Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

FONS DE GARANTIA AGRÀRIA I PESQUERA DE LES ILLES BALEARS (FOGAIBA)

Núm. 613012
Resolució del president del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) per la qual s’incrementa el crèdit i es modifica la Resolució del president del FOGAIBA de 22 de desembre de 2023, per la qual es convoquen, mitjançant el procediment anticipat de despesa, ajudes per a la contractació d’assegurances agràries combinades a la Comunitat Autònoma de les Illes Balears corresponents al 45è Pla d’assegurances agràries combinades

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 22 de desembre de 2023, el president del FOGAIBA va dictar la Resolució per la qual es convoquen, mitjançant el procediment anticipat de despesa, ajudes per a la contractació d'assegurances agràries combinades a la Comunitat Autònoma de les Illes Balears corresponents al 45è Pla d'assegurances agràries combinades, publicada al BOIB núm. 175, de 28 de desembre de 2023.

La convocatòria assenyalada destina un import màxim de quatre-cents mil euros (400.000,00 €), amb càrrec als pressupostos del FOGAIBA de l'any 2024, amb la possibilitat d'ampliar la dotació de la partida pressupostària.

En vista d'això, i atès que aquesta línia d'ajuts està en procés de tramitació, tenint en compte el nombre d'expedients que han sol·licitat l'ajuda i un cop revisada la disponibilitat del fons, és convenient incrementar l'import destinat a aquesta convocatòria.

Per tot això, en virtut de les competències que tenc atribuïdes i a proposta del director gerent del FOGAIBA, dict la següent

RESOLUCIÓ

Primer

Incrementar en cent cinquanta mil euros (150.000,00 €) el crèdit que preveu la Resolució del president del FOGAIBA de 22 de desembre de 2023, per la qual es convoquen, mitjançant el procediment anticipat de despesa, ajudes per a la contractació d'assegurances agràries combinades a la Comunitat Autònoma de les Illes Balears corresponents al 45è Pla d'assegurances agràries combinades, publicada en el BOIB núm. 175, de 28 de desembre de 2023, per la qual cosa queda destinat un crèdit final per a aquesta línia d'ajudes de cinc-cents cinquanta mil euros (550.000,00 €).

Segon

Modificar el punt 1 de l'apartat segon de la Resolució del president del FOGAIBA de 22 de desembre de 2023, per la qual es convoquen, mitjançant el procediment anticipat de despesa, ajudes per a la contractació d'assegurances agràries combinades a la Comunitat Autònoma de les Illes Balears corresponents al 45è Pla d'assegurances agràries combinades, que queda redactat de la manera següent:

“1. Per a aquesta convocatòria es destina un import màxim de cinc-cents cinquanta mil euros (550.000,00 €), amb possibilitat d'ampliar-ne els crèdits que s'hi destinen, amb càrrec als pressupostos del FOGAIBA.”

Tercer

Aquesta resolució s'ha de comunicar a la Base de Dades Nacional de Subvencions i s'ha de publicar al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, en la data de la signatura electrònica (23 de setembre de 2024)

El president del FOGAIBA Joan Simonet Pons