Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE SANTANYÍ

Núm. 613099
Constitució de la borsa preferent de personal funcionari interí de la convocatòria del procés d’estabilització per concurs-oposició per cobrir dues places d’auxiliar de turisme, escala d’administració especial, grup C, subgrup C2, de l’Ajuntament de Santanyí

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant aquest anunci es fa públic que, en data 23 de setembre de 2024, per Decret de Batlia núm. 2024/1619, s'ha resolt el següent:

«CONSTITUCIÓ DE LA BORSA PREFERENT DE PERSONAL FUNCIONARI INTERÍ DE LA CONVOCATÒRIA DEL PROCÉS D'ESTABILITZACIÓ PER CONCURS-OPOSICIÓ PER COBRIR DUES PLACES D'AUXILIAR DE TURISME, ESCALA D'ADMINISTRACIÓ ESPECIAL, GRUP C, SUBGRUP C2, DE L'AJUNTAMENT DE SANTANYÍ

Decret

A la vila de Santanyí, la batlessa que subscriu, Sra. Maria C. Pons Monserrat, en presència del secretari de la Corporació, dicta el següent:

Antecedents

1. Vista la convocatòria i bases del procés d'estabilització per concurs-oposició per cobrir set places de personal funcionari de l'Administració general i especial de l'Ajuntament de Santanyí (derivada de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat a l'ocupació pública).

2. Vist que dues d'aquestes set places són d'auxiliar de turisme.

3. Vist que, d'acord amb la base 21, es constituirà una borsa de personal interí amb aquelles persones que hagin superat aquest procediment selectiu, però no hagin estat proposades pel nomenament com a personal funcionari de carrera.

4. Vist que, en data 20 de setembre de 2024, el tribunal de selecció del procés selectiu ha publicat l'acta a través de la qual es proposa a la Batlia la constitució de la borsa preferent de personal funcionari interí, auxiliar de turisme, escala d'Administració Especial, grup C, subgrup C2.

Fonaments de dret

  • Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local.
  • Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears.
  • Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment comú de les Administracions Públiques.
  • Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública.
  • Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel que s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic.
  • Decret llei 6/2022, de 13 de juny, de noves mesures urgents per reduir la temporalitat en l'ocupació pública de les Illes Balears.
  • Base 21 de la convocatòria del procés d'estabilització per concurs-oposició per cobrir set places de personal funcionari de l'Administració general i especial de l'Ajuntament de Santanyí (BOIB núm. 160, 10 de desembre de 2022).

En conseqüència,

RESOL

Primer. Constituir la borsa preferent de personal funcionari interí de la convocatòria del procés d'estabilització per concurs-oposició per cobrir dues places d'auxiliar de turisme, escala d'Administració Especial, grup C, subgrup C2, de l'Ajuntament de Santanyí, en els termes següents:

ORDRE

LLINATGES I NOM

DNI

PUNTUACIÓ OPOSICIÓ

PUNTUACIÓ CONCURS

TOTAL

1

BARCELÓ TROBAT, FRANCISCA

***2025**

52,5

8,55109

61,05109

2

CAMARGO ADROVER, ALBERTO

***1530**

37,5

13,24397

50,74397

Segon. Publicar l'anunci d'aquesta Resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears i, posteriorment, a la pàgina web de la Corporació».

Contra aquesta Resolució, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar, alternativament, o recurs de reposició potestatiu, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquest edicte, davant la batlessa d'aquest Ajuntament, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, o recurs contenciós-administratiu, davant el Jutjat del Contenciós-Administratiu en el termini de dos mesos a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquest edicte, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa. Si s'optàs per interposar el recurs de reposició potestatiu, no es podrà interposar recurs contenciós administratiu fins que aquell sigui resolt expressament o s'hagi produït la seva desestimació per silenci. Tot això sense perjudici de què es pugui exercitar qualsevol altre recurs que s'estimi pertinent.

 

Santanyí, a la data de la signatura electrònica (23 de setembre de 2024)

La batlessa Maria C. Pons Monserrat