanchez Pelaez , Maria Lourdes

Hospital Universitari Son Espases

***5718**

Sanchez Sesma , Monica

GAP Eivissa i Formentera (Àrea)

***6981**

Sancho Gonzalez , Rosa

Atenció Primària de Mallorca (Àrea)

***3485**

Sans Del Rio , Domingo Ignacio

Hospital Universitari Son Espases

***3874**

Santos Fernandez , Maria Jesus

GAP Eivissa i Formentera (Àrea)

***0052**

Sastre Albis , Francisca

Hospital Mateu Orfila

***0112**

Serra Amer , Salvadora

ZBS Torrent de Sant Miquel

***3665**

Serrat Simo , Maria Antonia

ZBS Son Gotleu

***6621**

Servera Cabellos , Carmen

Hospital Universitari Son Espases

***0173**

Sintes Segui , Sara

ZBS Dalt Sant Joan

***5663**

Sitjar Miro , Alejandro

Hospital Universitari Son Espases

***5683**

Soberats Palazon , Josefa

Hospital Universitari Son Espases

***2662**

Socias Torrens , Pereta

Atenció Primària de Mallorca (Àrea)

***9067**

Solano Sastre , Maria del Carmen

ZBS Pere Garau

***2372**

Sureda Alzamora , Jeronima

ZBS Nuredduna

***2897**

Talledo Gallardo , Silvina

ZBS S'Escorxador

***9449**

Taltavull Lystager , Luisa

ZBS Na Burguesa

***3662**

Tarraga Lopez , Encarnacion

Atenció Primària de Mallorca (Àrea)

***5302**

Tojo Estevez , Maria Isabel

Hospital Can Misses

***1619**

Torrens Jaume , Maria Magdalena

Hospital Manacor

***4193**

Torres Ferrer , Francisca

Hospital Can Misses

***1505**

Torres Mut , Catalina

Hospital Universitari Son Espases

***5164**

Torres Resina , Juan Jose

Hospital Can Misses

***4128**

Triguero Poch , Isabel Maria

Hospital Mateu Orfila

***2396**

Tugores Mir , Barbara

Hospital Universitari Son Espases

***5063**

Uriarte Ituiño , Isabel Ana

Hospital Formentera

***7826**

Valera Xumet , Elena

Hospital Universitari Son Espases

***2734**

Valverde Roman , Maria Elena

ZBS Son Pisà

***9877**

Vargas Molano , Pedro Jose

Hospital Universitari Son Espases

***4636**

Vargas Ribas , Francisca

Hospital Can Misses

***0172**

Vidal Prieto , Marta

Hospital Mateu Orfila

***1956**

Villalonga Bergas , Margarita

Hospital Comarcal Inca

 

 

ANNEX 3 Llista d'exclosos

Núm. doc. identitat

Llinatges, nom

***8289**

Valdivielso Garay, Maria del Carmen

***4172**

Mari Guasch, Antonia

***0830**

Ordinas Piquer, Catalina

***5636**

Palermo Mendoza, Angela Beatriz

***9888**

Cerda Espejo, Antonia

***8823**

Cañellas Sabater, Bernardo

***3511**

Goyenechea Ocariz, Ignacio

***3605**

Gil Elicechea, Miren Garbiñe

***1301**

Antich Luque, Bartomeu

***8628**

Patiño Fontan, Lourdes

***6782**

De Juan Gomila, Cristina